Weekendhulp

Manfield


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Manfield

Heb jij een goede kijk op stijlvolle schoenen en de laatste trends? Wil jij de klant meer bieden dan alleen het perfecte paar schoenen? En weet jij persoonlijke service toe te passen zoals het bieden van een kopje koffie? Dan is dit dé sales vacature waar jij naar op zoek bent! Solliciteer en begin aan jouw Manfield avontuur.

Wat ga je doen?

Als verkoper help en adviseer jij klanten bij het vinden van het perfecte paar schoenen. Party, wedding or casual occasion? De klant kan bij jou terecht! Ook weet jij anderen te voorzien met de laatste stylingtips. Klantgerichtheid en service vinden wij bij Manfield erg belangrijk. Natuurlijk zorg jij er ook voor dat de winkel er altijd perfect bij staat en de collectie tijdig wordt aangevuld.

Wie ben jij?

  • Je luistert naar de klant en je inspireert klanten met de nieuwste collectie;
  • Jij mag jouw unieke persoonlijkheid laten zien en trekt daarbij passende schoenen aan;
  • Je gaat vol enthousiasme met jouw collega’s aan de slag en viert samen successen;
  • Je maakt van elke werkdag een feestje!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris waarbij je kunt kiezen om uit te worden betaald via een all-in uurloon of via een regulier uurloon. Bij een all-in uurloon worden jouw vakantiegeld en vakantiedagen direct boven op jouw uurloon uitbetaald. Bij een regulier uurloon spaar je jouw vakantiegeld wat altijd in mei wordt uitbetaald en kun je betaald verlof opnemen. Aan jou de keuze!
  • Een gezellig team met aandacht voor elkaar;
  • Ruimte voor creativiteit, een eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
  • Binnen iedere winkel werken wij met een Party Pot voor leuke uitstapjes;
  • 20% personeelskorting op al jouw Manfield aankopen;
  • Je bent de eerste die een sneak peek krijgt in onze nieuwste collectie!

Over ons

Al in 1909 ligt de oorsprong van de Termeer Groep. De (over)grootvader van de huidige eigenaren opent een kleinschalige schoenenfabriek in maatschoenen. Ambacht en passie voor het vak staan centraal en deze kernwaarden gingen over van generatie op generatie. Inmiddels is de Termeer Groep uitgegroeid tot een lifestyle- en fashion groep met de merken Sacha, Sneakers, Manfield en Sissy-Boy. Eigen collecties door in-huis ontwikkeling maken dat de Groep zich kan onderscheiden in de markt.

Je vindt in totaal 150 winkels van Sacha, Sneakers, Manfield en Sissy-Boy in drie verschillende landen. Uiteraard hebben ze ieder een eigen webshop en werken we samen met meerdere online platformen. De logistieke operatie hierachter wordt verzorgd door ons distributiecentrum in Tilburg. Het servicekantoor zit in ‘s-Hertogenbosch, met een field-office voor Sissy-Boy design/inkoop in Amsterdam. Op deze plekken staat ambacht en passie voor het vak nog steeds centraal, waardoor we ervoor zorgen dat we drie prachtige merken met ieder een eigen gezicht in de markt kunnen neerzetten.

Leuk om te weten: we hebben verschillende socials waar we je meenemen in onze organisatie. Volg onze vier gave merken op Instagram: Sacha, Sneakers, Manfield & Sissy-Boy en via LinkedIn voor de nieuwste updates.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

PhD Candidate on Multi-Objective Optimization and Machine Learning for Hydrogen Technologies

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Vacancy number 14616 Job type PhD positions Hours (in fte) 1,0 External/ internal External Location Leiden Placed on 27 February 2024 Closing date 15 March 2024 17 more days to apply The Faculty of Science and the Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) are looking for a: PhD Candidate on Multi-Objective Optimization and Machine Learning for Hydrogen Technologies Hydrogen-related...
Universiteit Leiden

Meewerkend leidinggevende Medisch Secretariaat - Polikliniek Psychiatrie

LUMC, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.499 - € 3.434 per maand
1 week geleden
Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je leiding geeft aan een klein team terwijl je ook actief meewerkt binnen ons polisecretariaat? Zie je jezelf als iemand die het eerste aanspreekpunt is voor zowel collega’s als patiënten? En weet jij met jouw enthousiasme en betrokkenheid je team effectief te leiden en te motiveren? Als dat zo is, dan...
LUMC

Filiaalleider Leiden, Luifelbaan

Bakker Van Maanen, Leiden, Zuid-Holland
4 weken geleden
Wat leuk dat je ons gevonden hebt! We hebben je zo veel te bieden, want werken bij Bakker van Maanen betekent werken met veel plezier. Wij brengen onze klanten iedere dag een beetje geluk door ons brood en banket. En daar kun jij jouw steentje aan bijdragen! Help je ons om onze ambitie waar te maken? Voor de ons filiaal...
Bakker Van Maanen