Partnermanager Publiek - E-Mobility

Vattenfall


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 3.350 - € 5.460 per maand
Contract type: Voltijd
Vattenfall
Bedrijfsomschrijving


Vattenfall is een Europees energiebedrijf met ongeveer 20.000 werknemers werkzaam in diverse landen. Al meer dan 100 jaar houden we ons bezig met het electrificeren van industrieën, het leveren van energie aan de huizen van mensen en het moderniseren van onze manier van leven door innovatie en samenwerking. Vattenfall wil een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. We lopen voorop in de transitie naar een duurzaam energiesysteem. Om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken zijn wij op zoek naar getalenteerde personen die naast hun passie voor hun eigen rol ook een sterke teamspirit hebben en willen bijdragen aan het ondersteunen van een betekenisvolle bedrijfsmissie.


Vacatureomschrijving


Wil je bijdragen aan onze missie ‘in één generatie fossielvrij’ door een duurzame partner te zijn voor onze klanten? Dan hebben wij voor jou een interessante uitdaging als Partnermanager Publiek – E- Mobility!


Vattenfall InCharge breidt haar activiteiten uit op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto's in Europa. In Nederland zijn we een belangrijke speler in publieke laadoplossingen en bieden daarnaast laadoplossingen aan voor consumenten en bedrijven. Hiermee leveren wij een bijdrage aan onze missie om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken!

Jouw Team

In deze functie maak je deel uit van het Nederlandse Concessie Management team. Je werkt op ons Amsterdamse hoofdkantoor nauw samen met collega's uit diverse teams. Samen met de Concessiemanager en de andere Partnermanagers ben je verantwoordelijk voor een van de grootste en uitdagende publieke concessies van Vattenfall InCharge. Hierin treed je op als relatiebeheerder van de deelnemende provincies en/of gemeenten.

De belangrijkste doelstellingen van het Concessie Management team zijn:

 • Vergroten van ons publieke laadnetwerk in Nederland door de plaatsing van publieke laadpalen.
 • Projectmatig invulling geven aan alle eisen & beloften van de gewonnen publieke aanbesteding.(Voorbeeld projecten: tegengaan van laadpaalkleven, slim laden i.v.m. netcongestie en proactief plaatsen van laadpalen o.b.v. data inzichten.)
 • Maatschappelijke behoeftes en ontwikkelingen vertalen naar verbeteringen in onze publieke producten en diensten voor de EV-rijder.
 • Behouden van een hoge klanttevredenheid door het leveren van professionele producten en diensten aan onze contractuele partners (provincies & gemeenten).
 • Implementatie van verbeteringen en innovaties in het (plaatsings)proces om zorgeloos comfort voor de EV-rijder te waarborgen.

Jouw positie

Als Partnermanager werk je nauw samen met jouw Vattenfall collega’s die verantwoordelijk zijn voor de operationele processen. Op die manier waarborgen wij een efficiënt en gebruikersvriendelijk (plaatsing)proces. Extern schakel je, naast provincies en gemeenten, ook met onze installatiepartners.

Als Partnermanager zijn jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening richting provincies en gemeenten.
 • Het onderhouden van deze relaties door reguliere en functionele overleggen voor te bereiden, te leiden en actiepunten op te volgen.
 • Het naleven van contractuele verplichtingen en proactief actie ondernemen indien nodig.
 • Verantwoordelijk voor (deel)projecten binnen het contract.

Locatie:

Amsterdam


Functie-eisen


Jouw profiel

Je werkt gestructureerd, kunt prioriteren en behoudt het overzicht. Daarnaast ben je gedreven en weet je dingen gedaan te krijgen. Met deze kwaliteiten spreek jij de taal van onze klant. Verder ben je analytisch sterk, toon je graag initiatief en spreekt onze duurzame branche jou aan.

Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Werkervaring met relatiebeheer.
 • Ervaring met project management en/of contractmanagement, bij voorkeur in de publieke sector.
 • Communicatief sterk, in woord en schrift.
 • Affiniteit met de mobiliteitstransitie.

