Junior Inspecteur Handhaving illegaal online kansspelaanbod

Kansspelautoriteit


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Kansspelautoriteit

Functieomschrijving

Er is bij de afdeling Handhaving van de Kansspelautoriteit een vacature voor een beginnende inspecteur die zijn/haar ervaring wil opbouwen door een essentiële bijdrage te leveren aan een veilig kansspelaanbod in Nederland en aan de aanpak van illegaal kansspelaanbod online.

Handen uit de mouwen tegen illegaal kansspelaanbod online
Het aanpakken van illegale kansspelen is één van speerpunten van de Kansspelautoriteit. Jij participeert in de voorbereiding en uitvoering van handhavingsonderzoeken in het online domein. Je bereidt de zaken grondig voor en betrekt de juiste personen van binnen de organisatie. Je stelt de bestuurlijke rapporten en lasten onder dwangsom op die het sluitstuk vormen van jouw onderzoek. Van jouw hand zijn deze vanzelfsprekend op tijd en van een uitstekende kwaliteit. Afhankelijk van je achtergrond, ambities en competenties kun je je verder specialiseren op Osint, affiliates, digitaal en je deskundigheid op bepaalde onderdelen verder uitbreiden en verdiep je je verder in een of meerdere kansspelen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde (juridische) HBO-opleiding en enige kennis van het bestuursrecht.
 • Affiniteit met het opsporen van illegale activiteiten, internet, social media en internetonderzoeken.
 • Enige ervaring met opstellen van juridische documenten zoals bestuurlijke rapporten en last onder dwangsom is een pre.
 • Gevoel voor de positie van de Kansspelautoriteit als toezichthouder tussen vergunninghouder, ministerie, politiek en consument.
 • Slim, flexibel en praktisch, hands on, out of the box denken, resultaatgerichte, efficiënte teamwerker, inzicht in processen.
 • Een goede pen. Foutloos Nederlands is een vereiste. Goede beheersing van het Engels is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

  Salarisniveau schaal 9 Salarisomschrijving
  • De functie is ingeschaald op schaal 9 (BBRA) en is afhankelijk van ervaring en varieert van € 3.165,8- / € 4.440,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van de hoeveelheid ervaring is indeling voor een bepaalde periode in een aanloopschaal mogelijk.
  • Een werkweek van 32 uur behoort tot de mogelijkheden.
  • Hiernaast heb je jaarlijks een individueel keuzebudget van 16,37% van het jaarsalaris, dat je kunt laten uitbetalen op het moment dat het jou schikt.
  • Reiskosten woon-werkverkeer worden volledig vergoed o.b.v. OV of een fietsvergoeding.
  • Je hebt een budget aan extra verlofuren, dat je kunt opnemen, verkopen of onbeperkt sparen tot een maximum van 3600 uur.
  • De Kansspelautoriteit maakt geen deel uit van het Rijk, maar de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden binnen het Rijk (www.caorijk.nl) zijn van toepassing.
  • Bij de Kansspelautoriteit geven we op allerlei manieren aandacht aan de balans werk-privé. Zo blijft er een ruime mogelijkheid om thuis te werken, maar er is ook altijd een fijne werkplek op kantoor voor je ter beschikking.
  • Je start met een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Deze functie valt onder de FGR-functietypering Inspecteur/Medewerker Toezicht.
  Maandsalaris Min €3.165 – Max. €4.440 (bruto) Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd Contractduur Een jaar met uitzicht op een vast dienstverband Minimaal aantal uren per week 32 Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Meer over de functiegroep Inspecteur / Medewerker Toezicht

Door het Functiegebouw Rijk worden medewerkers en leidinggevenden geholpen bij het maken van resultaat- en ontwikkelafspraken in functioneringsgesprekken en krijgt men inzicht in de loopbaanmogelijkheden binnen de Rijksoverheid.


Meer over jouw toekomstige afdeling

De afdeling Handhaving bestaat op dit moment uit ongeveer 20 medewerkers met verschillende deskundigheden en competenties. Het komende jaar wordt de capaciteit nog verder uitgebreid. De afdeling Handhaving richt zich op het illegale kansspelaanbod zowel online als fysiek. We onderhouden een goed netwerk met gemeenten, politie, openbaar ministerie en andere partijen. En we delen graag onze kennis met deze ketenpartners. Ook internationaal zijn we actief als voorzitter van de Enforcement werkgroep van het gremium van Europese toezichthouders.

