Beleidsadviseur Toezicht Kinderopvang

Samenvijf


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Samenvijf

Dit ga je doen

Als Beleidsadviseur Toezicht Kinderopvang bij de gemeente Arnhem ben jij dé bestuursadviseur die zelfstandig de taken en verantwoordelijkheden van de functie kan uitvoeren.

Jouw rol omvat het beoordelen van toezichtrapporten in de kinderopvang, waarbij je knelpunten signaleert en oppakt, en indien nodig opschakelt richting handhaving. Het detecteren en aanpakken van juridische knelpunten behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Als contactpersoon voor VVGM en de inspectie op de kinderopvang neem je deel aan regio-overleggen, en stem je af met de afdeling handhaving om de voortgang van handhaving te bewaken.

Daarnaast ben je in gesprek met kinderopvanghouders over geconstateerde tekorten en draag je bij aan het opleveren van het jaarverslag kinderopvang voor 2022 en 2023, waarbij je een achterstand inhaalt door het uitvallen van een collega. In deze interim-positie laat je zien dat je snel kunt schakelen, zelfstandig kunt werken en een waardevolle bijdrage levert aan het toezicht op de kinderopvang in Arnhem.

Samenvijf: detacheren met impact
Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken: we bieden je uitdagend werk bij onze opdrachtgevers en geven je daarnaast iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreek jij je routine en heb je een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Samen zorgen we ervoor dat de maatschappij nog mooier wordt. We vertellen je er graag meer over.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt minimaal over 3 jaar ervaring in een beleidsfunctie rondom toezicht kinderopvang binnen een gemeente;
  • Je bent analytisch, doortastend en communicatief vaardig.

Waarom Samenvijf

Mens & maatschappij
We geven je iedere week tijd om iets goeds te doen bij een maatschappelijke organisatie in jouw regio, uiteraard met behoud van salaris en vrije tijd (lees meer)

Ontwikkelings mogelijkheden
Kans om je als professional verder te ontwikkelen bij opdrachtgever en zicht op een vast dienstverband bij Samenvijf

Fijne werksfeer
Onderdeel van Samenvijf: energieke en betrokken collega’s die je verder helpen, je staat er op je opdracht nooit alleen voor

Zekerheid
Zekerheid over je contractduur en uren. We maken duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers over jouw functie

Eerlijke beloning
Salaris volgens cao van de opdrachtgever, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en uiteraard 25 vakantiedagen

Heb je interesse?

We ontvangen graag je cv en motivatiebrief voor 23-02-2024.

Wil je eerst meer weten over deze vacature of over Samenvijf? Neem contact op met Frans via [email protected] of 06-41548099.

Sluit de vacature nog niet helemaal aan op jouw profiel? Neem contact met ons op via een open sollicitatie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

SAP databeheerder

Ministerie van Defensie, Arnhem, Gelderland
€ 3.664 per maand
8 uur geleden
Wat ga je doen? Ben je goed met SAP om het één en ander te administreren dan zijn wij op zoek naar jou. Wie zoeken we een mbo-diploma. kennis van het materieelautorisatieproces, administratief materieelbeheer, bevoorrading en fysieke distributie en geautomatiseerde systemen. inzicht in taak, organisatie en operationeel optreden van de eigen eenheid en inzicht in de werkwijze van de direct...
Ministerie van Defensie

Floormanager

’t Zusje Arnhem, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
Wat ga je doen? Mensen verrassen en verwennen, dat is wat jij het liefste doet als floormanager. Jij wordt blij van lachende gezichten, vrolijke stemmen, van gezelligheid én het anderen naar hun zin maken. Daarom pas je ook zo goed bij ’t Zusje. Een avond vol gasten in de watten leggen is een uitdagende taak, maar voor jou een taak...
’t Zusje Arnhem

Internship / Graduation - Energy Systems

DNV, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
About us We are the independent expert in assurance and risk management. Driven by our purpose, to safeguard life, property, and the environment, we empower our customers and their stakeholders with facts and reliable insights so that critical decisions can be made with confidence. As a trusted voice for many of the world’s most successful organizations, we use our knowledge...
DNV