Psycholoog, Orthopedagoog

's Heeren Loo


Datum: 3 weken geleden
Stad: Monster, Zuid-Holland
Salaris: € 3.694 - € 6.320 per maand
Contract type: Voltijd
's Heeren Loo
Wil jij je (verder) ontwikkelen als specialist en wil jij werken in een organisatie die behandeling mogelijk maakt voor alle mensen met een verstandelijke beperking? Klopt jouw hart sneller van complexe problematiek, bijt jij je hierin vast en ben je creatief en geduldig in het vinden van oplossingen? En vind jij het een leuke uitdaging om samen met teams mooie zorg vorm te geven en gezamenlijk bij te dragen aan kwaliteit van leven?

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor expertisecentrum Advisium in Monster en je wordt onderdeel van onze vakgroep gedragswetenschappers. Deze vakgroep bestaat uit (GZ-)psychologen, orthopedagogen, gedragsdeskundig medewerkers en vaktherapeuten. Binnen de vakgroep zijn specialismen met betrekking tot specifieke doelgroepen ontwikkeld.

Bij ’s Heeren Loo werken meer dan 1200 specialisten. Samen vormen zij Advisium: het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Onze specialisten werken samen aan de verbetering van de zorg en de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. We maken actief werk van (wetenschappelijk) onderzoek en werken langdurig samen met universiteiten en hogescholen. Bij Advisium is er altijd aandacht voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Lees hier meer over Advisium en onze kennisketens.

Hoe ga je helpen?

Als gedragswetenschapper geef je richting aan teams en behandel en begeleid je jongeren, volwassenen en/of ouderen met een verstandelijke beperking en een complexe vraagstelling. Dit doe je voor een aantal woningen waar cliënten met een ernstig meervoudige beperking en/of in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag wonen.

Je werkt intensief samen met de manager zorg (duale partner) en de teams op de woningen. Je geeft met elkaar vorm aan het woon-/behandelklimaat op een woning en/of dagbestedingslocatie. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten en monitoren van de behandellijn. Dit doe je in samenwerking en overleg met cliënten zelf, begeleiders, relaties van cliënten en directbetrokkenen. Je weet een diagnose helder uit te leggen, je weet anderen hierin mee te nemen en je levert zo een belangrijke bijdragen aan het behandelplan van de cliënt.

Als gedragswetenschapper ben je tegelijkertijd betrokken en hanteer je de professionele distantie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen en te adviseren in het belang van de cliënt. Je werkt in een multidisciplinair team nauw samen met Artsen VG, paramedici etc. waarin jij vanuit je eigen professie eindverantwoordelijk behandelaar bent. Verder denk je mee in beleid en draag je hierdoor bij aan het continu verbeteren van de integrale kwaliteit van zorg.

Dit ben jij

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek, bij voorkeur aangevuld met een BIG-registratie tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist. Daarnaast:

  • heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en jij wil je graag hierin verder ontwikkelen
  • kan je goed luisteren, motiveren en overtuigen en werk je vanuit integriteit en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid
  • houd je je deskundigheid op peil en volg je ontwikkelingen in het vakgebied.

Dit bieden wij

  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3694,- en maximaal € 6320,- (FWG 60/65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • We investeren in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden, zoals coaching on the job en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen of opleidingen.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo. Laat dan even je gegevens achter!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior inkoper bloemen HBO

Westland Werving & Selectie, Monster, Zuid-Holland
€ 2.200 - € 2.600 per maand
4 dagen geleden
Word jij onze nieuwe Junior Inkoper die houdt van onderhandelen met onze leveranciers? Wat ga je doen als Junior inkoper bloemen HBO ? Je bent bezig met het actief onderhandelen met leveranciers om voor onze klant het beste assortiment samen te stellen; Je bouwt duurzame relaties op met leveranciers; Jij maakt samen met de leveranciers korte én lange termijn planningen;...
Westland Werving & Selectie

Coördinerend verpleegkundige (avond, nacht en weekendzorg)

's Heeren Loo, Monster, Zuid-Holland
€ 2.986 - € 4.264 per maand
3 weken geleden
"Kennis is key" iets waar jij alles van weet als ervaren verpleegkundige. Wij bieden jou de kans om de volgende stap te zetten in jouw carrière en dat alles op een geweldige locatie in Monster.Jij als Coördinerend begeleider avond-nacht-weekendJij bent een ervaringsdeskundige, iemand die weet hoe belangrijk het is snelle maar doordachte keuzes te maken. Wanneer er sprake is van...
's Heeren Loo