ICT medewerker Desktop Services

Erasmus MC


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Erasmus MC

ICT medewerker Desktop Services

16.000 werkplekken en randapparatuur logistiek beheren? Betrokken zijn bij de computer plaatsingen van de werkplek van de toekomst? Spreekt dat je aan? Word ICT medewerker bij team Desktop Services in het Erasmus MC!
 • Reageer t/m 21-02-2024
 • 06.16.24.SB4
 • 36 uur
 • MBO
 • IT
Solliciteer
 • Reageer t/m 21-02-2024
 • 06.16.24.SB4
Functie inhoud

Functie inhoud

In jouw functie van ICT medewerker is er veel te doen. Je gaat je niet vervelen. Door onze logistieke processen blijf je steeds uitgedaagd. Zolang jij ervoor zorgt dat de werkplekken in ons magazijn beschikbaar blijven, wijzigingen afhandelt en computer plaatsingen coördineert, krijg je hierbij de vrijheid om je werk zelf in te delen.

Ad Hoc werken? Niets voor jou. Jij zorgt liever voor een gestructureerde aanpak. Collega's krijgen van jou de beste ondersteuning. Jouw taken zijn gevarieerd en ook hectisch op sommige logistieke momenten. Je zal al je kennis en expertise moeten gebruiken. Je houdt je onder andere bezig met:

 • Verwerken en afvoeren van grote partijen hardware.
 • Inventariseren en corrigeren van voorraden.
 • Afhandelen van meldingen, bestellingen en wijzigingen.
 • Planmatig coördineren en uitvoeren van PC vervangingen.
 • Afstemming met collega's van de ICT Servicedesk.

Werkomgeving

Werkomgeving

Jouw werkplek? Het Logistieke werkplekteam van de afdeling ICT Services. Het werkplekteam bestaat uit 19 medewerkers en is verdeeld in subgroepen. Elke subgroep heeft een specifiek aandachtsgebied. Je komt te werken met 4 collega's die veel expertise hebben en deze kennis graag met jou delen. Iedereen helpt elkaar en dat geeft jou vanaf de eerste dag al een welkom gevoel. Loop je vast? Niet erg, je collega's staan altijd voor je klaar.

Profiel

Profiel

De functie van ICT medewerker is niet eenvoudig. We hebben veel ICT-producten te verwerken en binnen deze omgeving opereer jij moeiteloos. Je pakt meldingen op structurele schaal aan. Je houdt van repeterende, coördinerende activiteiten én van het bedenken en implementeren van verbeterinitiatieven. Daarnaast heb je:

 • Een IT gerelateerde opleiding op mbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het op grote schaal logistiek beheren van moderne (medische-) werkplekken en randapparatuur zoals printers.
 • Bewezen dat je in een team goed kan samenwerken.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Wat bieden wij

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.203,- en € 4.259,- (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • 4x9 uur werken is mogelijk.
 • Een 13e maand die we in november uitkeren en een reiskostenvergoeding.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij betalen 70% van je pensioenpremie waardoor je netto salaris hoger uitvalt dan je misschien denkt.
 • Sportfaciliteiten in het Erasmus MC. En heb je een lekke band? Onze fietsenmaker repareert deze graag.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Meer informatie

Meer informatie

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Solliciteren is zo gedaan via de sollicitatiebutton.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Rick Kasmo, teamleider Desktop Services, beantwoordt deze met plezier via 06 333 263 97.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Schoonmaakmedewerker, 30/35 uur per week, Regio Europoort/Botlek

SVP Schoonmaak, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 13,42 - € 14,78 per uur
1 dag geleden
Schoonmaakmedewerker, voor 30/35 uur per week, Regio Europoort/Botlek De organisatie: Sinds de oprichting in 2005 is SVP schoonmaak uitgegroeid tot een regionale, middelgrote en professionele speler binnen de schoonmaakbranche. Een tevreden opdrachtgever is onze focus. Daar zetten wij ons met onze 300 medewerkers dagelijks maximaal voor in. Vacature: Vind jij het gaaf om jouw belangrijke bijdrage te leveren aan deze...
SVP Schoonmaak

Foto - Vrijwilliger (Tijdelijk)

De Nieuwe Gevers, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Project details Public Food 8-16 uur in totaal Verspreid over 2-4 weken Op locatie Organisatie in het kort Public Food strijdt voor gezond voedsel als basisvoorziening. Profiel vrijwilliger We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen. Start:Starten binnen één maand Waarom we jou nodig hebben Met dit project...
De Nieuwe Gevers

Manager Beheer & Onderhoud

Hogeschool Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 5.122,09 - € 6.698,86 per maand
3 dagen geleden
Onze organisatie Neem jij de leiding over het team dat verantwoordelijk is voor het beheren en onderhouden van onze interessante vastgoedportefeuille? Steek jij graag je handen uit de mouwen om verschillende projecten en stakeholders bij elkaar te brengen? Heb je affiniteit met hoger onderwijs en wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze vastgoedportefeuille en het team...
Hogeschool Rotterdam