Begeleider ART Von Hobestraat - Den Bosch

Reinier van Arkel


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 2.595 - € 3.863 per maand
Contract type: Voltijd
Reinier van Arkel
In welke omgeving kom je te werken?
Je komt te werken binnen het team WIJK ART Von Hobestraat. Dit team werkt voor volwassenen en ouderen, klinisch en ambulant. Op de Von Hobestraat vind je een appartementencomplex waar in 3 huizen 4 tot 5 cliënten wonen die zo zelfstandig mogelijk functioneren. De ambulante cliënten die je begeleidt wonen zelfstandig in 's-Hertogenbosch. Er wordt nauw samengewerkt met de Bossche FACT teams. De cliënten vallen onder de EPA doelgroep en hebben diverse psychische en psychiatrische klachten. Er wordt gewerkt vanuit het ART (Active Recovery Triad – actief herstel in de triade) model waarbij werken naar herstel in samenspraak met het sociale netwerk voorop staat. Het team is enthousiast, gemotiveerd en bestaat uit collega’s van verschillende leeftijden met verschillende opleidingsachtergronden.

"Wij hebben een fijn en enthousiast team. Het team is rijk aan kennis door samenwerking met verpleegkundigen. We vullen elkaar aan en versterken elkaar door onze verschillende opleidingsachtergronden. Het werk is afwisselend en je werkt met cliënten ieder met hun eigen levensverhaal in een gemoedelijke sfeer." Mieke & Bernadette, verpleegkundige en begeleider bij Beschermd wonen Den Bosch Noord.

Wat ga je doen?
Je gaat werken op de Von Hobestraat. Op deze locatie is geen enkele werkweek hetzelfde. Je geeft invulling aan de uitvoering van het herstelplan en de opgestelde begeleidingsdoelen van de cliënten. Je begeleidt cliënten bij hun ADL, bij hun afspraken en bij hun huistaken. Daarbij stimuleer je de cliënten in hun zelfstandigheid. Je begeleidt de groepsdynamiek. Sociale vaardigheden en een cliëntgerichte houding spelen hierin een grote rol. Daarbij zijn een grote mate van zelfstandigheid, initiatief, flexibiliteit en doortastendheid binnen de gestelde kaders van de woongroepen gewenst. Je werkt multidisciplinair. Je controleert en deelt medicatie waarvoor Reinier van Arkel je een cursus aanbiedt. Als je een verpleegkundige achtergrond hebt ben je verantwoordelijk om ook de eventuele somatische zorg te monitoren en indien nodig mee te nemen in de begeleiding van de cliënt.

"Het is ook heel fijn dat er veel ruimte is voor ontwikkeling. Zo ga ik binnenkort starten met een opleiding. “Bernadette, begeleider”

Wat breng je mee?
  • Je hebt een mbo N4 of hbo-agogische opleiding afgerond.
  • Je hebt ervaring met het werken met psychiatrische cliënten.
  • Je hebt een zelfstandige en flexibele houding.
  • Je hebt een talent voor coördinatie van zorg, methodisch denken en handelen.
  • En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid en humor.

Wat kunnen wij je bieden?
Bij Reinier van Arkel zijn we blij met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je. Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Werktijden: er wordt gewerkt binnen een 24-uurssetting. Er wordt van je verwacht dat je alle diensten meedraait, hier horen ook slaapdiensten bij. Tijdens de slaapdienst slaap je op locatie (Von Hobestraat).
Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao ggz FWG 40/45 (€2595-€3863).
Dienstverband: het betreft een dienstverband voor 24 -28 uur per week. In eerste instantie voor een jaar, bij wederzijdse tevredenheid een contract voor onbepaalde tijd. Andere mogelijkheden bespreken we ook graag met je!

Meer weten en solliciteren
Spreekt deze rol jou aan? Solliciteer dan door het insturen van je CV en korte motivatie via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!
Wil je eerst inhoudelijk meer weten? Neem dan contact op met Corine Schapenk (manager zorg), te bereiken via 06-15025287

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder

Nivel, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.750 - € 4.750 per maand
1 week geleden
Als uitvoerder ga je aan de slag met projecten die bij jou passen, voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je krijgt veel ruimte en vrijheid voor de uitvoering van je projecten. Daarbij wordt je uiteraard wel uitgedaagd, om zo te ontdekken waar je kwaliteiten en interesses liggen. Binnen de organisatie kom je in een warm bad van ervaring en ondersteuning terecht. Functie-eisen...
Nivel

Legal Officer (32-40 uur)

Sprint Intermediair BV, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Qander is een van de grootste bankonafhankelijke kredietverstrekkers van Nederland. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij vanuit ’s-Hertogenbosch verschillende soorten financieringen aan particulieren. Qander is een energiek, informeel en laagdrempelig bedrijf gericht op het zo efficiënt mogelijk ondersteunen van onze klanten en partners. Daarom investeren wij voortdurend in onze medewerkers en werken constant aan ontwikkeling van innovatieve financiële...
Sprint Intermediair BV

Installatiemonteur (verkorte opleiding)

Direct Impact voor Hoppenbrouwers, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
Wil jij de switch maken naar de techniek en meteen aan de slag? Start dan direct bij Hoppenbrouwers met een opleiding op maat in onze eigen academy! Hier krijg je les van échte vakmensen en wordt jij in 3 maanden een gedreven installatiemonteur! Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Hoppenbrouwers Den Bosch. Lever topkwaliteit Tijdens deze opleiding...
Direct Impact voor Hoppenbrouwers