Business controller

Amsterdam University of Applied Sciences


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 5.127 per maand
Contract type: Voltijd
Amsterdam University of Applied Sciences

Sluitingsdatum: 29 februari 2024 Beschrijving: Functietitel Business controller Locatie Amsterdam Salaris €3.226,- tot € 6.064,- Dienstverband Fulltime Contract Tijdelijk, met uitzicht op vast
Wil jij als business controller toekomstgericht werken, in plaats van het verleden te verklaren? Benieuwd naar de inspirerende wereld van het onderwijs? Lees dan snel verder en zet jouw expertise in als business controller bij het Finance, Planning & Control team van de Faculteit Onderwijs & Opvoeding in Amsterdam!
Want waar anders dan bij de HvA …
 • Krijg je de mogelijkheid om als business controller de organisatie echt integraal advies te bieden en zo te helpen om vooruit te kijken?
 • Werk je in de dynamische wereld van het onderwijs waar geen dag hetzelfde is en we elke dag een bijdrage leveren aan de toekomstdromen van een nieuwe generatie studenten?
 • Ben je als business controller een stevig gesprekspartner voor het management en draag je met jouw adviezen maximaal bij aan de groei en wendbaarheid van de faculteit?


Dit zegt jouw toekomstige collega "Wij zijn een klein en gedreven team, waarin nauwe samenwerking belangrijk is! Daarbij is er altijd oog voor mijn potentie en groei." Linda Ceelen, Junior controller
Wil je ontdekken of deze baan iets voor jou is? Bel of app Kim Grootendorst, hoofd Finance Planning en Control (FP&C) via 06 – 28324269 en maak een afspraak voor een kop koffie.
Zo maak jij het verschil De rol van business controller speelt de komende jaren een sleutelrol in de ontwikkeling waarbinnen de faculteit zich momenteel bevindt. Flexibilisering van het onderwijs, blended learning, wendbaarheid van de medewerker en de organisatie zijn belangrijke pijlers binnen deze ontwikkeling
Als business controller bij de HvA bevind je je in het financiële hart van de Faculteit Onderwijs & Opvoeding. Het team waarin je terecht komt bestaat uit twee business controllers en een project controller. Daarnaast wordt er veel gewerkt in multidisciplinaire teams. Jouw rol is niet enkel die van cijferexpert; je bent de strategische rechterhand van onze managers, en jouw impact op de organisatie gaat een stuk verder dan financiële analyses. Jij bent in staat om complexe financiële informatie begrijpelijk te maken voor stakeholders met minder financiële kennis. Je bent een stevige gesprekspartner en adviseert en ondersteunt het management integraal bij de cruciale beslissingen rondom onderwijs- en onderzoeksgelden. Daarnaast help je mee aan de professionalisering van de afdeling waardoor we met elkaar slimmer en digitaler kunnen werken
Samen met het team til je de financiële processen naar een hoger niveau en werk je samen met hen aan begrotingen, kwartaalprognoses en business cases die deel uitmaken van de transitieplannen van de faculteit
Wat je verder krijgt
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van controller 4. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 5.127,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Bij aantoonbare opleiding, ervaring en voldoende senioriteit is de functie van controller 3 bespreekbaar, het salaris bedraagt dan maximaal € 6064,- bruto per maand bij een volledige aanstelling (schaal 12 cao hbo);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%van je bruto jaarsalaris.
 • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweek.
 • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en diverse andere regelingen.
 • Afhankelijk van jouw situatie, kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van GoodHabitz.
 • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.
 • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans. En voor jouw vitaliteit. Zo kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.
 • Een goede pensioenregeling via ABP.
 • Een laptop en telefoon in bruikleen. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,- netto.
 • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waar je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Je kunt hen ook buiten het werk om ontmoeten, bijvoorbeeld via onze community’s, zoals HvAPride, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en Fem IT.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat
Zo verrijk jij ons Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. Voor deze rol als business controller zijn sterke communicatieve vaardigheden van essentieel belang om je stakeholders goed te kunnen adviseren. Bovendien bezit jij een proactieve en pragmatische werkhouding en heb je een sterk ontwikkeld organisatiebewustzijn. Jij bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen en proactief zaken te signaleren en op te pakken. Een analytisch denkvermogen, resultaatgerichtheid en affiniteit met automatisering zijn minstens net zo belangrijk Verder neem je mee:
 • Een afgeronde bedrijfseconomische HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van accountancy en/of control.
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol.
 • Een nieuwsgierige, kritische en onderzoekende werkhouding.
 • Diepgaande kennis van Excel.
 • De wil om rapportagetools slimmer in te richten.

Word onze nieuwe business controller
 • Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. De eerste gespreksronde vindt plaats op 7 maart 2024 in de middag.
 • Wil je eerst meer weten over de functie? Kim Grootendorst, hoofd Finance Planning en Control (FP&C), kan je er alles over vertellen. Bel of app via 06 – 28324269, natuurlijk kun je je vraag ook per mail aan Kim stellen via [email protected].
 • Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
 • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar [email protected].
 • Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Creating tomorrow op de Faculteit Onderwijs en Opvoeding Kenmerkend voor de ongeveer 600 medewerkers van onze faculteit? Hun bevlogenheid en betrokkenheid. Logisch als je kijkt naar onze impact: we leiden de pedagogen en leraren van de toekomst op en werken aan de vernieuwing van het onderwijs in Nederland
Extra boeiend is dat je dat doet in het hart van Amsterdam. Hier focus je op uitdagende grootstedelijke vraagstukken, samen met collega’s, studenten, onderwijsinstellingen, de gemeente en het Centre of Expertise Urban Education. Je werkt dan ook in een omgeving die een afspiegeling wil vormen van de maatschappij. En waar we ook zelf ‘een leven lang leren’: je krijgt volop ruimte om opleidingen te volgen en up-to-date te blijven in je dynamische vakgebied
Talent als basis, diversiteit als kracht Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Doktersassistent onderzoek en behandeling Plastische Chirurgie

OLVG, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.391 - € 3.484 per maand
5 uur geleden
Over de functie Jij bent als doktersassistent een spin in het web op de polikliniek plastische chirurgie. Jij schakelt tussen de medisch specialisten en patiënten en bent te allen tijde op de hoogte van wat er gaande is op de poliklinieken. Binnen het team van doktersassistenten op de poliklinieken, bestaan er teams van doktersassistenten met ieder hun eigen aandachtsgebied binnen...
OLVG

Chauffeur horeca

Consolid, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.764 per maand
14 uur geleden
Amsterdam Transport & Logistiek Geen specifieke vereisten 2764 per maand Chauffeur horeca Ben jij de C Chauffeur voor Bidfood die wij zoeken? Geniet je van leuke ritten, een goede planning en een fijne lunch? Reageer dan direct! Wat bieden wij? Een max. maandsalaris van €2.764,86 euro excl. toeslagen: Gunstige toeslagen; Direct een onbepaalde tijd contract is mogelijk; Mogelijkheid voor een...
Consolid

Atelier Medewerker

MAMALOVES, Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
Heb je een tussenjaar van school én affiniteit met sieraden en lijkt het jou leuk om in een creatief team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Start: per direct MAMALOVES is sinds 2015 een toonaangevende naam in de gepersonaliseerde sieraden industrie. We zijn actief in verschillende landen, en groeien hard! Met ons team, volledig bestaande uit energieke...
MAMALOVES