Horecamedewerker / Shift Supervisor Starbucks

Shell


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Shell
Locatie: SHELL STATION PROMENADE - S-GRAVENHAGE Functie: Horecamedewerker / Shift Supervisor Starbucks Uren per week: 12 - 24 Vacature sinds: 9 February 2024 Vacature nr: 17421

Lekker aan de slag als horecamedewerker bij Starbucks op een van de Shell-stations, op momenten dat het jou uitkomt, dat klinkt goed, toch? Je werkt in een gezellig team in een Starbucks bij een Shell tankstation bij jou in de buurt. Als Shift Supervisor ben jij verantwoordelijk voor shift en bepaalt de targets voor het dagdeel. Je vindt het mooi om je gasten blij te maken. Met een lekkere kop koffie, thee, frisdrank, een broodje of een warme snack en de Starbucks beleving. Door snel en netjes de koffie te serveren gaan ze bij weer op pad, en komen ze terug!

Iedereen die bij Shell en Starbucks binnenkomt, is een belangrijke gast. Of ze alleen een snel kopje koffie halen of iets lekkers voor het hele gezin of het complete voetbalteam, hun ervaring bepaalt of ze met een glimlach op hun gezicht verder reizen. En dat is precies waar jij en collega horecamedewerkers in beeld komen.

Even opladen of bijtanken, dat is wat duizenden gasten ieder uur doen bij Starbucks en Shell. En wat wij ze bieden, is een topervaring. Onze tankstations met Starbucks koffie zijn het beste wat de markt te bieden heeft. Bij ons ligt de lat hoog, en dat merk je zodra je binnenkomt.

Als jij een leuke baan als horecamedewerker of shift supervisor zoekt, is Starbucks een hele goede keuze. Krijg je al trek om lekker bij ons aan de slag te gaan?

Wie ben je

 • Een vriendelijk gezicht, als jij 'goedemorgen', 'goedemiddag' of goedenavond' zegt, voelt jouw gast zich welkom. Je bent een echte Starbucks barista, horecamedewerker, gastheer/gastvrouw én verkoper
 • Als Shiftsupervisor ben jij verantwoordelijk voor de shift, jij bepaalt de aandachtspunten en targets voor het dagdeel en motiveert jou team deze te behalen!
 • Gastvrijheid en geweldige koffie, dat is wat jij je gasten biedt. Als Starbucks shift supervisor maak jij met een glimlach koffie waar mensen voor omrijden en waar ze voor terugkomen. Of het nu een espresso, een cappuccino of een latte macchiato is, jouw koffie maakt je gasten gelukkig.
 • Meesterlijke koffie, en voor een broodje of iets anders draai je je hand niet om.
 • Je werkt 'by the book' - netjes, schoon en precies.
 • Een trucker die 'een bakkie' komt doen, een accountmanager die een latte macchiato wil – jij maakt iedereen blij met jouw heerlijke Starbucks koffie.
 • Je voelt aan wat je gast wil, doet lekkere suggesties en bent aardig voor je gasten.
 • Je bent een fijne collega die graag in een team werkt. Want je weet, samen kom je verder.

Wat doe je

 • Gastvrijheid bij Starbucks betekent dat jouw gasten blijer vertrekken dan ze binnenkwamen. En jij en collega's zorgen daarvoor, jullie maken het verschil.
 • Druk druk, gezellig druk. Houd er maar rekening mee dat het druk is, soms heel druk. En ook dan ben jij vriendelijk, vrolijk, precies en snel.
 • Je voelt aan dat sommige gasten zo snel mogelijk verder willen, en dat andere gasten iets meer tijd nemen. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich op haar of zijn gemak voelt.
 • Vier cappuccino's, doe er nog maar een dubbele espresso bij en een kopje thee… komt voor elkaar, met een glimlach zorg je ervoor dat de bestelling snel klaar is.
 • Shell en Starbucks zijn 24/7 bedrijven. Dat betekent dat jij als horecamedewerker en je collega's ook 's avonds, en in het weekend werken.
 • Ervaring in de horeca of als barista? Dat is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met eten, drinken en gasten bezig te zijn.
 • We vinden het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt. Engels is heel handig, want je hebt regelmatig met internationale gasten te maken.

Jouw baan bij Starbucks bij Shell

 • De ideale baan als Horecamedewerker/Shiftsupervisor Starbucks. Je kunt parttime bij ons werken, 12 to 24 uur
 • Werken naast je opleiding of je gezin? Dat kan bij ons, we bieden je flexibele werktijden.
 • We vinden opleiding en training belangrijk. Bij ons leer je in de praktijk, online en klassikaal. Zo ontwikkel je je tot een echte prof. Op het programma staan onderwerpen als gastvrijheid, commerciële vaardigheden en persoonlijk leiderschap. Je groeit bij Starbucks.
 • Doorgroeien en een vast contract: als je de smaak te pakken hebt, kijken we samen naar jouw toekomstplannen en bieden je de ruimte die past bij jouw mogelijkheden en ambitie.

Het station

 • Promenade is een station aan de Schevenigseweg waar in totaal 13 collega's werken.
 • In de Starbucks werken in totaal 7 collega. Tijdens een dienst sta je meestal met 2 collega's
 • Met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.

Geïnteresseerd geworden in de functie Horecamedewerker/ Shift Supervisor Starbucks? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton en krijg binnen 24 uur reactie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Storemanager Den Haag

Amac, Den Haag, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Full-time · Den Haag Heb jij altijd al verantwoordelijk willen zijn voor je eigen winkel? Lijkt het je een uitdaging om onze winkel in Den Haag, samen met het team, tot een groot succes te maken? En wil jij werken bij de meest innovatieve Apple Premium Reseller van Nederland? Dan is Amac op zoek naar jou! Als storemanager ben je...
Amac

Vergunningverlener vaarwegen

Provincie Zuid-Holland, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Dit ga je doen In deze afwisselende functie houd jij je bezig met de behandeling van verschillende juridische zaken die gerelateerd zijn aan het gebruik van alle provinciale vaarwegen. Denk hierbij aan het verlenen van vergunning voor de ligplaatsen of het vergunnen van bijzondere transporten. Je sluit aan bij overleggen met collega’s of gemeentes. Indien nodig vraag je om advies...
Provincie Zuid-Holland

Enterprise Architect

Dienst terugkeer en vertrek, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en onderhoud van de enterprise (departementale) kaders en architectuur. De Enterprisearchitect heeft een holistische kijk op de organisatie strategie, processen, IV en IT oplossingen. De Enterprisearchitect verbindt de business-strategie en -processen met de IV-strategie. Werkzaamheden: Ontwikkelt IV en IT beleid, strategie, voorstellen, kaders, principes en richtlijnen en zorgt dat deze...
Dienst terugkeer en vertrek