OPERATIONEEL MANAGER (JEUGD)

Dedimo


Datum: 3 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
Dedimo

Dit zijn wij


ADHDcentraal Jeugd is er voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar waarbij er sterke vermoedens van AD(H)D zijn. Bij ADHDcentraal Jeugd werken we volgens een uniek concept en leveren we hoogwaardige specialistische zorg.

Onze kernwaarden:

Klantgerichtheid, innovatie en efficiëntie hebben we hoog in het vaandel staan. Wij werken vanuit een goed gestructureerde, ambitieuze en dynamische organisatie. We zijn kundig en zeer ervaren in de diagnostiek en behandeling van AD(H)D.

Uniek Concept: Wat ADHDcentraal jeugd uniek maakt, is dat ouders en kind slechts één dag op de locatie komen tijdens de diagnostiek. We maken gebruik van moderne technologie die de behandelaar tijdens het diagnostisch en behandelproces optimaal ondersteunt.

Snel en Doeltreffend: Aan het eind van de diagnostiekdag is duidelijk of er sprake is van AD(H)D en ontvangen ouders en kind ook direct de onderzoeksresultaten en een (behandel)advies.

Gevarieerd behandelaanbod: De behandeling vindt deels op locatie en deels online plaats, waarbij er zowel individueel als groepsgericht behandeld wordt.


Werkgever ADHDcentraal B.V Locatie Utrecht Uren per week 32-36 Salaris cao GGZ FWG50


Dit ben jij


Als operationeel manager ben je het kloppende hart van onze startup binnen ADHDcentraal. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, verwijzers en behandelaars. In deze rol ben je niet zomaar een medewerker, maar een alleskunner, een echte aanpakker, of zoals wij het graag noemen, "het schaap met vijf poten." Vooral in de opstartfase van onze organisatie zoeken we iemand die initiatief durft te nemen en een breed scala aan taken met een glimlach kan oppakken.

De dynamiek binnen onze organisatie vraagt om iemand die communicatief sterk is, snel kan schakelen en stressbestendig is. Werken in ons kleine, collegiale team betekent zelfstandigheid met kernwaarde collegialiteit. Jouw takenpakket is allesomvattend, variërend van het plannen van afspraken tot het verzorgen van de juiste facturatie.

Je signaleert behoeftes en draagt bij aan het definiëren en optimaliseren van de front- en backoffice processen. Vertrouwelijke informatie behandel je met uiterste discretie, terwijl je actief bijdraagt aan de kwaliteit van onze organisatie. Met energie, humor, flexibiliteit en klantgerichtheid maak jij als duizendpoot het verschil in ons team.


Dit breng je mee

  • De operationeel manager heeft bij ons een zeer zelfstandige rol. Je houdt van een start-up cultuur waarin groei en verandering aan de orde van de dag zijn.
  • Je hebt HBO niveau werk- en denk niveau
  • Je hebt ervaring of affiniteit met de jeugd ggz
  • Je bent een echte aanpakker en bent handig met ict systemen.
  • Het is een pre als je al eerder ervaring hebt opgedaan met de financieringsstromen binnen de jeugdzorg.
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


Dit bieden wij


  • Een uitdagende functie in een innovatieve, dynamische omgeving. Starten in een klein team met nauw overleg, waarbij je de kans krijgt om actief mee te denken en werkprocessen mede vorm te geven. Wij hebben groeiambities, en jij kunt meegroeien in jouw functie.
  • Een contract voor een bepaalde tijd van één jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao GGZ FWG50.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een online leerplatform, studiebudget en een eindejaarsuitkering. Wij zijn centraal gevestigd en hebben geen of beperkte parkeergelegenheid en prefereren reizen daarom per fiets of openbaar vervoer. Een NS-Businesscard zit in het pakket inbegrepen.
  • De locatie is op het hoofdkantoor van Dedimo, Janskerkhof 16 in Utrecht.


Kennismaken?

Wil je meer informatie over deze vacature, wens je graag een vrijblijvende kennismaking of wil je eens zien hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom!
Neem contact met één van onze recruiters op:

Brenda Bootsma +31 6 52 47 24 67
Mirjam van Golen +31 6 30 62 38 71


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Contactlensspecialist

Pearle, Utrecht, Utrecht
€ 4.088 per maand
5 dagen geleden
Pearle Opticiens is door onze klanten verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Optiek! Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder onze collega's. Sluit jij je aan bij dit winnende team? Wat kan je van deze baan verwachten? De ogen van onze klanten zijn bij jou in goede handen. Als contactlensspecialist bij Pearle help jij onze klanten op weg naar...
Pearle

HR Adviseur

Amac, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Wil jij werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is? En weet jij in een organisatie, die volop in ontwikkeling is, de managers te begeleiden en de focus gericht te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als HR-adviseur krijg je de mogelijkheid om mee te denken binnen alle facetten van de afdeling HR. Om je collega's optimaal...
Amac

Teamleider

kruidvat, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Dit ga je doenBen jij een geboren leider en klaar voor een volgende stap in je retailcarrière? Dan is Kruidvat dé plek waar jij jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en leidinggevende skills kunt inzetten en ontwikkelen. In een Kruidvatwinkel is altijd iets te doen. Gelukkig maar, want als teamleider krijg je van die dynamiek en veelzijdigheid aan taken en werkzaamheden juist...
kruidvat