Planner

Baas B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 2.656 - € 4.322 per maand
Contract type: Voltijd
Baas B.V.

Dit ga je doen
Vanaf jouw bureau op kantoor ben je verantwoordelijk voor de planning van onze ploegen op verschillende projecten. Hoewel je dus binnen werkt, weet je goed wat er buiten gebeurt doordat je in nauw contact staat met de projectleiders, uitvoerders en werkvoorbereiders. Tijdens projectoverleggen bespreek je samen met hen de status van de verschillende projecten en weet je of je nog altijd op schema ligt of dat de planning wat gewijzigd moet worden. Je hebt echter niet alleen met collega's van Baas contact, maar ook met externe partijen zoals leveranciers en onderaannemers. Alles om tot een vlekkeloze planning te komen!

Dit maakt het leuk
Als organisatorische duizendpoot kom je bij ons echt tot je recht. Als planner heb je een hectische en dynamische rol waarbij je alle ballen in de lucht weet te houden. Je werkt zelfstandig en krijgt de vrijheid om de functie eigen te maken. Door jouw inzicht en overzicht maak je zichtbaar het verschil! Het team waarin je komt te werken is betrokken en jij bewaakt het overzicht en het gezamenlijk belang.

Dit breng je mee

 • Je hebt ervaring met plannen en/of je hebt ervaring opgedaan in een hectische en klantgerichte omgeving;
 • Je bent handig met Excel en pikt het werken in nieuwe planningssoftware snel op;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent sterk in organiseren en planmatig werken;
 • Je vindt het leuk om in te werken in technische omgeving.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen €2656,- en €4322,-;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Dankzij de cao Metaal en Techniek heb je recht op 25 vrije dagen en 13 adv-dagen;
 • Goede pensioenregeling via het PMT;
 • Het Baas Studiefonds draagt bij aan de studie van schoolgaande kinderen;
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.

Wij zijn Baas

Baas is een aannemingsbedrijf. Je komt ons tegen in de ondergrondse en de bovengrondse infrastructuur, in netwerken en installaties in gebouwen. Veel van wat we doen heeft te maken met de energietransitie: bijdragen aan een energieneutraal Nederland. Dat doen we met vakmensen in het hele land. Medewerkers die net als wij ambitieus zijn. En die betrokken zijn bij Baas. Je hebt bij ons niet het gevoel dat je voor een baas werkt, maar voor Baas. Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Baas brengt nieuwe energie. Samen staan wij voor:

✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef


Solliciteren?

Stuur snel jouw cv en motivatie via de button Solliciteer.

Meer weten?
Bel voor meer informatie met Danique Kouwenberg (recruiter) via 06-51353255 of stuur een mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd door bureaus worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financiële administratie - Vrijwilliger (Tijdelijk)

De Nieuwe Gevers, Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Project details Public Food 60-80 uur in totaal Verspreid over 18-20 weken Op locatie en/of vanuit huis Organisatie in het kort Public Food strijdt voor gezond voedsel als basisvoorziening. Profiel vrijwilliger Een finance specialist die voor een periode van min. 6 maanden, kan helpen bij financieel gerelateerde onderwerpen. Benodigd: ervaring met begroting & prognoses, financiële administratie, facturatie, etc. Start:We kunnen...
De Nieuwe Gevers

IT Service Desk Technician

Samskip, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Voor een soepel verloop van onze transportprocessen moeten we kunnen vertrouwen op een optimaal functionerende IT-infrastructuur. Als IT Service Desk Technician ben jij het technisch aanspreekpunt voor je collega’s en een onmisbare schakel binnen onze internationale organisatie. Als een van de grootste transportbedrijven in Europa regelen we elke week duizenden transporten voor onze internationale klanten. Een hele klus die we...
Samskip

Functioneel beheerder Digizorg

Erasmus MC, Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Functioneel beheerder Digizorg Zet als functioneel beheerder jouw expertise in om zorgprocessen te stroomlijnen via onze innovatieve patiëntenapp. Betekenisvol werk met een positieve bijdrage aan de maatschappij. Reageer t/m 04-03-2024 06.01.24.SB4 32 - 36 uur HBO IT Solliciteer Reageer t/m 04-03-2024 06.01.24.SB4 Functie inhoud Functie inhoud Om de zorgtransitie goed te begeleiden is het cruciaal om afstemming en ondersteuning te...
Erasmus MC