Strategisch Projectmanager Netbeheerders

EIFFEL


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 3.500 - € 6.500 per maand
Contract type: Voltijd
EIFFEL
Ben jij een echte verbinder en communicatief sterke Projectmanager die op zoek is naar afwisseling en uitdaging? Lees dan snel verder!

Op zoek naar een avontuurlijke en veelzijdige baan waar jouw communicatieve skills het verschil maken en Nederland een duurzame toekomst krijgt? Dan hebben we bij EIFFEL dé perfecte uitdaging voor jou! EIFFEL zoekt een ervaren en overtuigende projectmanager om diverse opdrachten voor netbeheerders uit te voeren om de energietransitie te versnellen.

WAT GA JE DOEN?

Als strategisch projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en opbouwen van een relatie met de grote klanten van netbeheerders. Jij schakelt tussen nationaal en internationaal opererende bedrijven en bent betrokken bij de implementatie van nieuwe producten/innovaties of beleid bij deze klanten. Kortom, met jouw krachtige aanpak zorg je ervoor dat alle stakeholders op één lijn zitten en projecten op volle snelheid vooruitgaan.

DIT BEN JIJ

 • Jij hebt minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding en 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een netbeheerder.
 • Affiniteit met techniek of nieuwe innovaties.
 • Met jouw vlotte communicatie, luisterend oor en overtuigingskracht weet je anderen te inspireren. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid zijn jouw passies.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


WAT KRIJG JE VAN EIFFEL?


Bij EIFFEL investeren we graag in jouw ontwikkeling. We bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan, zodat jij altijd up-to-date bent van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je komt te werken in een enthousiast team van professionals met een passie voor duurzaamheid en de energietransitie. Bij ons krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei, en hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Bij EIFFEL staat kennis centraal, en uiteraard hoort daar ook een goede beloning bij. Daarnaast zetten we in op flexibiliteit en ruimte voor vrijheid, zodat je zelf bepaalt wat goed bij jou past.

Onze voorwaarden bestaan onder meer uit:

 • Een jaarcontract met uitzicht op vast;
 • Bruto maandsalaris tussen de €3.500 en €6.500 o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Netto onkostenvergoeding van € 110;
 • Een OV-kaart én een leaseauto (ook voor privégebruik);
 • 25 vakantiedagen met 8% vakantiegeld;
 • Premievrij pensioen;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • En een flexibiliteitsbonus.

WERKEN BIJ EIFFEL

Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties. Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke groeimindset. Hierbij werk je als EIFFELaar, nooit alleen.

Bij ons sta jij als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn. Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren.

We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega's die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertiseteams, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van artikelen. De cultuur van topprestaties, maar ook van werkplezier en mee ondernemen binnen een groeiend consultancy- & interim-bureau, maakt dat EIFFEL een omgeving biedt om alles en meer uit jezelf te halen.

Wil jij meer weten over deze rol of over EIFFEL? En jezelf verder ontwikkelen? E-mail of app met Pieter Walma van der Molen via [email protected] of 0623742995. Of Stuur ons hieronder jouw cv en motivatiebrief.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mutatietimmerman woningstichting

Werfum, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.035 - € 3.750 per maand
2 dagen geleden
Heb je een passie voor klussen? Dan is de functie van mutatietimmerman iets voor jou! De woningen van de woningstichting worden opgeknapt door ervaren vakmensen. Zoals jij! Over de functie Als timmerman mutaties knap je samen met je collega’s een woning op nadat de bewoner is verhuisd. Soms is de woning kort bewoond geweest, soms 20 jaar. Jij zorgt ervoor...
Werfum

Facilitair medewerker

Driessen, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.375 - € 3.185 per maand
2 weken geleden
Ben jij erg handig, gastvrij, dienstverlenend, heb je een open houding en affiniteit met jongeren? Lijkt het je daarnaast leuk om te werken in een onderwijsomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? In samenwerking met Avans Hogescholen, zijn wij op zoek naar meerdere facilitair medewerkers (in totaal is er ruimte voor 2,0-3,0 FTE). Als facilitair...
Driessen

Administratief medewerker Preventieven

Openbaar Ministerie, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Ken je dat gevoel? Dat je aan het eind van de middag naar huis gaat en denkt: wat een dag! Je bent lekker bezig geweest met afwisselende taken, soms is het erg druk maar op momenten ook wat rustiger, en dat met leuke en gezellige collega’s. Herken je het niet, maar is dat wel iets waar je al een tijd...
Openbaar Ministerie