Pedagogisch Medewerker Baby Baarsjes

CompaNanny


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
CompaNanny

Pedagogisch Medewerker Baby Baarsjes

Vind jij werken met kinderen het allerleukste wat er is en wil jij meebouwen aan de generaties van de toekomst? Dan zit je bij CompaNanny goed! Wij zoeken een Pedagogisch Medewerker voor onze vestiging Baarsjes in Amsterdam. Solliciteer snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!

8 tot 32

MBO, HBO, WO

Amsterdam, Baarsjes

Solliciteer nu

Wat ga je doen als Pedagogisch Medewerker bij CompaNanny

Je komt als Pedagogisch Medewerker te werken op de babygroep bij CompaNanny Baarsjes. In deze levendige wijk bieden wij Kinderdagverblijf aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. CompaNanny Baarsjes heeft een tuin van 650 m2! Kom je met de auto? In de parkeergarages van de RAI, WFC en Westerpark staat een Swapfiets klaar zodat je naar de vestiging kan fietsen.

  • Als Pedagogisch Medewerker bied je dagelijkse zorg aan de baby’s op jouw groep. Denk aan het geven van flesvoeding, verschonen, naar bed brengen en het geven van oprechte aandacht aan ieder kind.
  • Je creëert een stimulerende omgeving door middel van activiteiten en spelletjes die passen bij de ontwikkelingsfase van de baby's.
  • Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers, informeert hen over de ontwikkeling van hun kinderen en bespreekt eventuele bijzonderheden.

Werken bij CompaNanny betekent hartstocht, uitblinken en vriendschap! In jouw vaste groep op de vestiging werk je nauw samen met andere Pedagogisch Medewerkers. Samen vormen jullie een hecht team! Met passie gaan we iedere dag voor hetzelfde doel én krijg jij alle ruimte om jouw talent in te zetten.

Wat ga je verdienen als Pedagogisch Medewerker?

Afhankelijk van jouw ervaring krijg je een salaris tussen de €2.539,- en €3.489,- (schaal 6) op basis van 36 uur. Je krijgt hierover 8% vakantiegeld, wat je kan besteden tijdens je 26 vakantiedagen. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 3% over al jouw maandsalarissen in dat kalenderjaar!

Wanneer wij blij zijn met jouw functioneren, kom je bij je eerste of tweede contractverlenging in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.

Dé expert in kindontwikkeling zijn we niet zonder jou!

Als Pedagogisch Medewerker beschik je over de volgende kwalificeringen en eigenschappen:

  • Het belangrijkste vinden we dat je initiatiefrijk en positief bent. Je hebt zichtbaar plezier in je werk en liefde voor het vak!
  • Je bent in het bezit van een mbo- of hbo-diploma met juiste kwalificatie voor de kinderopvang. Check hier of je gekwalificeerd bent om te werken in de kinderopvang.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou verder?

Bonussen en vergoedingen

Bovenop jouw salaris krijg je bonussen, oplopend tot €1.300,- bruto per jaar! Kom je met het openbaar vervoer of met de auto naar werk? Wij vergoeden je reiskosten.

Arbeidsvoorwaarden op maat

Zoef op je elektrische fiets naar werk of sluit een sportabonnement af. Met het Persoonlijk Keuzebudget bepaal je zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden! Aanvullend krijg je een werkgeluk- en vitaliteitsbudget van €200,- netto per jaar (op basis van 36 uur). Aan jou de keuze hoe je dit bedrag besteedt. Daarnaast krijg je korting op kinderopvang bij CompaNanny.

Leren en ontwikkelen

Dat vinden we belangrijk! Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Volg gratis trainingen via CompAcademy en werk tijdens onze toffe studiedagen aan teambuilding en je pedagogische kennis. Met onze vele doorgroeimogelijkheden kun jij je binnen CompaNanny altijd verder ontwikkelen!

Plezier en balans

Wij houden van teamavonden, teamuitjes en superlekkere lunches. Daarnaast krijg je een uur pauze waarin je je kan terugtrekken in de fijne lunchruimte. Wij hechten veel waarde aan jouw geluk en een goede werk-privébalans. Via onze partner OpenUp krijg je gratis toegang tot masterclasses, oefeningen en 1-op-1 sessies op het gebied van mentale gezondheid.

Zo word jij onderdeel van CompaNanny:

1

Je solliciteert op onze website. Leuk! Daar worden wij blij van.

2

Zijn we positief verrast door jouw sollicitatie? Dan nemen we telefonisch contact met je op.

3

Als we na het contact beiden enthousiast zijn, dan maken we kennis met elkaar op de vestiging.

4

Is het een match? Dan doen wij een aanbod.

5

Gefeliciteerd met je baan! Welkom bij CompaNanny.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business controller

OLVG, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.736 - € 5.473 per maand
2 dagen geleden
Over de functie Als adviseur Planning & Control adviseer en ondersteun je vanuit jouw expertise zowel een aantal medische eenheden als ondersteunende diensten binnen OLVG waardoor je een breed beeld van het ziekenhuis krijgt. Je houdt je bezig met het ondersteunen van het begrotingsproces, het opstellen van rapportages en het beoordelen van verbeterplannen en business cases. Vanuit jouw aandachtsgebied ben...
OLVG

salarisadministrateur

Maandag, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.500 - € 5.000 per maand
3 dagen geleden
Als Salarisadministrateur speel je een cruciale rol in de nauwkeurige en tijdige verwerking van salarisbetalingen en registratie van tijd en verlof. Join ons Team! Over de functie Als Salarisadministrateur werk je samen met Maandag, waarbij je een uiterst precieze en verantwoordelijke rol vervult. Je draagt zorg voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van de maandelijkse salarisbetalingen voor 250 medewerkers, in...
Maandag

After Sales Representative

EVBox, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Powering our sustainable future together Mobility has given us freedom. Opportunity. Growth. It has defined our world. But it has come at a price. To create a sustainable future, we must transition away from fossil fuels; and embracing electric mobility is key to making this happen. That's why, over a decade ago, EVBox was founded to empower the EV revolution....
EVBox