Stagiair Kinder- en Jeugdpsychiatrie polikliniek Curium Gouda

LUMC


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
LUMC
Zit jij momenteel in de masterfase van je studie Psychologie of Orthopedagogiek en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Wil jij je verder verdiepen in de kinder- en jeugdpsychiatrie? Kom dan stage lopen op de polikliniek van LUMC Curium!

Wat ga je doen?

Als stagiair voor de polikliniek ben je onderdeel van ons multidisciplinaire team. Je wordt ingezet voor de diagnostiek van kinderen en jongeren die bij ons in behandeling komen of zijn. Gedurende de stage (6 maanden) ben je ook aanwezig bij intakes, ouder-, kind- en adviesgesprekken. Je maakt kennis met diverse diagnostische testen. Daarnaast is er soms de mogelijkheid om behandelervaring op te doen. Je zit daarvoor bij oudergroepen of je geeft geprotocolleerde behandelingen aan kinderen of jongeren. Onze behandelingen vragen om een intensieve samenwerking en daarom werken onze behandelaren nauw samen met het gehele team en met de familie van de patiënten.

Wat neem je mee?

 • Je volgt een master in Psychologie (klinische- of ontwikkelingspsychologie) of Orthopedagogiek met voorkeur voor de locatie in Gouda van de Universiteit Rotterdam of Utrecht.
 • Beschikbaarheid van minimaal 6 maanden.
 • Vermogen om eigen verantwoordelijkheid te nemen, stressbestendigheid en analytisch denkvermogen.
 • Bereidheid om te werken in een multidisciplinair team.
 • Bij voorkeur ervaring met kinderen of jongeren.
 • Plezier in het toepassen van theoretische kennis in de praktijk.

Wat bieden we jou?

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Wel zo fijn!

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van het LUMC.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij LUMC Curium in Gouda. LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan gezinnen met kinderen met gestapelde meervoudige problemen. Met passie zetten wij ons in voor deze kwetsbare kinderen en hun gezinnen. Zij komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van complexe psychiatrische problematiek. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is, we bekijken samen welke behandeling het beste past bij de hulpvraag. Naast onze kerntaak patiëntenzorg, richten wij ons op opleiding, onderwijs en onderzoek, LUMC Curium heeft twee locaties in Gouda en Oegstgeest en is onderdeel van de afdeling Psychiatrie van het LUMC. Hoewel LUMC Curium organisatorisch gezien een onderdeel is van het LUMC, vindt de stage niet plaats in het ziekenhuis maar op de eigen locaties van Curium.

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride. Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

Meer informatie

 • Als stagiair krijg je een stagevergoeding van € 394,- (CAO UMC). Dit bedrag is op basis van een fulltime dienstverband.
 • BAPD behalen is onder voorbehoud mogelijk, we verlengen de stage dan met 3 maanden.
 • Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.
 • De startdatum van deze stage is per 1 september 2024, werkdagen in overleg.
 • Gesprekken worden gevoerd op 8 april 2024 tussen 14.00-17.00 uur.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Tara Polane, opleidingscoördinator, afdeling LUMC Curium [email protected] Tel. 071 515 9600 Solliciteer nu

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medisch Secretaresse Heelkunde

LUMC, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.475 - € 3.280 per maand
6 dagen geleden
Ben je op zoek naar een uitdagende zorgondersteunende baan in een klein team binnen een mooie organisatie? Voor de polikliniek Heelkunde zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele medisch secretaresse. Zie jij jezelf al helemaal in deze rol? Solliciteer dan snel! Wat ga je doen? Als medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals het...
LUMC

PhD candidate on Law and Vulnerability in Social Media 0,8 - 1,0 fte

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.770 - € 3.539 per maand
2 weken geleden
Vacancy number 14542 Job type PhD positions Hours (in fte) 0,8-1,0 External/ internal External Location Leiden Placed on 13 February 2024 Closing date 25 February 2024 12 more days to apply Leiden Law School, Center for Law and Digital Technologies (eLaw) is looking for a PhD candidate on Law and Human Vulnerability in Social Media 0,8 - 1,0 fte Vacancy...
Universiteit Leiden

Part-Time Administrative Assistant (Center Manager)

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
4 weken geleden
Vacancy number 14511 Job type Non-academic staff Hours (in fte) 0,5 External/ internal Internal , External Location Leiden Placed on 30 January 2024 Closing date 13 February 2024 14 more days to apply ReCNTR, the Centre on Multimodal Research and Audiovisual Methods of the Faculty of Social and Behavioural Sciences is looking for a Part-Time Administrative Assistant (Center Manager) (0.5...
Universiteit Leiden