CICD Expert

Alliander


Datum: 3 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 4.675 - € 6.679 per maand
Contract type: Voltijd
Alliander

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als CICD expert

Jij weet alles van ‘continuous integration & continuous delivery’ (CI/CD). Als CI/CD-expert geef jij richting aan het vormgeven, bouwen en implementeren van standaard CI/CD-oplossingen. Hierin heb je een belangrijke rol in de groei van softwarekwaliteit binnen Alliander. Samen met de afdeling Software Delivery werk jij aan de realisatie, implementatie en borging van CI/CD-bouwblokken. Jij zoekt naar duurzame oplossingen voor meerdere teams. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als CI/CD-expert werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • adviseren op het gebied van CI/CD in samenwerking met product owners.
 • bepalen van de richting aan de opzet, selectie en implementatie van CI/CD-tooling in samenwerking met architecten.
 • creëren van inzicht in de performance en de waarde van CI/CD-implementaties in verschillende teams.
 • begeleiden van verschillende DevOps-teams met de inrichting van hun CI/CD straat.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

Meedenken over een slimme en veilige onlineomgeving kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Mission Control bestaat uit gezellige en behulpzame collega’s. Als je een vraag hebt, kan je bij iedereen terecht. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

‘Mission Control werkt schouder-aan-schouder met alle digitaliseringsteams. Met de juiste hulpmiddelen helpen we de teams en werken we samen aan de kwaliteit van onze digitale dienstverlening.’

Jij maakt het net energieker

Werken met de nieuwste technieken en innovaties. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw fijne manier van samenwerken? Tof! Zeker als je dit aanvult met:

 • minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
 • minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van IT in een grote organisatie.
 • ervaring met de techniek van CI/CD op platformen zoals Kubernetes of AWS.
 • ervaring met het begeleiden van teams bij implementaties.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van € 4.675 tot € 6.679 bruto per maand.
 • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8 IKB budget%. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
 • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
 • de mogelijkheid om thuis te werken.
 • een NS-Business Card, zodat je duurzaam kan reizen. Kom je met eigen vervoer? Dan krijg je een kilometervergoeding.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 18 februari 2024. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud, selectieprocedure of screening? Jaap Menting, Corporate Recruiter, vertelt je hier meer over via [email protected] of 06-24672228.

Recruiter

Jaap Menting

Telefoonnummer:

+31 (6) 24672228

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Meewerkstage projectmanagement

Flynth, Arnhem, Gelderland
6 dagen geleden
Deel op social media: Meewerkstage projectmanagement Arnhem €800 - €900 Staf HBO 0 - 40 uur Je faciliteert de uitvoering van programma’s en projecten binnen de organisatie. Je zorgt er voor dat projecten op schema blijven en aan alle vereisten voldoen. Je faciliteert de uitvoering van programma’s en projecten binnen de organisatie. Je zorgt er voor dat projecten op schema...
Flynth

Chauffeur

Wolfram Chain, Arnhem, Gelderland
€ 2.277,66 - € 2.881,9 per maand
6 dagen geleden
Is vrachtwagen rijden jouw passie, wil jij tot wel €2900 per maand verdienen en heb je ervaring als kipper chauffeur? Ben jij een ervaren vrachtwagen chauffeur en is het kipper rijden voor jou niet nieuw? Dan is deze functie voor bij een van onze opdrachtgevers iets voor jou! Ben jij een gedreven, loyale en transparante persoon? Dan pas jij in...
Wolfram Chain

Customer Engagement Manager - North East Netherlands

Novartis, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
391808BR Customer Engagement Manager - North East Netherlands Netherlands About the role Location: Field based role About the Role: Customer engagement manager is the business owner and responsible for optimizing the patient journey (PJ), customer-in engagement and overall product implementation in assigned territories in close collaboration with the TA squad. Identifying hurdles and opportunities in the PJ and planning, developing...
Novartis