Communicatieadviseur

Yacht


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 4.702 per maand
Contract type: Voltijd
Yacht
Bedrijfsomschrijving
Binnen het communicatieteam SZW (ca. 18 collega’s) werk je samen met jouw communicatiecollega’s om ook de verbinding te leggen met andere onderwerpen. Ook ben je onderdeel van een grote directie Communicatie en Citybranding (180 mensen) met een verscheidenheid aan communicatiedisciplines voor een stad met meer dan 560.000 inwoners

Functieomschrijving


Wil jij een actieve rol spelen in het waarmaken van de belofte aan de inwoners van Den Haag: "De inwoner in één keer zo goed mogelijk helpen"? Deze nieuwe functie is jouw kans om deel uit te maken van een team waarin je samenwerkt om de dienstverlening van de gemeente Den Haag voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Binnen de dynamische omgeving van de directie Dienstverlening & Kwaliteit (D&K) van de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten (SZW) ga je aan de slag met ondersteunende en interne processen.


Je werkt aan het realiseren van Focuspunt1 uit de strategische kaart 2024: "We verbeteren onze dienstverlening continu vanuit burgerperspectief". Als communicatieadviseur breng je de dienstverleningsbelofte aan inwoners in kaart en werk je mee aan programma's zoals signaal management en datagedreven werken. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van directie D&K zelf, met aandacht voor het versterken van de propositie D&K en het verbeteren van interne communicatie.


In Den Haag gaat het goed met de meeste inwoners, maar één op de vijf heeft hulp nodig. Als zorgzame gemeente wil Den Haag er voor die mensen zijn. Als communicatieadviseur binnen SZW draag jij bij aan het realiseren van deze missie.


Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het adviseren van de directiedirecteur en domeinmanagers/programmamanagers, het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen, het voeren van regie op communicatie, en het verbinden en betrokken houden van diverse (interne) doelgroepen. Je versterkt de propositie en vergroot de bekendheid van de dienstverlening van directie D&K binnen de dienst SZW. Daarnaast draag je bij aan het versterken van de interne communicatie door middel van diverse communicatiemiddelen, zoals artikelen in het digitale SZW-magazine, SZW-nieuwsbrief, Digitale maandstart, ontbijtsessies en het vieren van het 1e lustrum D&K in 2024.


Functie-eisen


Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent proactief, ondernemend en altijd op zoek naar mogelijkheden voor verbetering. Je hebt ervaring met het begrijpelijk maken van complexe informatie voor interne doelgroepen. Je schakelt moeiteloos tussen adviseren en uitvoeren en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent sociaal vaardig, hierdoor kan je goed inspelen op een veranderlijke, dynamische omgeving. Je hebt een vlotte pen en vindt plezier in het creëren van content. Je beheerst de Nederlandse taal dan ook uitstekend. Je bent in staat zelfstandig te werken.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een communicatieadviseur die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, proactief is en een netwerk kan opbouwen binnen de organisatie. Je weet op een positieve en enthousiaste manier verbinding te maken, zowel binnen het communicatieteam SZW als met andere onderwerpen. Je wordt onderdeel van een groot team in de directie Communicatie en Citybranding, dat zich inzet voor een stad met meer dan 560.000 inwoners.


Wat neem je nog meer mee?

  • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring bij een grote (overheids)organisatie.
  • Je hebt een HBO- of universitaire opleiding in communicatie
  • Je hebt affiniteit met politiek-bestuurlijke en ambtelijke processen.

Arbeidsvoorwaarden


De gemeente Den Haag zoekt iemand die zo snel mogelijk kan starten. De duur van de opdracht is tot 1 maart 2025 met kans op verlenging.

  • Uren: 32 uur per week (ma tm do)
  • Salaris: maximaal €4702,- bruto per maand obv 36 uur
  • 13e maand
  • 5 weken vakantie per jaar
  • 8,33% vakantiegeld
  • Deelname aan pensioenfonds

Higher education, bachelor degree
5 - 10 years

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Data Analyst

NN Group, Den Haag, Zuid-Holland
11 uur geleden
At NN Bank, we are looking for a highly motivated Data Analyst to join our Data Management Office. You will devote a great deal of effort to improving data quality and data management within NN. Stakeholders will be provided with the correct amount of data they need. You are a real liaison between the IT department and the business side...
NN Group

Management assistent

Tempo-Team, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.238,72 per maand
12 uur geleden
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarbij je een essentiële schakel bent tussen het management en de medewerkers? Wil je werken in een stimulerende omgeving waar jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen? Dan is deze vacature iets voor jou! Bij Directie Toezicht van de Nederlandse Arbeidsinspectie zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistent om...
Tempo-Team

Sous chef WTC Den Haag

Vermaat, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Hey Sous chef! Ben jij een culinaire en gedreven chef die de lekkerste gerechten verzorgt bij WTC in Den Haag? Bij ons kan jij jouw recept laten zien! Als rechterhand van de Chef weet jij het team aan te sturen. Good to know: je werkt tijdens kantoordagen tussen 07:00 en 15:00 uur. Jouw werkplek WTC Den Haag vormt een dynamische...
Vermaat