Horecamedewerker Smullers Den Bosch (16 - 30 uur per week)

Lagardère Travel Retail


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 13,66 per uur
Contract type: Voltijd
Lagardère Travel Retail

Parttime

Smullers is dé snackbar van het station! Voor onze winkel op station Den Bosch centraal zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Vind jij het leuk om samen met jouw team verse snacks te bereiden en reizigers de juiste service te verlenen? Dan is dit jouw uitdaging!

De functie:

Je komt te werken in een gezellig team en met elkaar voorzien jullie reizigers van een lekker frietje of een heerlijke snack. Jij neemt de bestellingen aan, rekent af met de klant en zorgt er vervolgens voor dat de klant binnen no-time kan genieten van zijn bestelling.

Je vindt het leuk om klanten te helpen, volgens vaste procedures te werken en je houdt van afwisselende taken.

Smullers is dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 en op donderdag en vrijdag tot 22.00. Wij willen richting de zomer de openingstijden graag verruimen. De ruime openingstijden zijn voor jou een pluspunt zodat jij kunt werken op flexibele tijden.

Op dit moment zijn wij op zoek naar flexibele medewerkers, uitgangspunt is dat de winkel 7 dagen per week geopend is dus het is belangrijk dat onze medewerkers zowel doordeweeks als in de weekenden kunnen werken. De ruime openingstijden zijn voor jou een pluspunt, want hierdoor kun jij werken met een flexibel rooster.

Wij zoeken:

 • Iemand die woonachtig is in de omgeving van Den Bosch;
 • Ervaring in de fastfoodketen is mooi meegenomen;
 • Flexibiliteit, jij kunt zowel doordeweeks als in het weekend werken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou:

 • € 13,66 bruto per uur als jij 18 jaar of ouder bent;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Maximaal 25 vrije dagen (op basis van fulltime dienstverband);
 • Pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Personeelskorting.


Wie zijn wij?

Lagardère Travel Retail is een wereldwijde pionier in de Travel Retail industrie. Verspreid over 39 landen heeft Lagardère Travel Retail meer dan 4800 winkels, gespecialiseerd in Travel Essentials, Duty Free & Fashion en Foodservice. In Nederland is Lagardère Travel Retail actief op het gebied van drie business units: Travel Essentials, Fashion en Foodservice. Onze missie is om de reiziger de beste winkelervaring te bezorgen. Met bijna 50 jaar ervaring op de Nederlandse markt, zijn wij experts in het opzetten en opereren van Travel Retail concepten op vliegvelden en stations en beheren wij een uitgebreid en divers portfolio van meer dan 100 merken. Onze organisatie is volop in beweging.

Dat wordt Smullers!

Interesse? Solliciteer dan direct of bel 020-4109700 en vraag naar onze recruiters.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats Den Bosch
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Contact
 • Recruitment, 020-4109700

Uiterste datum 06-03-2024

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Jeugdbeschermer

Jeugdbescherming Brabant, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.310 per maand
1 week geleden
Regio Noordoost Brabant, standplaats Den Bosch, 28-36 uur per week Samen veilig Een kind dat hulp nodig heeft om veilig op te groeien, staat nooit alleen. Jeugdbescherming Brabant voelt zich verbonden met de toekomst van dat kind. Jij kiest als jeugdzorgwerker in Brabant altijd voor het kind: Voor veiligheid in het gezin en voor samenwerking met de mensen in en...
Jeugdbescherming Brabant

Administratief medewerker Preventieven

Openbaar Ministerie, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Ken je dat gevoel? Dat je aan het eind van de middag naar huis gaat en denkt: wat een dag! Je bent lekker bezig geweest met afwisselende taken, soms is het erg druk maar op momenten ook wat rustiger, en dat met leuke en gezellige collega’s. Herken je het niet, maar is dat wel iets waar je al een tijd...
Openbaar Ministerie

Interim Strategisch Informatieadviseur – regio Den-Bosch

Maven Professionals, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
Omschrijving Omschrijving Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht: Opdracht: Strategisch Informatieadviseur (36 uur) Locatie: omgeving Den-Bosch/ Hybride werken is mogelijk Startdatum: 15 februari 2024 Einddatum: 15 februari 2025 Optie op verlenging: ja Uren per week: 36 uur ZZP mogelijk: Nee (data vast constructie) Projectdetachering: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w Uiterste reactiedatum: 9 februari 2024 om 16:00 uur Jouw werk Binnen...
Maven Professionals