Medewerker Dienstverlening Beeld en Geluid Rotterdam

Tempo-Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Ben je 32 uur per week beschikbaar? Lekker 4 dagen werken en ook nog een beetje uitslapen? Ideaal! Lees gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • €13,27 bruto
  • 25 vakantiedagen
  • 6 maanden, 32 uur per week
  • Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Wie ben jij


Voorop staat bij ons dat je plezier in je vak hebt en gedreven bent om goede resultaten te halen voor een maatschappelijk doel. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf herkent in de onderstaande criteria:

  • Je bent beschikbaar voor 4 dagen per week;
  • Je hebt een groot verantwoordelijksgevoel en een sterk ontwikkeld gevoel voor humor;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent vooral een doener en werkt nauwkeurig;
  • Je herkent jezelf in deze competenties: aanpakken, samenwerken, flexibel en zelfstandig.
Wat ga je doen


Als medewerker dienstverlening bij de muziekafdeling van Beeld & Geluid in Rotterdam zorg je samen met je team voor de werkzaamheden rondom het uitlenen van de muziekcollectie richting de bibliotheken en hun klanten.
Zij vragen cd’s aan en deze aanvragen moeten goed worden verwerkt. Je zoekt de juiste cd op en zorgt dat deze wordt uitgeleend aan de bibliotheek. Alles wordt vervolgens verzendklaar gemaakt en naar de bibliotheek gestuurd. De cd’s die terug komen verwerk je en natuurlijk zorg je ervoor dat alles netjes op zijn plek in het magazijn komt te staan. Hiernaast help je mee met nieuwe cd’s te voorzien van registratie stickers en te verwerken zodat ze klaar staan voor de klanten.

Waar ga je werken


Wij zijn in de eerste plaats een modern media-instituut met één van de grootste en meest moderne vooruitstrevende archieven ter wereld. We bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, podcasts, websites en objecten.

We zijn nog veel meer! We zijn ook een verrassende, inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Van individuele bezoekers tot professionele mediamakers; iedereen is welkom en verbinden zit in ons dna. We organiseren talloze publieksactiviteiten, debatten en lezingen voor jong en oud. Scholen bieden we een breed pakket aan workshops en we stimuleren academisch en journalistiek onderzoek.

Sollicitatie


Je wilt meteen beginnen? Dat begrijp ik! Eerst nog even solliciteren! Dat kan via de knop 'Solliciteren', of door je cv te sturen naar [email protected] met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

(Voor) schoolmaatschappelijk werkers

Ik werk aan de toekomst, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.392 - € 5.002 per maand
3 dagen geleden
(Voor) schoolmaatschappelijk werkers Standplaats: Rotterdam Uren per week: 22-36 uren Een gelukkig kind, dat zich vrijelijk kan ontwikkelen in een prettige en veilige thuis- en leeromgeving. Dat is wat we voor ogen hebben, dáár doen we het voor! Wij zijn School Maatschappelijk Werk Rijnmond en sinds 2011 bieden wij (voorschools) maatschappelijk werk op ongeveer 40 scholen en kinderopvanglocaties in Rotterdam....
Ik werk aan de toekomst

Medewerker Instore Logistics (m/v)

Peek & Cloppenburg KG, Düsseldorf, Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Medewerker Instore Logistics (m/v) AANSTELLING Voltijd/deeltijd BEGIN in overleg ONDERNEMING Peek & Cloppenburg Anson’s C.V. CONTACTPERSOON General Sales Manager LOCATIE Rotterdam Peek & Cloppenburg is een internationaal modebedrijf met circa 140 filialen in 15 Europese landen. Wij bieden een groot assortiment hoogwaardige producten en een buitengewone klantenservice. Als familiebedrijf bieden wij onze medewerkers al 120 jaar een veilige en dynamische...
Peek & Cloppenburg KG, Düsseldorf

Horecamedewerker

Burger King, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Onze gasten komen graag terug. Niet alleen voor onze overheerlijke producten, maar ook voor jouw topservice. Ben jij die gedreven kassamedewerker die elke gast een glimlach bezorgt of ga jij liever aan de slag als keukenmedewerker en flip jij de burgers op topsnelheid? Als fulltime crewlid maak jij de lekkerste burgers klaar of verkoop jij die speciale Whopper. Solliciteer en...
Burger King