Recruiter Onderwijs Maandag Amsterdam

Maandag


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.800 - € 3.300 per maand
Contract type: Voltijd
Maandag

Bij Maandag Amsterdam werk je als recruiter binnen team Onderwijs. Samen met jouw team, bestaande uit accountmanagers en andere recruiters, matchen jullie onderwijsprofessionals die jij hebt weten te binden aan Maandag aan de vacatures bij onze opdrachtgevers binnen het VO en PO. Denk hierbij docenten, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, onderwijsassistentes of teamleiders.

Over de functie

Wij gaan jou leren HOE je dit gaat doen, maar we vinden het ook belangrijk dat jij de ruimte hebt hier jouw eigen draai aan te geven. Jij bent in staat om met jouw overtuigingskracht en doelgerichtheid de beste mensen te werven binnen jouw domein. Je wacht niet tot de sollicitaties binnenstromen, maar je neemt zelf het initiatief en gaat op zoek naar die ene perfecte professional!

Maandag is een detacheringsbureau binnen de publieke en commerciële sector. Wij detacheren professionals naar tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers. Het team van Maandag Amsterdam focust zich op de sectoren zorg, onderwijs en overheid. Het team bestaat uit medior en senior recruiters of accountmanagers. Allen net zo ambitieus en gedreven om samen successen te behalen. Verder kenmerkt Maandag zich door een hoge mate van vrijheid in het bereiken van je doelen en voldoende ruimte voor plezier en gezelligheid.

Wat ga je doen als recruiter?

 • Je profileert jezelf op LinkedIn en struint alle jobboards af om de juiste kandidaten te vinden
 • Jij begeleidt het sollicitatieproces van A tot Z, inclusief de contractonderhandelingen
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van jouw pool met professionals. Je schakelt wanneer er sprake is van verzuim, scholingsbehoefte of wanneer er iemand niet meer goed op hun plek zit. Je denkt commercieel, maar beschikt ook over inlevingsvermogen.
 • Je houdt de ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt in de gaten en weet deze te vertalen naar het wervingsbeleid van Maandag

De sollicitatieprocedure

Van plan om te solliciteren? Tof! Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op. We starten met een telefonische kennismaking. Als er een klik is nodigen we je graag uit bij ons op de vestiging voor een eerste sollicitatiegesprek. Wanneer we beide enthousiast zijn nodigen we je uit een assessment te maken. Nog steeds positief? Er wordt een tweede gesprek ingepland met jouw (potentieel) direct leidinggevende en de HR business manager. Is het een match? Welkom bij het team )

Functie eisen

Dit breng jij mee:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je bent het liefst 40 uur beschikbaar
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift
 • Je hebt een commerciële instelling en een proactieve houding.

Dit biedt Maandag jou:

 • Een marktconform basissalaris tussen de €2.800,- en €3.300,- bruto op basis van 40 uur (plus 8% vakantiegeld)
 • Een ongelimiteerde maandelijkse bonusstructuur
 • Flexibel vakantieverlof
 • Laptop en smartphone van de zaak
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
 • Een uitstekende pensioenregeling bij BeFrank.
 • Toffe incentives zoals teamuitjes, salestrips, en onze jaarlijkse Maandag Talent Awards
 • Een groot aanbod aan cursussen en trainingen bij de Maandag Academy zodat jij nóg beter wordt binnen jouw vakgebied

Over het bedrijf

Bij Maandag werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

06 57 43 40 91 [email protected]

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter Onderwijs Maandag Amsterdam die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


HBO,MBO,WO
0-1 jaar,1-3 jaar,3-6 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vestigingsmanager

BMN, Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden
Dit ga je doen We zijn verheugd om binnenkort een nieuwe vestiging te openen in Amsterdam Zuid-Oost en daarvoor zijn we op zoek naar een gepassioneerde en gedreven vestigingsmanager om het nieuwe team te enthousiasmeren en motiveren om er samen een succes van te maken. Dit wordt jouw werk Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen...
BMN

People Partner - People

Insify, Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden
This is a unique opportunity to dive into the action as a People Partner and get your hands dirty with everything People – from hiring and onboarding to employee development. Join the revolution to free entrepreneurs! Commercial insurance needs to change. Insify was born out of our frustration with how traditional insurers operate. Whereas fintechs have permanently reshaped the finance...
Insify

Groepsbegeleider Flexpool Forensisch/Crisis

Arkin, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.451 - € 3.863 per maand
4 dagen geleden
Vind jij het fijn om regie te hebben over je eigenwerkrooster als groepsbegeleider? Maak kennis met de Flexpool van Arkin. Je leert bij ons verschillende afdelingen en specialismen kennen en bepaalt zelf wanneer je werkt. Samen met de gedreven collega’s van het vaste team bied je zorg aan de meest kwetsbare mensen. Wat ga je doen? Als groepsbegeleider begeleid, stimuleer...
Arkin