Installatiemonteur Service Noord-Holland

Technicum Alkmaar


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.880 - € 3.750 per maand
Contract type: Voltijd
Technicum Alkmaar

Wat je gaat doen

Van Amsterdam tot Den Helder en via Haarlem, Zaandam en Purmerend tot aan Alkmaar. Als installatiemonteur in de regio Noord-Holland kom je op veel verschillende locaties en werk je in onder meer ziekenhuizen, scholen en distributiecentra.

Wat ga je daar doen?
Vooral kleinschalige aanpassingen en installatie werkzaamheden aan werktuigbouwkunde installaties, zoals CV installaties, warmtepompen, gekoeld water systemen en luchtbehandeling installaties. Jouw taken:

 • Zelfstandig uitvoeren van aanpassingen, vervangingen en uitbreidingen.
 • Duidelijke afspraken maken met klanten voor minimale overlast.
 • Rekening houden met veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen.
 • Tijdig signaleren van problemen en klantadvies, in samenwerking met collega’s.
 • Draaien van storingsdiensten: ongeveer eens in de acht weken ben je oproepbaar voor urgente storingen.

Het betreft een fulltime functie, waarbij je eerst een jaarcontract van ons krijgt met de intentie om te verlengen tot een vaste baan. Kunnen we alvast één van onze service auto's op jouw naam reserveren? Solliciteer vandaag en start het nieuwe jaar als installatiemonteur bij Equans.

Over het bedrijf

Technicum is de thuisbasis voor professionals die bouwen voor het leven. Als werkgever in de techniek bieden wij niet alleen een baan, maar een reis naar een loopbaan vol kansen. We zijn een vaste partner van Equans, die samenwerken zoals een hoofdaannemer en een onderaannemer. Vol trots en met passie voor techniek, realiseren we samen de mooiste technische projecten.

Voor deze vacature ga je aan de slag op meerdere locaties door heel regio Noord-Holland. In je werkauto van Equans, rijdt je van Amsterdam, naar Alkmaar, Zaandam, Purmerend of Noord-Holland. Equans heeft hier meerdere klanten in de utiliteit zitten, waarbij jij ingezet wordt op kleinschalige aanpassingen en uitbreidingen van de werktuigbouwkundige installaties. Veelal zelfstandig, maar soms ook in een team met je eigen collega's.

Zo kom je nog eens ergens!

Functie-eisen

Het is natuurlijk een mooie servicegerichte functie. Het is ook een vrij zelfstandige functie, wat betekend dat dit niet een functie is waar je als beginnend loodgieter of CV-monteur op ik kan stromen. Onze voorkeur gaat wel uit naar installatiemonteurs die een rugzak aan kennis/ ervaring meenemen. Bij voorkeur voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • MBO niveau 3 of 4 diploma in Installatietechniek of andere technische richting
 • Enkele jaren werkervaring in de utiliteit met werktuigbouwkundige installaties.
 • Service- en resultaatgerichte houding,
 • Je werkt nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (je praat immers rechtstreeks met de klanten)

Als ervaren installatiemonteur weet jij als geen ander hoe snel de ontwikkelingen in jouw branche gaan. We hopen dan ook dat jij nog niet uitgeleerd bent, want we willen je graag relevante cursussen aanbieden zodat je niet alleen op de hoogte bant van de nieuwste technieken, maar zelfs voorop kan lopen!

Wat we je bieden

Van een mooie baan en gezellige collega's kun je natuurlijk niet je hypotheek betalen. Daarom kun je bij ons rekenen op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij aanvang krijg je van ons een jaarcontract, met uitzicht op vast werk. Bij een fulltime dienstverband start je met:

 • een salaris in de range € 3.000,- tot € 3.750,-;
 • 38 vrije dagen per jaar voor een goede werk-privé balans
 • extra vergoedingen voor storingsdiensten;
 • pensioenregeling via StiPP

En natuurlijk zorgen we ervoor dat jij je werk goed uit kan voeren met onder meer:

 • een mobiele telefoon en volledig ingerichte werkauto van Equans;
 • comfortabele werkkleding
 • A-kwaliteit persoonlijke beschermingsmiddelen

Spreekt bovenstaande jou aan en wil jij aan de slag als installatiemonteur op al die mooie locaties in Noord-Holland? Maak jouw interesse kenbaar via onderstaand sollicitatieformulier.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Regional Indirect Tax and Customs Manager

Suntory System Technology Limited - Europe, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
Suntory System Technology Limited About you You are an expert in the field of Indirect Tax and you have experience or are curious to know more about the ins and outs of customs. You are systems savvy and great at communicating and explaining indirect Tax to all levels of the organization. You will fit in well if you love working...
Suntory System Technology Limited - Europe

Junior inkoper

Rochdale, Amsterdam, Noord-Holland
€ 4.088 - € 5.376 per maand
2 dagen geleden
Amsterdam Noord-Holland hbo Inkoop Contract 32 - 36 Hallo junior inkoper! Bouwen, bouwen, bouwen. De buurten verduurzamen. Kwetsbare buurten sterker maken. Dat doen we van puntje Zaandam tot diep in Amsterdam Zuidoost. Rochdale zet zich in voor sterke buurten, waar inwoners meer kansen hebben. Als junior inkoper ben je werkzaam voor alle afdelingen binnen Rochdale. Waar veel ruimte is om...
Rochdale

Finance Manager – Therapieland

Greenberg Nielsen, Amsterdam, Noord-Holland
€ 80.000 per jaar
5 dagen geleden
Als Finance Manager bij Therapieland, een groeiende organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-Health, ben je de financieel eindverantwoordelijke binnen de organisatie. Hierin ben je vanuit finance oogpunt een belangrijke sparringspartner van de verschillende interne stakeholders. Therapieland is een bedrijf dat volop in beweging is, wat ervoor zorgt dat je onderdeel uitmaakt van nieuwe projecten; hierdoor is geen dag hetzelfde....
Greenberg Nielsen