Administratief Medewerker – Cluster Hospitality

Albeda College


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 2.305 - € 3.307 per maand
Contract type: Voltijd
Albeda College

Administratief Medewerker – Cluster Hospitality

Bron: Santana Venema Fulltime/ parttime te Rotterdam Ben jij een administratieve duizendpoot met een passie voor klantgerichtheid en vind je het leuk om dienstbaar te zijn als ondersteuner aan het onderwijs? Ben je ook stressbestendig en een teamspeler met oog voor detail, dan nodigen we je uit om ons team administratie van het Cluster Support Team te versterken en samen de administratieve uitdagingen in het onderwijs aan te gaan.

Het Cluster Hospitality vertegenwoordigt verschillende colleges binnen Albeda, waaronder Facilitair & Veiligheidscollege, Horecacollege, Rotterdam The Hague Airport College, en Travel & Leisure College. Met docenten en opleidingen die gastvrijheid ademen, staat beroepseer en hospitality hoog in het vaandel. Het cluster bereidt studenten voor met hostmanship in hun DNA, zodat ze het verschil kunnen maken als burger en vakman in de maatschappij.


Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren van administratie(s) en het bieden van inhoudelijke ondersteuning. Je lost problemen op basis van de interpretatie van de betreffende situatie. De werkzaamheden omvatten onder andere het opstellen en vastleggen van onderwijsovereenkomsten, alle correspondentie met betrekking tot de studentenadministratie, het verwerken van resultaten en het opstellen van diploma's. Ook behoort de organisatie van de instroom van nieuwe studenten tot de werkzaamheden.

Je krijgt een deel van ons cluster Hospitality aangewezen waarvoor je de administratieve taken verricht. Daarnaast kan je ook ingezet worden om collega’s op andere locaties te helpen / te ondersteunen. Je gaat starten bij het College Travel & Leisure. Ook thuiswerken behoort, na het beheersen van onze administratieve processen, tot de mogelijkheden.

Onze Administratieve medewerkers zijn dienstbaar aan het team waarvoor ze werken maar werken ook samen met andere collega’s van het cluster support team. We werken steeds meer toe naar één administratief team binnen Cluster Hospitality.


Wat heb je daarvoor nodig?

 • Relevant Mbo-diploma.
 • Minimaal 2-3 jaar werkervaring.
 • Algemeen vaktechnische kennis van administratieve en secretariële procedures.
 • Kennis van Eduarte en Outlook is een (pré).
 • Inzicht in de werking en mogelijkheden van administratieve systemen en tekstverwerkingsprogramma's.
 • Vaardig in het verzamelen, ordenen en verwerken van informatie.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Moeiteloze telefoonafhandeling.
 • Flexibiliteit is essentieel voor deze rol.
 • Je bent wendbaar en kunt inspelen op veranderende omstandigheden.
 • Zelfstandig kunnen werken en het nemen van initiatieven worden gewaardeerd in deze dynamische functie.


Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Organiseren van eigen werk;
 • Kwaliteitsgerichtheid;
 • Samenwerken;
 • Klantgerichtheid;
 • Stressbestendigheid;
 • Discipline.

Als jij je herkent in bovenstaande kwaliteiten, dan moedigen we je aan om te solliciteren.


Wat bieden wij jou?

Als onderdeel van ons team op de afdeling cluster Hospitality bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, met een werktijdfactor van 0,8 - 1,0 fte.
 • Een bruto maandsalaris tussen €2.305,- en maximaal €3.307,- (Schaal 6 Cao mbo).
 • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via onze Albeda Academie.
 • Leuke extra's: denk aan een fietsplan, Rotterdampas, vergoeding van een sportabonnement, collectieve zorgverzekering en andere interessante voordelen.
 • Jaarlijks afsluitingsfeest in de zomer!

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website: www.werkenbijalbeda.nlSolliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen die zich herkent in het profiel wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Het aanleveren van een VOG en een referentiecheck zijn onderdeel van de selectieprocedure. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan: Jan Rijksen.
De vacature sluit op: 23 februari 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Obstetrieverpleegkundige

Ikazia Ziekenhuis, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.434 - € 4.842 per maand
2 dagen geleden
Obstetrieverpleegkundige Werk met je handen Als obstetrieverpleegkundige in het Ikazia Ziekenhuis krijg je de ruimte om mee te denken, word je uitgedaagd en kan je je volop ontwikkelen. Wil je dagelijkse afwisseling in werkzaamheden en uitgedaagd worden in jouw kennis en kwaliteiten? Lees dan verder Jouw afdeling Ons team is een hecht en warm team. Oog voor de patiënt en...
Ikazia Ziekenhuis

Constructiemanager Piping & Mechanical (Zuid-Holland)

Bilfinger, Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
*Dutch residency and Dutch language required* Constructiemanager Piping & Mechanical Zuid-Holland, Rotterdam Ben jij een Constructiemanager in hart en nieren, ben jij altijd op zoek naar efficientie en krijg jij energie om samen met je team een project te realiseren? Kom werken bij Bilfinger! Afwisselend werk? Nou en of. De ene keer werk je aan een groot en langdurig project,...
Bilfinger

Doktersassistent polikliniek Oogheelkunde

Erasmus MC, Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Doktersassistent polikliniek Oogheelkunde 200 patiënten per dag die de polikliniek Oogheelkunde bezoeken. Uitvoeren van medische handelingen… Jouw werkzaamheden als doktersassistent zijn alles behalve saai op deze dynamische polikliniek. En volop ontwikkelmogelijkheden! Reageer t/m 06-03-2024 08.10.24.THZ 32 - 36 uur MBO Paramedisch Solliciteer Reageer t/m 06-03-2024 08.10.24.THZ Functie inhoud Functie inhoud Als doktersassistent ben je het aanspreekpunt voor patiënten en artsen....
Erasmus MC