Cateringmanager

Compass Group


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Compass Group
Ben jij een gepassioneerde hospitality expert met een voorliefde voor high-end culinaire ervaringen? Heb je een flair voor het managen van evenementen en het creëren van onvergetelijke momenten? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat ga je doen?
Als Cateringmanager bij SAP Den Bosch krijg je de kans om jouw passie voor food en hospitality te combineren op een internationaal niveau. Je zult werken op een high-end locatie waar de lat altijd hoog ligt en waar elke gebeurtenis een unieke ervaring moet zijn.

Verantwoordelijkheden:
Leiden en coördineren van het cateringteam om uitmuntende service te leveren aan SAP Breda en haar internationale gasten.
Ontwikkelen en uitvoeren van culinaire concepten die aansluiten bij de wensen van onze diverse klantenkring.
Zorgen voor een naadloze uitvoering van evenementen, van kleine vergaderingen tot grootschalige conferenties en diners.
Onderhouden van sterke relaties met leveranciers en partners om de hoogste kwaliteit van producten en diensten te waarborgen.
kom je met nieuwe ideeën, speel je in op trends en zie je kansen. Om slimmer te werken, de service te verbeteren of de financiële resultaten te verhogen.
Stimuleer je jouw team om uit te blinken in hun werk en echt je belang aan gastvrijheid, voedselveiligheid en het bevorderen van persoonlijke groei. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, waarvan 4 dagen werken bespreekbaar is.
Werktijden liggen tussen 08.00-17.00 uur, in het geval van evenementen kan het voorkomen dat een langere aanwezigheid gewenst is.

Het Team

Samen met onze medewerkers kunnen we uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. Daarom werken we bij Compass Group graag samen met getalenteerde mensen. Mensen die van elkaar verschillen en op die manier waardevol zijn voor de organisatie. En mensen die plezier beleven aan samenwerken. Omdat samenwerken dé manier van werken is bij Compass Group.

Op jouw locatie kan je rekenen op de samenwerking met jouw team. Andersom kunnen zij op jou vertrouwen.

Wat bieden we jou?
Er kan veel bij Compass Group. Denk bijvoorbeeld aan de kans om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten verder te ontdekken. Daar blijft het niet bij. Ook bieden we je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, volgens deel B van de cao voor de Contractcateringbranche (cao Hospitality):
een salaris dat past bij wat je doet en de ervaring die je hebt. Dit wordt elke maand op de 26ste uitbetaald (of op de vrijdag voor de 26ste als dit in het weekend valt).
direct een vast contract.
8% vakantiegeld. Dit krijg je elk jaar in de maand mei.
25 vakantiedagen. Op basis van een 38-urige werkweek en per jaar.
een vergoeding voor jouw reiskosten. Hiervoor kijken we samen naar de afspraken die er zijn.
de mogelijkheid voor een lunchregeling.
een pensioenregeling.
korting op diverse verzekeringen. Denk aan korting op jouw inboedelverzekering, op een collectieve ziektekostenverzekering (Menzis) of op een autoverzekering (AON). Wie ben jij?
We zijn benieuwd naar wie jij bent. Wat maakt jou tot dé Cateringmanager die van deze leidinggevende baan een succes maakt?

Onze deur staat voor jou open als jij:
Bewezen ervaring in de horeca- en evenementenindustrie, bij voorkeur in een leidinggevende rol.
Uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om onder druk te werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Passie voor eten en drinken, met een oog voor detail en trends in de culinaire wereld.
Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te werken met een divers team en klanten van over de hele wereld.
Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekenden indien nodig.
Een goed begrip hebt van financiële cijfers en weet je hoe je winstgevendheid kunt optimaliseren.
Solliciteer vandaag nog en word de drijvende kracht achter de culinaire beleving bij SAP Den Bosch! Over Ons

Compass Group is de grootste van de wereld in catering en ondersteunende diensten. In 45 landen leveren en ontwikkelen we originele en vernieuwende oplossingen. Dit doen we samen met meer dan 500.000 collega’s. Elke minuut van de dag leveren we onze services aan letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld. Dat doen we met plezier en zo goed mogelijk.

In Nederland werken we samen met ongeveer 2.700 verschillende collega’s. Dit doen we op 700 plekken door heel het land. Van bedrijfsrestaurants tot horecagelegenheden. Van universiteiten tot overheidsinstellingen. Tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.

Sollicitatieprocedure

Solliciteer Wat leuk dat je bij Compass Group wil solliciteren! Upload je CV en motivatie om de procedure in gang te zetten. Je ontvangt een sollicitatiebevestiging per mail van ons. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven. Succes!

Kennismaking Zien wij een match op papier? Dan maken we graag nader kennis. Dit kan via een telefonische intake, een online selectiemoment of een persoonlijk gesprek. In sommige gevallen zal ook een tweede gesprek plaatsvinden. Compass Group houdt je goed op de hoogte van wat er in jouw situatie geldt.

Aanbod Zijn beide partijen enthousiast? Dan zal de locatiemanager de arbeidsvoorwaarden met je doornemen en de overeenkomst opstellen. Deze ontvang je via een aangetekende e-mail. Welkom bij Compass Group!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder Elektrotechniek Junior

Technicum Eindhoven, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.621 - € 3.744 per maand
1 dag geleden
Wat je gaat doen Wil jij een actieve rol spelen in het uitbreiden en versterken van het elektriciteitsnetwerk om de energietransitie te realiseren? Dan is deze functie iets voor jou. Als junior uitvoerder werk je samen met diverse partijen, variërend van gemeentes tot onderaannemers en monteurs. Je past je moeiteloos aan aan verschillende mensen en situaties en weet je boodschap...
Technicum Eindhoven

Chauffeur CE bouwmaterialen kooiaap

Start People Eindhoven, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 15,08 - € 18,35 per uur
2 weken geleden
Over de functie Tijd voor een nieuwe uitdaging als chauffeur CE bouwmaterialen kooiaap? Lees dan snel verder! Wat kan je verwachten van deze baan? Je start je werkdag bij een locatie te 's-Hertogenbosch. Als chauffeur CE bouwmaterialen kooiaap begin je iedere dag tussen 4.00 en 6.00 uur met een kop koffie en loop je een ronde om jouw vrachtwagen. Je...
Start People Eindhoven

Interim Strategisch Informatieadviseur – regio Den-Bosch

Maven Professionals, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
Omschrijving Omschrijving Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht: Opdracht: Strategisch Informatieadviseur (36 uur) Locatie: omgeving Den-Bosch/ Hybride werken is mogelijk Startdatum: 15 februari 2024 Einddatum: 15 februari 2025 Optie op verlenging: ja Uren per week: 36 uur ZZP mogelijk: Nee (data vast constructie) Projectdetachering: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w Uiterste reactiedatum: 9 februari 2024 om 16:00 uur Jouw werk Binnen...
Maven Professionals