Begeleider Nachtzorg DigiContact Amersfoort

Philadelphia


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 2.617 - € 3.535 per maand
Contract type: Voltijd
Philadelphia

Voor DigiContact in Amersfoort zijn we op zoek naar een Begeleider Nachtzorg voor 16 tot 20 uur per week.

Zorg kent geen sluitingstijd. Ook ‘s nachts zijn er mensen waarbij iemand in de buurt moet zijn om hun gezondheid en veiligheid te bewaken. De begeleider Nachtzorg bij DigiContact kan dankzij techniek tegelijkertijd bij meerdere cliënten dichtbij zijn en snel adequaat reageren. Een afwisselende functie voor een diverse doelgroep; mensen met ieder hun eigen verhaal. Solliciteer nu op deze functie waarin je echt het verschil kunt maken.

Jouw uitdaging
Van 23:00 tot 7:00 uur volg jij cliënten die zonder jou de nacht misschien niet veilig doorkomen. Je bewaakt hun welzijn via verschillende sensoren, alarmen en/ of camera’s in hun slaapkamer. Hoewel je op afstand bent, ben je dus toch heel dichtbij en daarmee een enorme hulp voor de zorgverleners en de cliënt zelf. Je signaleert als eerste als er tijdens de nacht iets voorvalt. Dat kan iets medisch zijn zoals een epileptische aanval, of een diabetes-alarm. Andere cliënten zijn in de war door dementie of een psychische aandoening. Bij een alarm of melding beoordeel je zelfstandig welke actie je moet nemen; is er direct hulp nodig en bel je de begeleider van de cliënt uit bed of kun jij het zelf op afstand oplossen?

Hoe nuchter je ook bent, werken in de nacht heeft iets magisch. Soms ligt iedereen vredig te slapen en gebeurt er niets. Het volgende moment ben je onmisbaar en red je iemands leven of zing je een dementerend persoon in slaap. Je werkt 3 tot 5 nachten achter elkaar met een regelmatig rooster. Hierdoor heb je een fijn ritme met vaste werk- en slaaptijden.
Bij nieuwe cliënten overleg je met de begeleider wat de cliënt nodig heeft. Soms is het handig om je in de problematiek van de cliënt te verdiepen en het kan best even puzzelen zijn om alles goed aan te sluiten. Aan het begin van je dienst lees je in de overdracht hoe het jouw cliënten de nacht ervoor is vergaan. Zijn er bijzonderheden dan verschijnen die op de monitor zodra je een melding van de betreffende cliënt krijgt. Zo heb je altijd de noodzakelijke informatie bij de hand en kun je snel beslissingen nemen. Je bent niet alleen, er zitten twee nachtdienst collega’s bij je met wie je kan overleggen wanneer dat nodig is. Jouw primaire verantwoordelijkheid is de monitoring van jouw cliënten op afstand maar wanneer nodig spring je bij om collega’s te assisteren bij casuïstiek of drukte gedurende de nacht. Uiteraard geldt dit andersom ook. We zijn echt een team.

Jouw werkplek
DigiContact is de grootst groeiende zorgaanbieder op afstand en biedt ondersteuning op een effectieve en vernieuwende manier. Telefonisch of via beeld, overdag maar ook ’s avonds en ’s nachts; met DigiContact is er 24/7 een hulplijn aanwezig. We zijn werkzaam vanuit het Servicekantoor van Philadelphia in Amersfoort. Deze locatie is goed te bereiken met de auto (parkeren in de parkeergarage) en met het OV (10 minuten lopen van station Amersfoort). Vanwege de uitgebreide apparatuur en de privacy van de cliënten is deze functie niet vanuit huis uit te voeren.
Zie voor meer informatie: https://digicontact.nl/.

Dit krijg je van ons
Wij bieden jou een unieke werkplek en een fijn team in een werkomgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Er is volop ruimte voor je eigen inbreng, en je krijgt het vertrouwen om je functie naar eigen inzicht vorm te geven. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg (FWG 40) van minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Vanwege de nachtdiensten ontvang je een aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd.
  • Je werkrooster wordt voor jou op maat gemaakt.
  • Een eindejaarsuitkering als extra waardering voor je inzet.
  • Je krijgt mogelijkheden tot het volgen van interne trainingen om bij te blijven in je vak of je verder te ontwikkelen.
  • Vanuit Philadelphia, de werkgever waar DigiContact onder valt, heb je daarnaast recht op zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; zie arbeidsvoorwaarden.

Over jou
’s Nachts werken heeft zo zijn voordelen en daarom houd je ervan. Je vindt het daarnaast fijn om met je werk iets voor anderen te betekenen en je voelt je verantwoordelijk voor de veiligheid van de cliënten tijdens de nacht. Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon, die met beide benen op de grond staat. Je bent leergierig en hebt genoeg technisch inzicht om verbindingen te controleren of apparatuur opnieuw op te starten bij haperingen of storingen. Interesse in je cliënten en affiniteit met de zorg zijn uiteraard ook onmisbaar. Verder vragen wij:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding, bij voorkeur zorg gerelateerd.
  • Ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg is een pré.

Verwachten we dat je alles al kan? Zeker niet. Maar wel dat je bereid bent om te leren en te denken in mogelijkheden.

Echt iets voor jou?
Vertel het ons! We horen graag van jou wat je aanspreekt in deze uitdaging en hoe goed deze bij jou past. Doe dit uiterlijk 7 maart 2024.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Ingeborg van den Nieuwenhuijzen, Senior begeleider DigiContact, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 31 12 18 96.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.


mbo niveau 4,hbo

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator 2-ploegendienst

Start People Nijmegen, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
Over de functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als machine operator in de omgeving van Amersfoort? En ben je bereid om fysieke werkzaamheden te combineren met het instellen en bedienen van een grote productiemachine? Maak dan van deze vacature jouw nieuwe baan! In deze organisatie draait alles om recycling. Daarvoor hebben we een modern machinepark draaien dat...
Start People Nijmegen

Adviseur Circulair Bouwen

Continu Professionals, Amersfoort, Utrecht
€ 3.500 - € 5.000 per maand
1 week geleden
Heb je vragen? Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Bel of e-mail Tim Kool. Referentienummer V-083353 WHATSAPP MET ADVISEUR SOLLICITEER NU Je hebt nog 29 dagen om te solliciteren Functieomschrijving Bij onze opdrachtgever geloven de medewerkers in de kracht van circulair bouwen om onze impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de bouwsector...
Continu Professionals

Treasury & Insurance Manager - Amersfoort

Nobian Industrial Chemicals, Amersfoort, Utrecht
€ 65,5 - € 112 per dag
2 weken geleden
The Netherlands - Amersfoort Management Fulltime Treasury & Insurance Manager - Amersfoort Treasury & Insurance Manager Fulltime, Amersfoort Gross annual salary based on full time employment EUR65.500 – 112.000 Your challenge as treasury & insurance manager The challenge in this role comes from sustaining a balance between efficiencies based on standardization, rules and processes while maintaining a stable central Treasury...
Nobian Industrial Chemicals