Telecom monteur

Randstad Nederland


Datum: 3 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland

Heb jij als monteur een passie voor techniek en telecom? Dan hebben wij op unieke locaties in het land een mooie uitdaging voor jou als monteur datanetwerken. Je gaat op diverse locaties van Defensie aan de slag met het installeren, onderhouden en optimaliseren van netwerk infrastructuren. Een veelzijdige baan op een uitdagende werkplek met kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

wat bieden wij jou
 • €2400,-(junior) t/m €3000,-(senior) bruto p/m
 • Kans op contract bij VWT
 • Defensie locaties door heel NL
 • Flexibele werktijden en af en toe in de kost
 • Auto en gereedschap van de zaak
 • Toonaangevende werkgever in de telecom sector
wie ben jij

Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar met bekabelingssystemen en infrastructuren in gebouwen. Twisted pair bekabeling op een RJ45 aansluiten is voor jou een makkie. Je hebt geen hoogtevrees omdat je ook op hoogte werkt. Jij gaat fluitend een kruipruimte in. Bovenal werk jij veiligheidsbewust. Daarnaast:

 • beheers je de Nederlandse taal goed
 • ben je in het bezit van een rijbewijs B
 • ben je bereid een VOG aan te vragen en aan te dragen
 • bezit je bij voorkeur ook een van de de volgende certificaten: asbest herkenning, veilig werken op hoogte, ESD, VOP NEN3140, VCA
 • bezit je niet alle bovengenoemde certificaten dan ben je bereidt deze z.s.m. te behalen
 • minimaal (V)MBO werk,- en denkniveau
wat ga je doen

Als monteur datanetwerken ga jij samen met je team op een defensie locatie netwerkinfrastructuren installeren, onderhouden en optimaliseren. Je werkpakket is heel divers. Het is heel belangrijk dat je de administratie goed bijhoud. Hiermee borg je de nauwkeurigheid en de efficiënte van het netwerk. Ook werk je plattegronden bij door aansluitingen in te tekenen. Met meetapparatuur ga jij het netwerk certificeren. Jij bent flexibel inzetbaar want het zal voorkomen dat je "in de kost"gaat. Een greep uit je werkzaamheden:

 • trekken en afwerken van UTP bekabeling. Verwijderen van oude en installeren van nieuwe UTP bekabeling
 • brandveilig maken van kabeldoorgangen
 • plaatsen van data/patch kasten en het bekabelen ervan
 • glasvezel aanleggen
 • certificeren van het netwerk
 • administratieve taken die heel belangrijk zijn en het rapporteren ervan aan het projectbureau
waar ga je werken

Je komt terecht in een inspirerend en hecht team. Deze bestaat uit 30 collega's verdeeld over 2 teams. Elk team word geleid door een ervaren voorman. Je werkt in een team van 3 collega's. Het team is een mix van ervaren monteurs en monteurs die nog junior zijn. Er word gedisciplineerd gewerkt. Op de locaties van defensie voel je een duidelijke hiërarchie. Samen met je team zet je de schouders er onder om de klus te klaren!

VolkerWessels Telecom is een grote en toonaangevende speler in de telecomsector. Met trots voeren ze dit project bij Defensie uit. Het team is verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en reparaties van datacommunicatievoorzieningen op Defensie locaties.

sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de telecom?l Solliciteer dan nu en voeg je CV en motivatie toe!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Horecamanager

Beers & Barrels, Utrecht, Utrecht
€ 2.800 - € 3.600 per maand
6 dagen geleden
De gouden match Je bent: Een ervaren horeca manager en coach Gastgericht en een teamspeler Enthousiast, operationeel en ondernemend Je krijgt: Een salaris tussen € 2.800,- en € 3.600,- exclusief fooi Direct een vast contract Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland...
Beers & Barrels

Competentiemanager

Ministerie van Defensie, Utrecht, Utrecht
€ 7.073 per maand
1 week geleden
Wat ga je doen? Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair? Word Competentiemanager Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland. Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied als burger...
Ministerie van Defensie

Teamleider

kruidvat, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Dit ga je doenBen jij een geboren leider en klaar voor een volgende stap in je retailcarrière? Dan is Kruidvat dé plek waar jij jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en leidinggevende skills kunt inzetten en ontwikkelen. In een Kruidvatwinkel is altijd iets te doen. Gelukkig maar, want als teamleider krijg je van die dynamiek en veelzijdigheid aan taken en werkzaamheden juist...
kruidvat