Junior Telefonisch Verkoper Telecom - Parttime - Haarlem/ Amsterdam

2Contact


Datum: 3 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
2Contact

We zijn op zoek naar jou! Geen ervaring? Geen probleem, jouw drive is wat voor ons telt. Ben je Nederlands sprekend en op zoek naar een uitdagende rol als Telefonisch Verkoper in Haarlem of Amsterdam? Kun je ons minstens 11 uur per week verblijden met je aanwezigheid? Sluit je aan bij ons team!

Over de functie

Ontwikkel je tot een meester in telefonische verkoop binnen de levendige telecomindustrie! Bij ons krijg je de kans om niet alleen je communicatie- en verkoopvaardigheden te verbeteren, maar ook diepgaande inzichten te verwerven in de telecomwereld. Deze positie is ideaal voor iedereen die zijn loopbaan een impuls wil geven in een fascinerende en constant evoluerende sector.

Wat vragen wij van jou

Dit is dé kans die je niet wilt missen:

  • Geen ervaring nodig, wij zorgen voor jouw kickstart!!
  • Een waanzinnige kantoorbaan met minimale eisen: Je spreek Nederlands en bent minimaal 11 uur per week beschikbaar
  • Werken in ons bruisende team in Haarlem of Amsterdam Sloterdijk.

Wat bieden wij jou

Grijp deze unieke mogelijkheid:

  • Ervaring is niet vereist; wij bieden de perfecte start!
  • Een fantastische kantoorfunctie met eenvoudige voorwaarden: Nederlandstalig en ten minste 11 uur per week inzetbaar.
  • Word onderdeel van ons energieke team in Haarlem of Amsterdam Sloterdijk.
  • Trainingen? Op onze kosten!

Sollicitatieprocedure - Simpel en Overzichtelijk:

  1. Meld je aan: Direct solliciteren!
  2. Telefonische Voorselectie: Geen zorgen, we doorlopen deze fase samen! We bellen je voor een korte controle. Spreek je vloeiend Nederlands, ben je ten minste 11 uur per week beschikbaar, en is het geen probleem om naar ons kantoor in Haarlem of Amsterdam Sloterdijk te reizen?
  3. Groen licht: Bij positieve uitkomst nodigen we je uit voor een dynamische groepsintake op ons kantoor in Haarlem. Dit is hét moment om te ontdekken of de baan bij je past. Belangrijk: de intake is niet in Amsterdam, maar in Haarlem.

De groepsintake vindt elke dinsdag- en woensdagmiddag van 12:00 tot 16:00 uur en op dinsdagavond van 17:00 tot 21:00 uur plaats. Zorg dat je op een van deze momenten beschikbaar bent! Let op: De sessie duurt maximaal 4 uur en de locatie is pal naast het station Haarlem.

Tot snel!

2Contact | Your future is calling!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Schoonmaker ISK

Vebego Cleaning Services, Haarlem, Noord-Holland
€ 13,42 - € 14,78 per uur
2 weken geleden
Als Schoonmaker bij Vebego Cleaning Services ben je verzekerd van goed werk. We geven je alles wat je nodig hebt om goed te kunnen schoonmaken. Met jouw opgeruimde humeur zorg je ook voor vrolijke gezichten bij ISK in Haarlem. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 17.00-19.00 uur. Dit ga je doen Bij Vebego Cleaning Services zorgen wij graag voor...
Vebego Cleaning Services

Bartender (Fulltime/parttime)

De Beren - Haarlem, Haarlem, Noord-Holland
3 weken geleden
Ben jij die enthousiaste, vrolijke en passievolle barkeeper? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor De Beren in Haarlem zijn wij op zoek naar een bartender. Bij De Beren kan je de hele dag genieten van een ontbijt, een lunch, een diner, een gezellige borrel of een goede bak koffie. Wij doen ons best om een stapje extra te...
De Beren - Haarlem

Programmamanager Beschermd Wonen

Gemeente Haarlem, Haarlem, Noord-Holland
€ 5.008 - € 6.777 per maand
3 weken geleden
Over de vacature Uren per week 32 - 36 Maandsalaris € 5008 - € 6777 Niveau HBO Functiecategorie Sociaal | Maatschappelijk Dienstverband Vast Reageren kan tot en met 25-02-2024 Wat ga je doen? Als programmamanager/netwerkregisseur ben jij verantwoordelijk advisering aan het GO BW en voor de uitvoering van de taken van het GO BW. Je vervult een coördinerende rol in...
Gemeente Haarlem