Elektromonteur Utiliteit

Aditech B.V.


Datum: 3 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 3.330 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals elektromonteurs in de utiliteit, dat is wat we bij Aditech al 30 jaar lang in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en de juiste werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Functieomschrijving

Elke dag aan de slag in de elektrotechniek met sterkstroom-, krachtstroom- en soms wat zwakstroominstallatie, is dat jouw ding? En heeft werken in de utiliteit, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen en bedrijfspanden je voorkeur? Dan is deze vacature van elektromonteur utiliteit in de regio Deventer een mooie kans voor jou!

Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de installatie van elektrotechnische installaties. Uitvoerend werk als bekabeling, leidingwerk, schakelkasten en afmontage zijn vertrouwd terrein. Van stroomvoorziening en verlichting tot aan gebouwbeheersystemen voor veiligheid en klimaat. Wat jij graag doet, met toekomstperspectief en een goed salaris. Dat hebben we voor je!

Wij zijn Aditech. Al 30 jaar lang bezig om technische vakmensen, zoals elektriciens, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen. Werk in vast dienstverband in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen

 • Opleiding MBO 3 / 4 elektrotechniek of vergelijkbaar (bv MTS-E, MSI, EMSI)
 • Werkervaring in de utiliteit
 • Kennis van sterkstroom- en/of krachtstroom
 • VCA-certificaat of deze willen behalen via de Aditech
 • Bekend met NEN-1010 en/of -3140
 • Rijbewijs B(E) is handig

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als elektromonteur in de utiliteit in Deventer en omstreken
 • Goed salaris tot €3.330,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en €0,23 kilometervergoeding
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Milwaukee topgereedschap
 • Goede werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech-contactpersoon die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan vulploegmedewerker

Karwei, Deventer, Overijssel
6 dagen geleden
Maak wat van je vrije tijd en kom bijklussen in de bouwmarkt met smaak! Als bijbaan vulploegmedewerker bij KARWEI maak jij stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. Jij leert alles over styling en klussen. En dat doe je in een supergezellig en hecht team en met flexibele werktijden. Ideaal om te combineren met school, sport en je sociale leven! Het ene...
Karwei

Zorginkoper Ouderenzorg/ Wlz (34 uur)

Salland Zorgverzekeraar, Deventer, Overijssel
€ 5.112 per maand
1 week geleden
Zorginkoper Ouderenzorg, Wijkverpleging, ELV, GRZ & GZSP (34 uren) Ben jij een deskundige professional met een analytische blik, die met souplesse onderhandelingen leidt en relaties onderhoudt? Ben je verder energiek, daadkrachtig, dienstverlenend en wil je graag een mooie bijdrage leveren aan onze 200.000 verzekerden en aan ons als Sallandse Zorgverzekeraar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werk dat ertoe...
Salland Zorgverzekeraar

BSO Pedagogisch Medewerker

Zorgwerk, Deventer, Overijssel
3 weken geleden
Je zoekt flexibel werk als BSO Pedagogisch Medewerker (in loondienst of als zzp'er) in Deventer en omstreken en je hebt affiniteit met Kinderopvang en bso? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk. Diverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van Kinderopvang in Deventer (en regio IJsselland, Overijssel) waar je via Zorgwerk...
Zorgwerk