Receptie Medewerker

Start People Almere


Datum: 3 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Salaris: € 12,4 - € 17,48 per uur
Contract type: Voltijd
Start People Almere

Over de functie

Ben je op zoek naar een dynamische rol als receptionist(e) in Haarlem? Ben je assertief en wil je een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving? Dan is dit jouw kans om je carrière een boost te geven!

Stichting Reclassering Nederland zoekt een receptionist/receptioniste voor minimaal 8 uur tot maximaal 20 uur per week, voor een periode van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren. De werklocatie is in Haarlem, maar vanuit Amsterdam is deze gemakkelijk te bereiken.

Als receptionist(e) bij Stichting Reclassering Nederland ben je verantwoordelijk voor een professioneel ontvangst van bezoekers en een efficiënte afhandeling van binnenkomende telefoongesprekken. Je neemt goederen in ontvangst en zorgt voor de juiste afhandeling ervan, en verwerkt inkomende en uitgaande post. Ook beheer je vergaderagenda's, publicatieschermen en planborden, en kun je collega’s assisteren bij het reserveren van vergaderruimtes.

Functie-eisen

 • Flexibel inzetbaar, minimaal 8 uur tot maximaal 20 uur per week;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • In het bezit van een BHV-certificaat of bereid deze te behalen.

Verder beheers je de volgende competenties:

 • Probleemanalyse;
 • Oordeelsvorming;
 • Flexibiliteit;
 • Consequent handelen.

Over het bedrijf

Stichting Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een veiligere samenleving, in samenwerking met partners zoals justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen. Medewerkers werken volgens geavanceerde methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen.

Wat we bieden

 • Je werkt tussen de uren van 8 en 20 per week (parttime).
 • Het bruto uurloon varieert tussen €12,40 en €17,48.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,3%, direct bij je loonbetaling.
 • Het betreft een contract voor bepaalde tijd van 6 maanden, gebaseerd op detachering.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (geen parkeerkosten), en 100% vergoeding van OV-kosten op basis van 2e klasse.
 • Er is persoonlijke begeleiding beschikbaar door ervaren recruiters & HR-Consultants.
 • Bij een fulltime dienstverband bouw je vakantiedagen op tot 10,87%.
 • Je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen door middel van trainingen via de online RGF Academy.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Salarisadministrateur

Kennemerhart, Haarlem, Noord-Holland
2 weken geleden
Onze collega’s op de salarisadministratie zoeken een nieuwe collega. Ben jij toe aan een uitdaging? En zoek jij in deze uitdaging een mix van hard en nauwkeurig werken, leuke collega’s en er samen met het team voor zorgen dat de salarissen op tijd betaald worden? Dan ben jij de salarisadministrateur die wij zoeken! Jouw werk Jij bent een pietje precies...
Kennemerhart

Trade Marketeer

Wonderbox NL BV, Haarlem, Noord-Holland
2 weken geleden
Heb jij affiniteit met beleveniscadeaus en cadeaukaarten. Ervaring met “schappen en winkels”? Ben jij als Trade Marketeer de verbindende factor tussen Wonderbox en onze retailers zoals Primera, Bruna, Jumbo en Albert Heijn? En ondanks je creatieve instelling ook accuraat, data-driven en een echt “mensen-mens”? Lees dan snel verder, want wij hebben een gave functie voor jou! Wie zijn we en...
Wonderbox NL BV

Assistent-Accountant in Samenstelpraktijk - Haarlem

James Woodman, Haarlem, Noord-Holland
€ 4.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
Ben je geïnteresseerd in werken in een eigentijds boetiekkantoor in het hart van Haarlem? Zoek je flexibiliteit en een aantrekkelijk salaris? Wil je deel uitmaken van een groeiend bedrijf met een zeer positieve sfeer? Dan is deze kans op maat voor jou! Client Details Onze klant is een boetiek administratiekantoor gelegen in het hart van Haarlem. Dit kantoor presteert uitstekend...
James Woodman