RESTAURANT MANAGER

Vitam


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.185 - € 2.524 per maand
Contract type: Voltijd
Vitam

RUN JE EIGEN RESTAURANT BIJ VITAM

Voor een hippe en moderne locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een restaurant manager. Het restaurant staat in het teken van ontmoeten en verbinden en zorgt voor een grote variëteit aan gasten. Het team bestaat uit twee collega’s. We zien jou graag 38 uur per week, verdeeld over vijf dagen (maandag tot en met vrijdag). De werktijden liggen tussen 08.00 en 18.00 uur. In geval van evenementen kan ook een beroep op je worden gedaan om in de avond of in het weekend te werken. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer te reizen, want gratis parkeren is niet mogelijk.

Wat ga je doen als restaurant manager?

Als restaurant manager ben je van alle markten thuis! Jij vindt het leuk om het bedrijfsrestaurant te runnen. Je ziet toe op de serviceverlening richting onze gasten, de dagelijkse aansturing van het team en je zorgt ervoor dat de banqueting tot in de puntjes geregeld is. Ook ben je een operationeel aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en leveranciers en regel je het rooster. In deze veelzijdige rol heb je veel managementtaken, zoals bestellingen, het opmaken van offertes en de overige administratie. Daarnaast spring je bij in de keuken waar nodig en zal je wanneer het nodig is, werkzaam zijn in de koffiebar, waar je een optimale gastvrijheidsbeleving voor onze gasten weet te creëren. Jij bent dus multi inzetbaar! Dagelijks ontvang je zo’n 100 lunchgasten HIERMEE MAAK JIJ HET VERSCHIL!
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent enthousiast en dit breng je over op je gasten.
 • Je bent gastgericht en handelt proactief.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.


ZO PROEF JE HET VERSCHIL BIJ VITAM!

 • Salaris tussen de €2.185 en €2.524 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
 • Binnen Vitam hebben we een vakantiehuisje beschikbaar waar je op kosten van Vitam een weekend of midweek kunt genieten.
 • Een bonus van €750 wanneer je iemand aandraagt voor een vacature.
 • Een budgetcoach die je advies kan geven in verband met de stijgende prijzen.
 • Mogelijkheid om een managementtraining onder werktijd te volgen.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,19 netto per km (woon-werkverkeer), tot maximaal 40 km enkele reis. En woon je verder dan 11 km van je werk, dan vergoedt Vitam ook de eerste 10 km.
 • Woon je minder dan 10km van je werk dan kun je gebruik maken van ons fietsplan!
 • Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
 • Jouw ontwikkeling en vitaliteit vinden wij belangrijk! Maak gebruik van een online leerplatform, trainingen, leertrajecten en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
 • Ondernemerschap moedigen we aan! Je krijgt veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit.
 • Een fijne werksfeer is kenmerkend voor ons. Naast hard werken, maken we veel plezier en hebben we regelmatig teamuitjes.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Hoofdmonteur

Adecco, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.433 - € 2.975 per maand
54 minuten geleden
Ben jij een gemotiveerde techneut die op zoek is naar een afwisselende baan? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Ga aan de slag als Hoofdmonteur bij Carglass in Hoofddorp. Je krijgt een kans om te werken met de nieuwste technologieën en materialen en bieden jou een stabiele toekomst met contract voor onbepaalde tijd. Wat ga je doen? Bij...
Adecco

Junior Accountmanager Arbeidsbemiddeling Amsterdam

Continu Professionals, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.300 - € 3.250 per maand
2 uur geleden
Heb je vragen? Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Bel of e-mail Yardena Golverdingen. Referentienummer 185 Snel reactie maar je zit nog nergens aan vast. Functieomschrijving Jouw succesmoment als startende Accountmanager Arbeidsbemiddeling is het maken van de perfecte match. Dit is een 360 graden functie waarin je zowel relatiebeheerder als recruiter bent. Als intermediair...
Continu Professionals

Junior Medewerker Afhandeling Woz bezwaren

Samenvijf, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
Dit ga je doen Als Junior Medewerker Afhandeling Woz bezwaren ga je de gemeente Amsterdam ondersteunen. Het gaat hierbij om de administratieve afhandeling en niet om de taxatie. Er zal een voorraad bezwaren worden aangeleverd. In je rol draag je bij aan het afhandelen van alle bezwaarschriften in deze voorraad binnen de gestelde termijn. De organisatie en coördinatie van de...
Samenvijf