Kansspelautoriteit

Wat betekent werken bij de Kanspelautoriteit?
De Kansspelautoriteit is onafhankelijk toezichthouder voor de naleving van een veilig en betrouwbaar kansspelaanbod. Als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) heeft de Kansspelautoriteit een unieke positie tussen overheden, aanbieders, consumenten en de maatschappij. De kansspelmarkt is volop in beweging. De Kansspelautoriteit hecht daarbij extra aan de belangen van consumenten. Zij moeten veilig kunnen spelen op een eerlijke markt.

De Kansspelautoriteit informeert en beschermt consumenten tegen onder andere misleidende reclame en helpt kansspelverslaving voorkomen. De Kansspelautoriteit gaat illegale kansspelen tegen, evenals het gebruiken of misbruiken van kansspelen voor criminele activiteiten, waaronder witwassen en aan kansspelen gerelateerde wedstrijdvervalsing. Bovendien behoort het reguleren van een passend legaal aanbod tot een van de kerntaken. Onderdeel van deze taak is het beoordelen en toekennen, dan wel afwijzen van vergunningsaanvragen, het toezien op naleving van wet- en regelgeving door vergunninghouders en het handhavend optreden bij het niet naleven daarvan. De Kansspelautoriteit is ook internationaal actief, samenwerkend met andere toezichthouders op kansspelen, vooral in Europa.

Je hebt een veelzijdige functie in een team van bevlogen mensen. Je kunt daadwerkelijk een verschil maken voor een veilig kansspelaanbod in Nederland. Onze lijnen zijn kort. De sfeer is informeel en persoonlijk. Werkplezier vinden we belangrijk. Je krijgt snel verantwoordelijkheid, gedrevenheid en initiatief worden gewaardeerd. Met weinig mensen verzetten we veel werk, dus is er ruimte voor en behoefte aan slimme innovaties. Je kunt je ontwikkelen tot expert op een bepaald gebied. Bij de Kansspelautoriteit krijg je structureel aandacht voor je loopbaanontwikkeling. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Het kantoor van de Kansspelautoriteit is direct naast Den Haag Centraal.

Kansspelautoriteit

Contact

Voor meer informatie over deze vacature:

Ella Seijsener

[email protected] 06-83970762

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:

Debora Nelissen, HR/Recruitment-adviseur

[email protected] 06-82468509

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker contractbeheer voor onze zorgadministratie

iHUB Service Centrum, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.549,15 per maand
1 dag geleden
Bij iHub worden jeugdhulp, speciaal onderwijs en ggz onder één dak vormgegeven. Met een combinatie van zorg en onderwijs biedt iHub een passend aanbod aan jongeren en hun ouders. Of het nu gaat om jeugdhulp, specialistische jeugdzorg, ggz, speciaal onderwijs of hulp bij opvoeden en ondersteuning voor jongvolwassenen in de maatschappij, voor alle jeugdigen en hun ouders biedt iHub een...
iHUB Service Centrum

Stagair(e) WMO Administratie / Ondersteuning Planning

Centrum Zorg en Welzijn B.V., Den Haag, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Stagair(e) WMO Administratie / Ondersteuning Planning Wil jij bij ons stage lopen? Je komt dan te werken in een enthousiast en hecht team waar je je kunt ontwikkelen. Centrum Zorg en Welzijn ondersteunt ouderen om zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig thuis te blijven wonen. We bieden ondersteuning op het gebied van begeleiding en huishoudelijke hulp vanuit de...
Centrum Zorg en Welzijn B.V.

Parttime Management ondersteuner

Unique 's-Gravenhage, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.666 - € 3.784 per maand
1 week geleden
Wat we bieden Een salaris in schaal 7, beginnend bij €2666,- en uitlopend tot €3784,- op basis van kennis en ervaring. Een uitdagende parttime positie, van 32 uur per week. Een tijdelijk dienstverband tot juni met kans op verlenging. Vergoeding van reiskosten: €0,10 per kilometer, met een dagelijkse maximumvergoeding van €6, inclusief compensatie voor openbaar vervoer. Let op: We zijn...
Unique 's-Gravenhage