Ondersteunend begeleider De Rijswijk (32 uur)

HVO-Querido


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.448 - € 3.415 per maand
Contract type: Voltijd
HVO-Querido

Jouw rol

Voor praktische hulp kunnen onze cliënten altijd bij jou terecht.

Je helpt cliënten met hun dagelijkse activiteiten, je stimuleert hun zelfredzaamheid, ondersteunt en/of verricht huishoudelijke werkzaamheden (o.a. koken en schoonmaak), organiseert (buiten) activiteiten en je houdt in de gaten dat huisregels worden nageleefd. Je ondersteunt cliënten bij het aangaan van dagbesteding en je gaat mee naar afspraken, bijvoorbeeld naar de huisarts. Je handelt volgens het begeleidingsplan, dat de persoonlijk begeleider samen met de cliënt heeft opstelt en je rapporteert bijzonderheden. Je observeert en signaleert en je werkt nauw samen met je collega's. HVO-Querido werkt volgens de krachtmethodiek. Dit betekent dat we uitgaan van wat iemand kan, niet van wat iemand niet kan. Samen streef je naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega's.

De Rijswijk

De Rijswijk is een 24-uurs woonvoorziening in Amsterdam West. De Rijswijk biedt een veilige woonomgeving aan 56 WLZ cliënten waarbij verslaving en psychiatrische kwetsbaarheid op de voorgrond staan. Cliënten hebben een eigen kamer met een badkamer. De begeleiding is gericht op stabiliteit en zo mogelijk zetten we in op ontwikkeling. Daarnaast zijn er 16 zogenoemde 'Wuif woningen', éénpersoons-appartementen waar een grotere zelfredzaamheid van cliënten verlangd wordt.
In het gebouw waar De Rijswijk zich bevindt, zijn nog twee andere woonlocaties van HVO-Querido gevestigd, en er wordt dagbesteding geboden. Onderling wordt prettig samengewerkt.

De cliënten van De Rijswijk zijn kleurrijk en hebben allemaal hun eigen bijzondere achtergrond en levensloop. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de zorgbehoefte, wordt nauw samengewerkt met de GGD, GGZ, Reclassering en locaties voor dagbesteding. Het team heeft tussen de 25 en 30 collega's en bestaat uit persoonlijk begeleiders, ondersteunend begeleiders, zorgcoördinatoren en een teammanager.
Je werkt wisselend vroege diensten (7.00-15.30 uur) en late diensten (14.30-23.00 uur), zowel doordeweeks als in het weekend.

Jouw profiel

Een kundig en betrokken doener die niet huiverig is om duidelijk en direct te zijn wanneer nodig. Je bent van nature flexibel en je bent op je best als geen dag hetzelfde is. Jouw levenservaring en mensenkennis zijn waardevol bij het begeleiden van onze cliënten. Zelfstandig werken, samenwerken en zelfreflectie zitten in je DNA. Communicatief sterk is een belangrijke vaardigheid die wij van jou vragen. Herken jij jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou.

 • Je beschikt over MBO-3 werk- en denkniveau en een afgeronde agogische/zorg opleiding;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met het werken in de psychiatrie;
 • Affiniteit of ervaring met (persoonlijke) verzorging is een pre;
 • Je bent positief, flexibel en opbouwend in je manier van communiceren;
 • Je kunt enthousiasme en humor samenbrengen in het hulpverleningscontact met cliënten en je houdt van aanpakken;
 • Je komt afspraken na en spreekt anderen aan op gemaakte afspraken.

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

 • Een baan met veel vrijheid en ruimte voor initiatief;
 • Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Jouw salaris bedraagt minimaal € 2.448,- en maximaal € 3.415,- bruto per maand; (schaal 5, CAO Sociaal Werk) op basis van een 36-urige werkweek. Dit is exclusief een arbeidsmarkttoeslag van 1,13%;
 • Een 2e klas mobiliteitskaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen met OV of gebruik van OV-fiets;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je een individueel keuze budget van 17,07%. Hierin zitten onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget van 1,5% op. We vinden vitaliteit belangrijk en bieden jou daarom jaarlijks een sportvergoeding van €100,-;
 • Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van deze procedure;
 • Een online competentievragenlijst kan onderdeel uitmaken van de procedure;
 • Met een interactief onboardingsprogramma bieden we jou een warm welkom en een goede start.

HVO-Querido heeft de ambitie om een inclusieve en gelijkwaardige organisatie te zijn waar alle cliënten en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen, met als doel om betere kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten en een veilige en inspirerende werkplek te bieden voor onze medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nikki Kop, zorgcoördinator, via 06-29214127 of Marleen van Dijk, teammanager, via 06-21177920. Voor vragen over de procedure, kun je bellen met recruitment via 06-15345688 en 06-15365021.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we je digitale reactie vóór 23 januari a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spambox terecht komt! Daarom raden wij je aan om dit regelmatig te checken.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Filiaalmanager- Regio Amsterdam

KwikFit, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
2 dagen geleden
Kom jij ons team versterken? Werken bij KwikFit is werken met plezier en uitdaging. Wij streven ernaar om de verwachting van de klant te overtreffen. Je bent een ervaren Automonteur die door jarenlange ervaring zijn team met enthousiasme kan begeleiden en motiveren. Je houdt toezicht op een veilige werkomgeving. Sales, goed werkgeverschap en alles wat er bij het runnen van...
KwikFit

Junior Medewerker Afhandeling Woz bezwaren

Samenvijf, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Dit ga je doen Als Junior Medewerker Afhandeling Woz bezwaren ga je de gemeente Amsterdam ondersteunen. Het gaat hierbij om de administratieve afhandeling en niet om de taxatie. Er zal een voorraad bezwaren worden aangeleverd. In je rol draag je bij aan het afhandelen van alle bezwaarschriften in deze voorraad binnen de gestelde termijn. De organisatie en coördinatie van de...
Samenvijf

Betonmixer chauffeur C

Logistic Force, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Zwaar materiaal, daar kun jij wel mee overweg! Op locatie aankomen voordat het cement hard is geworden? Als jij ook dat denkt te kunnen, stop dan maar met zoeken! Logistic Force heeft jouw betere baan! Wij nemen de tijd voor jou en kijken graag samen naar jouw toekomst. Momenteel zijn we op zoek naar een steengoede chauffeur betonmixer! Ben jij...
Logistic Force