Installateur Beveiligingstechniek

Aditech B.V.


Datum: 3 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 3.300 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de beveiligingstechniek, zoals Installateur Beveiligingstechniek, dat is wat we bij Aditech al 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Functieomschrijving

Als installateur beveiligingstechniek installeer jij inbraakbeveiliging, aanwezigheidsdetectie, toegangssystemen, meldkamer- en camerasystemen ter vervanging van oude beveiligingssystemen of als volledig nieuwe installatie. Je werkt in deze baan vooral in de utiliteit in Zwolle en omgeving.

Als installatiemonteur beveiligingstechniek werk je voornamelijk met zwakstroom, sterkstroom en data-aansluitingen. Als installateur beveiligingstechniek werk je op basis van tekeningen en schema’s, kent de specifieke tekeningsymbolen en je installeert volgens de geldende regels en normen. Je bent alert of tekeningen in praktijk goed uitpakken. Geen camera, sensor, lezer, signaalgever of detector hangt of staat verkeerd gericht. Als installateur in de beveiligingstechniek ben je een nette werker.

Wij zijn Aditech. Al 30 jaar bezig om vakmensen, zoals installateurs in de beveiligingstechniek, op de juiste werkplekken en projecten in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen

 • Ervaring als beveiligingsmonteur of installateur beveiligingstechniek
 • Mbo-opleiding richting elektrotechniek
 • MBV-diploma (of mee bezig of willen halen via Aditech)
 • Tekeningen, installatieschema’s of werkinstructies netjes kunnen uitvoeren
 • Leergierigheid en interesse in (nieuwe) beveiligingstechniek
 • Net kunnen werken met een prettige manier van communiceren
 • VCA of je wilt deze halen via Aditech
 • Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

 • Een baan als Installateur Beveiligingstechniek in de regio Zwolle
 • Goed salaris tot €3.300,- bruto per maand
 • Pensioenregeling
 • €0,23 kilometervergoeding
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • 25 vrije dagen
 • Goedpassende werkkleding en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech-collega die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adviseur wonen

Maandag, Zwolle, Overijssel
€ 4.000 - € 7.000 per maand
1 week geleden
Voor onze opdrachtgever, een grote gemeente in Overijssel, ben ik op zoek naar een adviseur wonen! Over de functie Het is wooncrisis in Nederland en dus óok in deze gemeente. Er moeten snel oplossingen gevonden worden voor huisvesting maar ook moet er de tijd genomen worden om te bepalen welke soort woningen in de toekomst nodig zijn en hoe ze...
Maandag

Beleidsadviseur ruimtelijke ordening

Maandag, Zwolle, Overijssel
€ 3.773,33 - € 5.556,56 per maand
2 weken geleden
Beleidsadviseur ruimtelijke ordening Over de functie Werken als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij Maandag Enschede, wat houdt dat eigenlijk in? Als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij Maandag heb je een (vast)contract, met een vast salaris en vaste uren. Je bent in dienst bij Maandag en voert diverse opdrachten uit bij gemeenten als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening. Komt de opdracht tot een eind? Dan...
Maandag

Directeur VO School – Thomas a Kempis College

Landstede, Zwolle, Overijssel
2 weken geleden
Zwolle (1.0 fte/uur) Direct solliciteren op deze vacature? 1 uur geleden Voortgezet onderwijs 1.0 Landstede Vacature informatie Startdatum: 30-06-2024 Reageren tot: 04-03-2024 Aantal fte/uur: 1.0 Type onderwijs: Voortgezet onderwijs Omschrijving organisatie Werken bij Landstede Groep is mensenwerk! Plezier in je werk hebben, er aan bijdragen om met jouw vakkennis, vakvaardigheid en bevlogenheid het beste uit onze leerlingen en studenten te...
Landstede