Aanvullende informatie


Wij bieden

De hoogte van jouw salaris wordt gebaseerd op je opleiding en je relevante werkervaring. Het salaris voor deze functie is €3.350,- tot €5.460,- o.b.v. fulltime. Deze rol is voor 1 jaar, bij goed functioneren is verlenging mogelijk. Naast je salaris kennen we een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket waarvan de belangrijkste onderdelen zijn:

 • Standaard eindejaarsuitkering van 4,5% van je jaarsalaris en een winstdeling tot 3,5% van je jaarsalaris op basis van de resultaten van Vattenfall Nederland.
 • NS Business kaart voor woon/werk verkeer of reiskostenvergoeding van € 0,21 per km bij een maximum van 50 km enkele reis.
 • 25 vakantiedagen, 2,5 vitaliteitsdagen en bij een contract van 40 uur: 13 ADV dagen.
 • Keuzebudget, waar je onder andere extra vakantiedagen van kunt aan- en verkopen, een fiets van kan aanschaffen of gewoon uit laten betalen.
 • Opleidingsbudget, omdat wij het belangrijk vinden dat jij je kan blijven ontwikkelen.

Bij Vattenfall heerst een hechte teamcultuur waar tegelijkertijd volop ruimte is voor eigen initiatief. Hybride werken is bij ons de norm, wat betekent dat je in ieder geval 50% op kantoor werkt. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-prive balans en als werkgever blijven wij kijken hoe daaraan bij te kunnen dragen.

Solliciteren / Meer weten?
Klinkt dit interessant? We zien jouw sollicitatie, inclusief motivatiebrief, graag uiterlijk 24 februari tegemoet. Voor vragen over de functie en/of het proces kun je contact opnemen met Stijn van der Kleij, Corporate Recruiter, [email protected].

Bij Vattenfall zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een harmonieuze balans tussen onze medewerkers op het gebied van leeftijd, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging, genderidentiteit, (arbeids)beperking en culturele of etnische achtergrond.

De veiligheid van Vattenfall en haar medewerkers is essentieel. Daarom maakt een pre-employment screening deel uit van het selectieproces. De screening is gebaseerd op de rol die je gaat vervullen binnen Vattenfall. De screening wordt uitgevoerd door een derde partij, Validata.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Onderzoeksassisstent Klimaatscholen

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland
€ 12,5 per uur
7 uur geleden
Onderzoeksassisstent Klimaatscholen Faculteit/Dienst: Faculteit der Maatschappij- & Gedragswetenschappen Opleidingsniveau: Universiteit Functie type: Ondersteunend Beheer Personeel Sluitingsdatum: 9 mei 2024 Vacaturenummer: 12721 Heb je een passie voor duurzaamheid en vind je het leuk om met jongeren te werken? Ben je niet bang om je mouwen op te stropen en Nederland te doorkruisen voor de wetenschap? Lees dan snel verder! Wat ga...
Universiteit van Amsterdam

Groepsbegeleider Flexpool Forensisch/Crisis

Arkin, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.451 - € 3.863 per maand
1 dag geleden
Vind jij het fijn om regie te hebben over je eigenwerkrooster als groepsbegeleider? Maak kennis met de Flexpool van Arkin. Je leert bij ons verschillende afdelingen en specialismen kennen en bepaalt zelf wanneer je werkt. Samen met de gedreven collega’s van het vaste team bied je zorg aan de meest kwetsbare mensen. Wat ga je doen? Als groepsbegeleider begeleid, stimuleer...
Arkin

Nederlandstalige Debiteuren Medewerker

Walters People, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.500 - € 4.000 per maand
2 dagen geleden
Nederlandstalige Debiteuren Medewerker Functieomschrijving: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige Nederlandstalige Debiteuren Medewerker om ons financiële team te versterken. Als Debiteuren Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren van de debiteurenadministratie, het innen van openstaande vorderingen en het onderhouden van klantrelaties. Je speelt een essentiële rol in het waarborgen van een gezonde financiële positie van ons bedrijf....
Walters People