Accountant – Controlepraktijk

Van Ree Accountants


Datum: 2 weken geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Contract type: Voltijd
Van Ree Accountants

Wil jij als eindverantwoordelijke accountant van jouw klantenportefeuille, met jouw vaste team, een toegevoegde waarde leveren voor de klant? Bij Van Ree krijg je in de rol Accountant Medewerker volop ruimte om te groeien als professional. Van Ree is groot genoeg om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen. Vanwege de vaste teams op kleinschalige vestigingen is er tegelijkertijd ruimte genoeg voor aandacht voor elkaar in een persoonlijke en open werkomgeving. Ook is er veel ruimte is voor jouw inbreng en ideeën. Als jij gedreven bent om je verder te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie, dan is dit een kans voor jouw ambities en talenten.

 • Apeldoorn
 • Zwolle
 • Accountancy
 • 6+ jaar
 • Fulltime
Accountant

Wat ga je doen?

Jij gaat functioneel leidinggeven aan het team van controleleiders en assistenten. Hierbij heb je aandacht voor jouw team, waarbij je je collega’s stimuleert om zich te ontwikkelen. Jij begeleidt hen hierbij. Je zet jouw ambitie en ondernemende eigenschappen in om jouw team en vestiging verder te laten groeien. Hiervoor ga je actief aan de gang met acquisitie van nieuwe klanten. Je krijgt de vrijheid om zelf te sturen in wie je gaat benaderen.

Je bent eindverantwoordelijk accountant voor jouw eigen klantenportefeuille. Vanuit de relatie met de klant ben je het aanspreekpunt. Je zet jouw kennis, ervaring en expertise in om onze klanten een optimale dienstverlening te bieden.

Daarnaast:

 • Ben je eindverantwoordelijk accountant
 • Ben je medeverantwoordelijk voor de planning
 • Is er ruimte voor jouw inbreng en ideeën
 • Is er de mogelijkheid om te sturen in de samenstelling van jouw klantportefeuille
 • Word je betrokken bij het leidinggeven van de vestiging

Wie ben jij?

Jij past bij Van Ree, door wie je bent. Jij bent een betrokken en gedreven accountant die klaar is voor een volgende stap in je carrière. Je wilt met de organisatie meegroeien. De combinatie van cijfers, mensen en organisaties heeft altijd al je interesse gehad. Je hebt een brede maatschappelijke interesse, waarbij je de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhoudt. Jij krijgt veel ruimte en vertrouwen van jouw leidinggevende en tegelijkertijd staat het directieteam altijd voor je klaar waar nodig.

Je krijgt energie van een breed klantpakket en hebt de acquisitiekracht om zelf nieuwe klanten te werven. Je bent in staat om een vertrouwensrelatie met klanten op te bouwen. Je bent tekeningsbevoegd en hebt ervaring met het leidinggeven aan een team. Je bent ambitieus met een professioneel kritische houding.

Ons uitgangspunt

Ons uitgangspunt is dat je bij ons werkt omdat jij je bij ons thuis voelt. Onze informele sfeer, betrokken collega’s, diverse ontwikkelmogelijkheden en toekomstperspectief maken hierin het verschil. Tegelijkertijd zijn goede arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend ook belangrijk. Je krijgt alles wat nodig is om je functie goed uit te voeren. Denk hierbij aan:

 • Goed salaris
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan de autolease regeling met onbeperkte privé kilometers.
 • 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Eventueel gemaakte overuren kun je opnemen in tijd voor tijd of laten uitbetalen.
 • Mogelijkheden om een opleiding te volgen en je zelf verder te ontwikkelen.
 • Ruimte om door te groeien
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken, natuurlijk in overleg met het team en de klant.
 • Thuiswerkvergoeding
 • Goede pensioenregeling met een eigen bijdrage van maar 3%.

Wie zijn wij?

Van Ree is een accountants en advies organisatie. De familiecultuur waarin onze collega’s centraal staan maakt de organisatie uniek. Met elkaar zorgen wij voor een cultuur waarin verbondenheid, enthousiasme en ontwikkeling de basis vormen. Van Ree hoort met onze omvang van de auditpraktijk tot de top 20 van accountantskantoren. Hierdoor krijgt de auditpraktijk veel aandacht. Denk hierbij onder andere aan een Bureau vaktechniek en het interne opleidingscentrum VRA academy die dit ondersteunen. Van Ree streeft naar een continue en beheersbare groei van de organisatie om in ontwikkeling te blijven. Daarmee creëren we ruimte voor de ambitie en het talent van onze collega’s.

Met David doorpraten over deze vacature? David Reitsma

HR-Adviseur

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adviseur communicatie

De Belastingdienst, Apeldoorn, Gelderland
€ 3.662 - € 5.586 per maand
1 week geleden
De directie Centrale Administratieve processen (CAP) richt zich op de soepele en foutloze ontvangst, verwerking en verzending van (fiscale) gegevens van en aan burgers en bedrijven. Deze directie is ook verantwoordelijk voor de inning- en betalingsprocessen, de sturing van de massale productieprocessen, de integrale productieplanning en -beheersing. Dit doe je bij de Belastingdienst Communicatie heeft een prominente rol als het...
De Belastingdienst

Vestigingsleider

Mastermate, Apeldoorn, Gelderland
1 week geleden
Voor onze vestiging in Apeldoorn zijn we op zoek naar een vestigingsleider. Ben jij iemand die graag het verschil maakt en het leuk vindt om zelfstandig en zowel operationeel als commercieel bezig te zijn? Lees dan snel verder om te ontdekken wat deze functie inhoudt! Vestigingsleider: Dit ga je doen. Als vestigingsleider stuur je dagelijks de vestiging in Apeldoorn aan,...
Mastermate

Kwaliteitscontroleur

Intermediair Uitzendbureau, Apeldoorn, Gelderland
€ 15 - € 18 per uur
1 week geleden
32 - 40 uur Apeldoorn Havo, Hbo, Mbo, Vmbo, Vwo € 15 - € 18 per uur Type contract Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst Branche Industrie / Productie Vakgebied Bouw, Industrie, Techniek Recruiter Bart Blom 055 - 5220666 [email protected] Vestiging Kalverstraat 143, 7311 SE Apeldoorn 055 - 52 20 666 [email protected] Als Controleur speel je een cruciale rol in het...
Intermediair Uitzendbureau