Ontbijtkok

Volkshotel


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Volkshotel

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar dineren en dansen hand in hand gaan. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van Volkshotel – is op zoek naar enthousiaste en ervaren ontbijtkok. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is Canvas een plek voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen zich kruisen. Heb je geen ruzie met je wekker in de ochtend en zie jij het klaarmaken van een dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet als een leuke uitdaging? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Jij bent


  • Een ochtendmens
  • Een zelfstandig werkend kok (ontbijtkok is een pré)
  • Bekend met werken volgens HACCP richtlijnen
  • Altijd op tijd
  • In ieder geval beschikbaar op zondag en maandag (per direct is een pré)
  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?

Zo ziet je dag er uit
Je dienst start maandag om 06:00. In een uur tijd start je de keuken op en bereid je alle verse producten voordat de eerste gasten er zijn. Tussen 07:00 en 11:00 zorg je ervoor dat het buffet voldoende gevuld is om alle (hotel)gasten van een lekker ontbijtje te voorzien. Tussendoor help je je collega’s met het maken van broodjes voor BQT partijen en andere keukenwerkzaamheden. Als je dienst er om 14:00 op zit, is de keuken weer helemaal schoon, klaar voor gebruik en nemen je collega’s het over voor de lunch en diner. Na je dienst even ontspannen? Plons nog even in de hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nog niet naar huis? Dat hoeft niet, je krijgt als medewerker korting op alles in het hotel (programmering, kamers, eten en drinken). Daarnaast mogen alle medewerkers gratis meedoen aan de wekelijkse yogalessen van Volkshotel.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Deze vacature staat open voor elke kandidaat die zich hierin herkent.

Wat bieden we
Aantal te werken dagen in overleg. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volksverjaardagsfeest.

Ben jij de ontbijtkok die we zoeken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Manager Defensie Programmering

Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR), Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
Ben jij die gedreven Manager Defensie Programmering die er mede voor zorgt dat NLR de Strategische Partner voor Defensie blijft? Wat ga je doen? Als Manager Defensie Programmering ben je de verbindende schakel tussen enerzijds de Defensieafdelingen Kennis & Innovatie (K&I), Science & Technology (S&T) en het Air & Space Warfare Center (ASWC) en anderzijds de NLR afdelingen en programmaleiders...
Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR)

Engineering Lead, Payments Platform (role is based in Amsterdam)

Airwallex, Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
At Airwallex (airwallex.com), we’re building the future of global finance on one platform. Founded in 2015 in Melbourne, Airwallex is the leading financial technology platform for modern businesses to grow beyond borders. With one of the world’s most powerful payments infrastructure, our technology empowers businesses of all sizes to accept payments, move money globally, and simplify their financial operations, all...
Airwallex

Groepsbegeleider Flexpool Forensisch/Crisis

Arkin, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.451 - € 3.863 per maand
4 dagen geleden
Vind jij het fijn om regie te hebben over je eigenwerkrooster als groepsbegeleider? Maak kennis met de Flexpool van Arkin. Je leert bij ons verschillende afdelingen en specialismen kennen en bepaalt zelf wanneer je werkt. Samen met de gedreven collega’s van het vaste team bied je zorg aan de meest kwetsbare mensen. Wat ga je doen? Als groepsbegeleider begeleid, stimuleer...
Arkin