Doktersassistent Spoedeisende Hulp

Maastricht UMC


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 3.382 per maand
Contract type: Voltijd
Maastricht UMC
Vacature Gepubliceerd op 8 februari 2024 Solliciteer tot 23 februari 2024 Afdeling Spoedeisende Hulp Beroepsgroep Medisch assisterend Vacaturenummer v24.0091 Ja, ik wil deze baan! Wat ga je doen?

Wil jij werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is? Waar jij verantwoordelijk bent samen met jouw collega’s voor de acute patiënt? Kom dan werken op de SEH als doktersassistent van de SEH.

Samen met de SEH verpleegkundige en de SEH arts vervul je een centrale rol op de SEH. Als doktersassistent op de spoedeisende hulp ben je verantwoordelijk voor het deskundig te woord staan van patiënten aan de telefoon en aan de balie. Verder ondersteun je de SEH verpleegkundige. Jouw belangrijkste taken zijn

 • Het eerste aanspreekpunt bij telefonische vragen van patiënten. Je trieert en schakelt met de medisch specialisten wanneer dat nodig is.
 • Je verwerkt de aanmeldingen van patiënten op de spoedeisende hulp.
 • Je ondersteunt de SEH verpleegkundige op de triagekamer en vraagt diagnostische onderzoeken aan.
 • Je voert zelfstandig zorghandelingen uit waarvoor jij bekwaam bent.
Je werkt in dienstverband op alle dagen van de week. Dus ook in het weekend. Je rooster is tijdig bekend en je mag voorkeuren aangeven

Wat vragen wij van jou?

Je werkt graag in een dynamische omgeving. Je presteert ook als het druk is en in acute situaties kan je beslissingen nemen. Door jouw medische kennis ben je zelfstandig en kan je urgentie inschatten.
Wat vragen wij van jou

 • Je bent in het bezit van een MBO-4 diploma doktersassistent. Heb je ook een opleiding Triagist dan is dat mooi meegenomen.
 • Minimaal 1 jaar ervaring als gediplomeerd doktersassistent
 • Stressbestendig in acute situaties
 • Communicatie en sociale vaardigheden
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

Het speerpunt van de Spoedeisende Hulp afdeling is het leveren van excellente zorg voor alle acute en kritiek zieke patiënten binnen een gezonde, aantrekkelijke en productieve werkomgeving.

De Spoedeisende Hulp is een dynamische afdeling, volop in ontwikkeling. Recent is ze volledig verbouwd. De 21 behandelkamers (incl. 2 traumakamers met CT, 2 shockrooms, een aparte kinder- en KNO-kamer) zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor opvang van alle patiëntencategorieën, waaronder polytrauma, IAT en ECMO. De medische vakgroep SEH zal initieel bestaan uit SEH artsen KNMG en PA-ers, ondersteund door de vakgroep acute internisten en alle andere poortspecialismen om 24/7 de opvang van alle patiënten- en urgentie categorieën te kunnen bieden.

Onze Spoedeisende Hulp biedt momenteel zorg aan ruim 22.000 patiënten per jaar. De opvang, diagnostiek en behandeling van patiënten met complexe acute pathologie is een belangrijk speerpunt en dat doen wij in een multidisciplinair team met SEH artsen, physician assistants, SEH verpleegkundigen, doktersassistenten en zorgondersteuners.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd in verband met een zwangerschapsvervanging, voor de periode van 1-5-2024 tot 1-10-2024, conform artikel 2.4.2. Cao umc.

Van jou wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verrichten in avond- en weekenduren en feestdagen

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.382,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 6M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: [email protected]
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 5 maart tussen 11:00 uur en 13:00 uur.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 23 februari 2024, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.


Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kassamedewerker

PLUS, Maastricht, Limburg
1 week geleden
PLUS Beckers Plaats: Maastricht Type baan: Bijbaan Uren: 2 - 12 uur Beschikbaarheid: Doordeweeks + Zaterdag + Zondag + 's Avonds Opleiding: vmbo diploma Werkervaring: geen specifieke werkervaring nodig Vereiste leeftijd: Minimum leeftijd 16 jaar Wat ga je doen? De kassa is veel meer dan de plek waar klanten afrekenen. Juist het persoonlijke contact bepaalt met welk gevoel ze de...
PLUS

Medewerker Specialistische Reiniging - Weert

Rentokil, Maastricht, Limburg
€ 2.300 per maand
3 weken geleden
Als Medewerker Specialistische Reiniging ben jij altijd onderweg. Je voert bijzondere reinigingsklussen en -opdrachten uit bij onze klanten waarbij je ervoor zorgt dat de klant altijd tevreden is. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij voorop. De afwisseling van jouw werk zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Denk hierbij ook aan wisselende werktijden, waarbij we natuurlijk rekening houden met jouw privésituatie....
Rentokil

Allround Medewerker

HANOS, Maastricht, Limburg
4 weken geleden
Lijkt het jou leuk om kennis te maken met meerder aspecten binnen HANOS? Wil jij zowel werken in de transport, logistiek en versafdelingen? Word dan Allround Medewerker bij HANOS! Een goed salaris En uiteraard ook korting als je winkelt bij HANOS! Andere vergoedingen Extra vergoedingen o.b.v. bijzondere verrichtingen (werken in de diepvries etc.) Extra's Een fietsplan, bedrijfsfitness en een collectieve...
HANOS