Milieutechnisch Medewerker Toezicht ( 2 fte )

Bluecarreer


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Bluecarreer

Bluecarreer is per direct op zoek naar jou …. een Milieutechnisch Medewerker Toezicht ( 2 fte )

Ben jij in het bezit van de juiste papieren en op zoek naar een nieuwe uitdaging, solliciteer dan bij ons voor deze uitdagende mooie functie!

Opdrachtgever: ODWH
Aanvang: z.s.m.
Uren per week: 32-36
Duur: 6 maanden, met optie tot verlenging mogelijk van 1 maal 6 maanden

Opdracht
Binnen het team Toezicht worden voor en in de deelnemende gemeenten milieucontroles uitgevoerd. Hierbij wordt gecontroleerd op de naleving van de wet- en regelgeving van het Bal (Besluit activiteiten leefomgeving) en de Bruidschat (tijdelijk Omgevingsplan).

De controlegroep betreft bedrijven uit diverse branches, zoals de automotive, metaalbewerking, logistiek, glastuinbouw, bloembollenteelt en lichte industrie. Indien aan de orde dienen ook complexere bedrijven te worden gecontroleerd op de milieuregels uit het Bal en de milieuvergunning.

De controles worden uitgevoerd op basis van het geldende handhavingsbeleid, waarbij de LHSO dient te worden toegepast. Tevens dienen de controles in ons zaaksysteem te worden verwerkt en indien aan de orde, moeten de invoervelden worden geactualiseerd (bijv.; risicocategorie, installaties en keuringsregimes).

Een goed begrip van de regels omtrent de opslag van gevaarlijke stoffen, lozingen op het riool, afvalstoffen, stookinstallaties en koelinstallaties is een vereiste.

Vereisten
1. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten; Ditzelfde geldt voor een laptop (deze mag niet ouder zijn dan 2019);
2. Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding op technisch of milieukundig gebied;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als toezichthouder Milieu bij een Omgevingsdienst/ gemeentelijke organisatie;
4. Aantoonbare kennis van milieurecht en (milieu)chemie en recente ontwikkelingen, benoem waar dit is opgedaan;
5. Aantoonbare werkervaring met de Omgevingswet, licht dit duidelijk toe in het cv;
6. Aantoonbare werkervaring met administratief toezichthouden.

Competenties

  • Analytisch vermogen;
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;(Goede beheersing van de Nederlandse taal (m.n. in geschrift).
  • Plan- en projectmatig werken voer jij van nature uit;
  • Je werkt graag samen met het team en heb je een duidelijke inbreng;
  • Helder en eenduidig kunnen verslagleggen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9 (jr./medior) en 10 (sr.).

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in week 9 van 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 23 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

Meer informatie

Reageren kan tot 18 februari 2024 met een CV en in het Nederlands opgesteld, tevens voorzien van minimaal 2 referenties) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt.

Gaarne uw vakantieplannen vermelden in uw reactie en bent u ZZP’er vermeld dan uw uurtarief inclusief reiskosten.

Voor vragen over bovenstaande vacature kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van team Bluecarreer, dhr. A. van der Hoeven, telefoonnummer 085-0041021.

U kunt ook direct via onze website reageren op bovenstaande vacature of uw cv bij ons aanleveren, wij gaan dan op zoek naar een geschikte match voor u! Ons emailadres is: [email protected]

Bluecarreer is een leuk klein bedrijf, gedreven door pure liefde voor ons vak. Tevens zijn we SNA en ABU gecertificeerd!

Interesse in de functie van Milieutechnisch Medewerker Toezicht ( 2 fte ) bij Bluecarreer regio Leiden?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Head of Facilities & Services

QTC recruitment, Leiden, Zuid-Holland
1 week geleden
For an exciting Contract Development and Manufacturing Organisation (CDMO), we are seeking an experienced Head of Facilities & Services to join their team in Leiden. The organisation works with early-stage research organisations, start-ups, and SMEs to develop efficient processes and perform GMP manufacturing for cell and gene therapies. Details Biotechnical Engineering Leiden - Netherlands 40 hours per week Get to...
QTC recruitment

Horecamedewerker Smullers Leiden Centraal (24-38 uur per week)

Lagardère Travel Retail, Leiden, Zuid-Holland
€ 13,66 per uur
1 week geleden
Parttime / Fulltime Smullers is dé snackbar van het station! Voor onze winkel op Leiden Centraal station zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Vind jij het leuk om samen met jouw team verse snacks te bereiden en reizigers de juiste service te verlenen? Dan is dit jouw uitdaging! De functie: Je komt te werken in een gezellig team en met...
Lagardère Travel Retail

Postdoc-onderzoeker op het project "Expeditie Binnenwereld"

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
€ 4.332 - € 5.929 per maand
1 week geleden
Vacaturenr. 14568 Functie-categorie Wetenschappelijke functies Omvang (fte) 0,6 Extern/intern Extern Locatie Leiden Geplaatst op 13 februari 2024 Sluitingsdatum 29 februari 2024 Het Instituut Pedagogische Wetenschappen van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Leiden is (bij voorkeur) per 1 april 2024 op zoek naar een Postdoc-onderzoeker op het project “Expeditie Binnenwereld” (0,6 fte) Ben jij de gepassioneerde postdoc-onderzoeker die...
Universiteit Leiden