Plaatsvervangend P-opleider (4 uur)

GGz Centraal


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 5.610 - € 8.728 per maand
Contract type: Voltijd
GGz Centraal

Samen met de P-opleider actief voor het praktijkgedeelte van de opleidingen tot gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog, zowel ten aanzien van de organisatie als de inhoud.

  • Regio Amersfoort
  • Aantal uren per week 4 uur
  • Opleidingsniveau WO

Zo werk jij

Als plaatsvervangend P-opleider ben jij samen met de P-opleider en een team van circa 15 praktijkopleiders verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte van circa 60 psychologen in de opleidingen tot gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. Zowel t.a.v. de organisatie als de inhoud. Je draagt zorg voor de ontwikkeling, innovatie en uitvoering van het opleidingsbeleid, gebaseerd op het opleidingsbeleidsplan voor deze opleidingen en voor een adequate bedrijfsvoering van de P-opleiding.

Samen met de P-opleider integreer je (nationale) ontwikkelingen op opleidingsbeleid, waaronder breed en werkveld-overstijgend opleiden, binnen de opleiding bij GGz Centraal. Het creëren en bewaken van een kwalitatief gezond opleidingsklimaat binnen de zorgeenheden heeft jouw aandacht. Je investeert in goede samenwerkingsrelaties met zowel interne als externe partijen, signaleert knelpunten en draagt bij aan oplossingen. Met het team van praktijkopleiders draag je bij aan een inspirerend, innovatief opleidingsklimaat waar talentvolle psychologen optimaal tot hun recht komen en hoogkwalitatieve zorg kunnen (leren) bieden. Samen met de P-Opleider organiseert en faciliteert de plaatsvervangend P-opleider de overlegstructuur van het praktijkopleidingsteam, intervisie voor praktijkopleiders en de sollicitatiecommissie.

Er is een intensieve samenwerking met de A-opleiding en de VS-opleiding. Zo wordt gezamenlijk de refereerbijeenkomst georganiseerd voor alle opleidelingen binnen GGz Centraal en worden gezamenlijke opleidingsthema’s besproken en behandeld in de COC (Centrale OpleidingsCommissie). Deelname aan de COC behoort dan ook tot de taken. Buiten GGz Centraal participeert de plaatsvervangend P-opleider actief bij de OpleidingsCommissie vergaderingen van de opleidingen die worden georganiseerd door de RINO Groep en behoort deelname aan de POM (Praktijk OpleidingsMiddag georganiseerd door de RINO Groep) tot de mogelijkheden.

Het leuke aan deze functie is dat het vraagt om goede kennis van inhoud van zorg, als ook inhoud en regelgeving van opleiding, organiseertalent, snel kunnen schakelen en positieve samenwerking. Als plaatsvervangend P-opleider zal je in overleg met de P-opleider een aantal nader te bepalen deeltaken op je nemen. Samen met de P-opleider vorm je dan ook een sterk duo, met ondersteuning van een goed secretariaat.

Wij zorgen voor jou

Als plaatsvervangend P-opleider bij GGz Centraal kun je rekenen op:
  • een parttime contract voor 4 uur per week voor onbepaalde tijd. Standplaats is een van de opleidingslocaties van GGz Centraal. Naast Plaatsvervangend P-opleider ben je voor 4 tot 8 uur werkzaam als praktijkopleider binnen GGz Centraal.
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 75 (minimaal € 5.610,- en maximaal € 8.728,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).
Een referentiecheck is een onderdeel van onze selectieprocedure

Wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze hier vinden

Jouw kwaliteiten

Je bent werkzaam binnen GGz Centraal en hebt ervaring in de P-opleiding als werkbegeleider, supervisor, praktijkopleider en docent binnen een van de (post)master opleidingen. Uiteraard heb je hart voor de opleiding, zodat je samen met het team van opleiders een optimale (praktijk)opleiding kunt neerzetten.

Voor deze functie vragen wij:
  • registratie als psychologisch specialist BIG voor minimaal 5 jaar.
  • ervaring als werkbegeleider, supervisor, praktijkopleider en docent.
  • actief werkzaam in behandeling/psychotherapie en diagnostiek, bij voorkeur ook in wetenschappelijk onderzoek, innovatie en management, en onderwijs.
  • ervaring in beleidstaken of -functies, in ieder geval intern en bij voorkeur ook extern (organen beroepsvereniging, etc.).

Wie zijn wij

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Binnen al deze regio’s wordt opgeleid. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten in de gehele levensloop met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen.

Opleiden, onderzoek en innovatie zijn meer dan ooit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gezamenlijk dragen ze bij aan continue verbetering van de zorg voor onze cliënten. Erkende opleidingen zijn dé belangrijkste bron voor vernieuwing en inspiratie in de patiëntenzorg. GGz Centraal heeft vele uitmuntende opleidingen in huis, waaronder de P-opleiding: in het kader van de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut volgen opleidelingen bij GGz Centraal het praktijkgedeelte van hun opleiding. GGz Centraal heeft een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen voor postmaster opleidingen gedragswetenschappen en kent een jarenlange opleidingstraditie.

Solliciteren

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marit Bierman (P-opleider) via het secretariaat van de opleiding, bereikbaar op +31 623436471 of mail naar [email protected].

Direct solliciteren? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief t.a.v. Marit Bierman (P-opleider GGz Centraal).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Growth Marketing Manager

Royal HaskoningDHV, Amersfoort, Utrecht
4 dagen geleden
Join us as Growth Marketing Manager in supporting our clients in their transition from fossil fuels to renewable energy! We have an important role in facilitating the energy transition, addressing complex challenges faced by clients in energy generation, optimizing energy system deployment. From feasibility studies for hydrogen infrastructure to enhancing sustainability in offshore wind projects, we lead the way in...
Royal HaskoningDHV

Projectmanager Informatiehuishouding

Pro-Act IT, Amersfoort, Utrecht
6 dagen geleden
Voor onze directe eindklant in de omgeving Amersfoort, zijn wij op zoek naar een Projectmanager Informatiehuishouding. Start: zo snel mogelijk Duur: 9 maanden, met optie op verlenging Inzet: 32 – 40 uur per week Tarief: marktconform Locatie: hybride Onze directe eindklant is een onafhankelijke financiële instelling zonder winstoogmerk. Ze staan voor duurzaam financieren met een hoog maatschappelijk rendement. Ze hebben...
Pro-Act IT

Logistiek Administratief Medewerker

Extra Talent, Amersfoort, Utrecht
€ 2.600 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
Zit jij niet graag stil? Heb je al ervaring in de logistiek? Stop dan nu met scrollen want dan heb ik wat voor jou… Naast een mooi salaris krijg je hier als Logistiek Administratief Medewerker een breed takenpakket. Benieuwd hoe je dag eruit gaat zijn bij dit technisch productiebedrijf? Klik dan op de vacature. Ons aanbod Een aantrekkelijk salaris tussen...
Extra Talent