hoofdmedewerker facilitaire services

Politie


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.889 - € 4.714 per maand
Contract type: Voltijd
Politie

Vind je het een uitdaging om een team te coachen, een belangrijke rol te hebben in de operationele coördinatie en mee te werken als projectleider op verschillende (huisvesting)projecten? Het Regionaal Facilitair Serviceteam (RFS) Amsterdam zoekt een hoofdmedewerker met coördinerende en begeleidende skills om dit voor elkaar te krijgen.

Specificaties vacature

Locatie(s):

Amsterdam

Organisatieonderdeel:

Politiedienstencentrum

Vakgebied(en):

Facility

Niveau:

MBO 4

Wat ga je doen?

Als hoofdmedewerker huisvesting ben je een onderdeel van RFS - Regionale Facilitaire Services Amsterdam. Je bent de rechterhand van de teamcoördinator van het team Huisvesting en Projecten. Je hebt een belangrijke rol in de operationele coördinatie en coaching van het team. Daarnaast werk mee als projectleider op verschillende (huisvesting) projecten. Je werkt samen in een team van 10 medewerkers (8 projectleiders en 2 hoofdmedewerkers huisvesting). Je rapporteert rechtstreeks aan de teamcoördinator.

Concreet ga je:

 • de deskundigheid, professionaliteit en zelfsturing van de teamleden bevorderen. Daarbij geef je vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling. Op deze manier laat je het team excelleren;
 • in afstemming met de team coördinator bilaterale- en functioneringsgesprekken voeren;
 • deelnemen aan het operationeel huisvestingsoverleg met collega’s van het Politiedienstencentrum (PDC) en de Eenheid Amsterdam. In deze overleggen rapporteer je over de voortgang van de projecten;
 • deelnemen aan het operationeel MJOP overleg en de overleggen met de verschillende collega’s van het PDC;
 • huisvestingprojecten coördineren;
 • bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe processen die de dienstverlening toekomstig gericht maken;
 • medeverantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het teamplan van Huisvesting en Projecten. Hierin staat onder andere dat wij verder willen professionaliseren en rekening houden met de nieuwe wereld van klantdifferentiatie.

Waar ga je werken?

Elke regionale eenheid heeft een Regionaal Facilitair Serviceteam. RFS Amsterdam bestaat uit een Team Bedrijfsadministratie, een Team Logistiek, een team Huisvesting & Projecten en een Facilitair Serviceteam. RFS geeft uitvoering aan de facilitaire ondersteuning van de operatie op het gebied van diensten (schoonmaak, catering, afval en beveiliging), huisvesting (coördinatie dagelijks- en meerjarig onderhoud/beheer van de panden, werkplekken, verhuizingen en projecten), beheer voertuigonderhoud en ondersteuning bij calamiteiten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een hoofdmedewerker met passie voor huisvesting en ruime ervaring met veranderingsprocessen. Iemand die meedenkt met het team, hierin initiatief toont en werkvormen toepast om nieuwe processen en procesverbeteringen te implementeren. Je werkt graag in een dynamische omgeving, kunt veranderingen vormgeven op basis van medewerkersparticipatie en geeft sturing. Tevens heb je oog voor de verschillende (politieke) belangen, maar je verliest niet de menselijke kant niet uit beeld. Je bent klant- en kwaliteitsgericht en organiseren en plannen vind jij heel belangrijk. Je communicatieve vaardigheden (in woord en schrift) zijn uitstekend.

Verder vragen wij het volgende van je:

 • een mbo 4-diploma, en een opleiding op facilitair gebied;
 • kennis van huisvesting en projectmatig kunnen werken;
 • ervaring met het verrichten van operationele sturing en het coachen van een team of een achtergrond als projectleider.

Wat wij bieden

De standplaats is Amsterdam. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.889,- en maximaal € 4.714,- (schaal 9 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is gespecialiseerd medewerker C.

Interesse?

Bel of mail met Judith Jonker, teamcoördinator Huisvesting en Projecten (06 – 18 62 44 99, [email protected]) of José Dibbets, teamchef Facilitaire Services Amsterdam (06 - 18 62 79 95, [email protected]) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 22 februari 2024 via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en omgevingsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Wilma Slobbe | Recruiter

[email protected]

06 - 18 17 81 23

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Regional Indirect Tax and Customs Manager

Suntory System Technology Limited - Europe, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
Suntory System Technology Limited About you You are an expert in the field of Indirect Tax and you have experience or are curious to know more about the ins and outs of customs. You are systems savvy and great at communicating and explaining indirect Tax to all levels of the organization. You will fit in well if you love working...
Suntory System Technology Limited - Europe

After Sales Representative

EVBox, Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
Powering our sustainable future together Mobility has given us freedom. Opportunity. Growth. It has defined our world. But it has come at a price. To create a sustainable future, we must transition away from fossil fuels; and embracing electric mobility is key to making this happen. That's why, over a decade ago, EVBox was founded to empower the EV revolution....
EVBox

Summer Associate

Bain & Company Inc, Amsterdam, Noord-Holland
5 dagen geleden
WHO YOU’LL WORK WITH: Bain's Summer Associate (SA) program is more than just a summer internship. It’s a springboard to your whole career and could quite possibly be the best summer of your life. It’s an ideal opportunity for MBAs or advanced degree candidates [e.g., JD, PhD, MD] who would like to experience the real world of consulting while getting...
Bain & Company Inc