Interim Jurist Arbeidsrecht

DPA Professionals


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 5.000 - € 6.500 per maand
Contract type: Voltijd
DPA Professionals
Wat je gaat doen:

Als jurist (senior) arbeidsrecht allround (ambtenaren, onderwijs, sociaal zekerheidsrecht) werk je in een team van juristen waarbij je werknemers uit het reguliere arbeidsrecht, onderwijspersoneel en ambtenaren bijstaat.

De geschillen die je voorgelegd krijgt, zijn erg uiteenlopend.

Denk bijvoorbeeld aan loonvorderingen, disfunctioneringsgeschillen, geschillen bij ziekte- en re-integratie, ontslag op staande voet, maar ook geschillen over concurrentie- en relatiebedingen of over proeftijd. Ook kan het zijn dat je een klant bijstaat bij een sociaal zekerheidsrechtelijk probleem.
Wat we vragen:
 • Je hebt een afgeronde wo opleiding Nederlands Recht;
 • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring binnen het arbeidsrecht, ambtenaren- en onderwijsrecht en/of sociaal zekerheidsrecht. Je hebt deze ervaring opgedaan bij een juridische dienstverlener of een advocatenkantoor.
 • Je denkt in het belang van de klant en neemt de klant mee in het juridische proces. Daarbij heb je oog voor de gevoelens van de klant en neem je hem/haar serieus. Je begrijpt dat iedereen anders is en je kunt met verschillende type mensen omgaan.
 • Je brengt het juridische probleem makkelijk in beeld en ziet snel wat zowel kansen als risico’s zijn.
 • Je adviseert de klant welk besluit jij zou aanraden. Daarbij moet je soms met beperkte of juist heel veel informatie een besluit nemen, ook dan durf jij de knoop door te hakken.
 • Je bent per direct 34 uur per week voor 6 maanden beschikbaar.Wat we bieden:

Wij bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris van €5.000,- a €6.500 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Een projectovereenkomst;
 • Laptop en telefoon;
 • Pensioenregeling;
 • NS Businesscard);
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een 40 urige werkweek;
 • Thuiswerken of op kantoor? In overleg met je opdrachtgever en afhankelijk van de opdracht. Uiteraard ben je altijd welkom op kantoor bij DPA (Hilversum) en is hybride werken bij ons de norm. Je krijgt dus veel vrijheid én een thuiswerkvergoeding;
 • Een Performancemanager die er speciaal is voor jouw ontwikkeling en wensen;
 • Een opleidingsbudget;
 • Toegang tot een waardevol netwerk & actieve community;
 • Referral bonus! Zet jij jouw netwerk in door de juiste kandidaten aan te leveren? Dan ontvang je 1000,- euro bruto per aangedragen nieuwe collega! (voorwaarden van toepassing).Je werkomgeving:

Arbeidsrechtzaken en sociaal zekerheidsrechtzaken worden opgepakt binnen het thema Werk & Inkomen. Binnen dit thema wordt in kleine teams van 9-12 collega’s samengewerkt om al onze klanten te helpen. Dit betekent korte lijntjes en samen gaan voor een optimaal resultaat voor de klant. Iedereen werkt zelfstandig in zijn eigen dossiers, maar staat elkaar bij met raad en daad. Bij vragen is er altijd iemand beschikbaar om mee te denken, niet alleen vanuit het eigen team, maar ook vanuit de andere teams. Iedereen wordt op zijn kwaliteiten en talenten ingezet.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Manager GCP Quality Assurance

Smelt, Leiden, Zuid-Holland
1 week geleden
Professional Vast (1,0 fte) The Netherlands Leiden BioScience Park Start Up organisatie in de Randstad NEW VACANCY: Manager GCP Quality Assurance Inhoud van de functie NEW VACANCY: Manager GCP Quality Assurance Oversee the development, implementation, and maintenance of a robust QMS for clinical trials, ensuring compliance with applicable regulations and standards. Conduct periodic reviews and updates of quality documentation, policies,...
Smelt

Postdoc-onderzoeker op het project "Expeditie Binnenwereld"

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
€ 4.332 - € 5.929 per maand
2 weken geleden
Vacaturenr. 14568 Functie-categorie Wetenschappelijke functies Omvang (fte) 0,6 Extern/intern Extern Locatie Leiden Geplaatst op 13 februari 2024 Sluitingsdatum 29 februari 2024 Het Instituut Pedagogische Wetenschappen van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Leiden is (bij voorkeur) per 1 april 2024 op zoek naar een Postdoc-onderzoeker op het project “Expeditie Binnenwereld” (0,6 fte) Ben jij de gepassioneerde postdoc-onderzoeker die...
Universiteit Leiden

Stagiair Kinder- en Jeugdpsychiatrie polikliniek Curium Gouda

LUMC, Leiden, Zuid-Holland
3 weken geleden
Zit jij momenteel in de masterfase van je studie Psychologie of Orthopedagogiek en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Wil jij je verder verdiepen in de kinder- en jeugdpsychiatrie? Kom dan stage lopen op de polikliniek van LUMC Curium! Wat ga je doen? Als stagiair voor de polikliniek ben je onderdeel van ons multidisciplinaire team. Je wordt ingezet...
LUMC