Secretaresse Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde

LUMC


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 2.499 - € 3.434 per maand
Contract type: Voltijd
LUMC
Wij zijn op zoek naar een ervaren professional die goede communicatieve vaardigheden heeft, goed kan samenwerken en gedreven is om logistieke en administratieve processen zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als medewerker van het secretariaat Studentenonderwijs, Wetenschappelijk Onderzoek, Netwerk en Kwaliteit (SOWONK) van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning. Je primaire focus ligt op het ondersteunen van studentenonderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Deze functie omvat een breed scala aan secretariële taken, waaronder agendabeheer, notuleren, opstellen van documenten en vergaderstukken, en facturatie, die allemaal dagelijks worden uitgevoerd. Bovendien ben je het eerste aanspreekpunt voor stafmedewerkers, collega's, docenten en studenten. Je werkt nauw samen met een team van secretaresses.

Wat neem je mee?

 • Mbo/hbo-werk- en denkniveau en relevante werkervaring.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.
 • Ruime ervaring met MS-Office, inclusief Outlook, Word en Excel (pe), en websitebeheer.
 • Flexibeliteit en klantvriendelijkheid.
 • Organisatorische vaardigheden, met de mogelijkheid om taken effectief te prioriteren.
 • Stressbestendigheid, oplossingsgerichtheid en creativiteit.
 • Bereidheid om elkaar onderling te ondersteunen en voor elkaar waar te nemen.
 • Accuraatheid bij de uitvoering van logistieke ondersteuning.
 • Bij voorkeur beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

Wat bieden we jou?

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!


Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van het LUMC.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op het secretariaat Studentenonderwijs, Wetenschappelijk Onderzoek en Netwerk en Kwaliteit van de afdeling PHEG. De afdeling PHEG omvat de disciplines Public Health, Medische Antropologie, de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en de opleiding tot huisarts. De afdeling biedt onderwijs, opleidingen, nascholingen en verricht wetenschappelijk onderzoek. Ongeveer 300 medewerkers zijn werkzaam bij PHEG. De afdeling heeft een vestiging in Leiden en een nevenvestiging in Den Haag en werkt intensief samen met een groot netwerk in de regio.

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride. Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

Meer informatie

 • Als secretaresse bedraagt je salaris minimaal € 2.499,- en maximaal € 3.434,- bruto per maand (schaal 6, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.
 • De duur van het dienstverband is één jaar.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Amanda Lingerak, managementassistent , afdeling PHEG [email protected] Tel. 071 526 8469 Solliciteer nu

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Supply Chain Planner

Heineken Nederland, Leiden, Zuid-Holland
€ 3.690 - € 5.952 per maand
1 dag geleden
Type contract: tijdelijke opdracht van 1 jaar. Locatie: Leiden Sluitingsdatum: 17 maart Supply Chain Planner Je kent Heineken van de ster. Maar de echte sterren zijn de medewerkers en jij kunt er één van worden!. Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het optimale verloop van het productieproces en het logistieke vervoer binnen HEINEKEN Nederland Supply (HNS). Samen met...
Heineken Nederland

Medewerker restaurant

Topaz Zuydtwijck, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.697,02 per maand
1 dag geleden
Zorg jij voor een gastvrije ontvangst voor de bezoekers van ons restaurant? Dan ben je van harte welkom bij Topaz Zuydtwijck! In deze afwisselende functie zorg jij ervoor dat onze bewoners, familie, mantelzorgers en andere bezoekers gastvrij worden ontvangen. Met jouw vrolijke houding maak jij telkens weer een gezellige sfeer waardoor iedereen zich welkom voelt. Als medewerker restaurant bereid jij...
Topaz Zuydtwijck

Bedrijfsmaatschappelijk werker

Werken in de Leidse regio, Leiden, Zuid-Holland
€ 3.558 - € 5.247 per maand
1 maand geleden
Wij zoeken een enthousiaste en empathische collega met veel energie die ons team Bedrijfsmaatschappelijk Werk komt versterken. Ben jij die maatschappelijk betrokken persoon die onze medewerkers een steuntje in de rug komt bieden? DIT BEN JIJ Jij kent het klappen van de zweep op dit werkterrein. Je komt snel tot de kern en je bent creatief in denken en doen....
Werken in de Leidse regio