Financieel medewerker

Tempo-Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 3.238,72 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Hoe kan ik ervoor zorgen dat de dienstverlening van het Financieel Dienstencentrum vsn DJI correct uitgevoerd wordt? Dat is de vraag die jij je als financieel medewerker elke dag stelt. Jouw doel: steeds weer het beste uit jezelf halen.

Meer weten? Lees snel verder en solliciteer snel!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen €2.595 en €3.238 o.b.v. 36 uur
 • Tot september 2024 + optie tot verlenging
 • Locatie: Den Haag, Na inwerken hybride!
 • 24, 32 of 36 uur werken! Jouw keuze!
 • Reiskosten-vergoeding bovenop je salaris
 • Ervaring opdoen binnen het Rijk
Wie ben jij


Een van de leukste dingen aan jouw werk als financieel medewerker inkoop: klantcontact! Hierbij is het belangrijk dat je jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed kan verwoorden. Je bent in staat om zelfstandig en accuraat te werken volgens werkinstructies en heb je affiniteit met financiën en inkoop.

 • Je hebt een relevant MBO-diploma (niveau 4), bijvoorbeeld moderne bedrijfsadministratie, NEVI of het praktijkdiploma boekhouden
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office (o.a. Excel en Word)
Wat ga je doen


Je werkt aan het operationele financiële proces voor één of meer klanten binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid. Je werkt voor een of meer klanten binnen Justitie & Veiligheid. Bijvoorbeeld de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), Justitiele ICT Organisatie (JIO), Justitiele informatiedienst (JustID) en Justis.

Je handelt na het verwerken de inkoopaanvragen verschillende werkzaamheden af in het crediteurenproces. Tijdens je werk maak je gebruik van innovatieve financiële administratiesystemen en ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk. Je voorkomt herwerk door gericht te werken aan First Time Right (FTR). Kom je een storing tegen in het proces? Dan los je deze zelf of samen met een collega op.

Daarnaast heb je te maken met deadlines. Loopt de werkvoorraad te veel op, dan geef jij een seintje aan de coördinator. Die kan dan zorgen voor een betere balans. En één van de leukste dingen aan jouw werk: je hebt veel contact met je collega’s en leveranciers. Samen zorg je voor tevreden klanten en een juiste en volledige financiële administratie.

 • Beschikbaarheid: 36 (minimaal 24) uur per week
 • Standplaats – SSC DJI in Den Haag
 • Inwerken op kantoor, daarna een aantal dagen per week thuiswerken
Waar ga je werken


Als financieel medewerker inkoop zal je werken in een gloednieuw organisatieonderdeel van het SSC DJI: het financieel dienstencentrum.

Ons werk willen we steeds efficiënter en innovatiever doen. Dat wil zeggen: niet alleen alle financiën keurig op orde, maar ook onze opdrachtgevers proactief adviseren over kansen en risico’s. De komende tijd staat daarom in het teken van het digitaliseren, automatiseren, standaardiseren en robotiseren van processen. Vind je het interessant om bezig te zijn met vernieuwen en verbeteren, dan is het Financieel Dienstencentrum dus absoluut een inspirerende werkomgeving. Je krijgt bij ons alle ruimte en handvatten om te excelleren en samen met je collega’s te werken aan een Financieel Dienstencentrum om trots op te zijn.

Sollicitatie


Ben jij enthousiast over deze functie financieel medewerker inkoop en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan snel op deze vacature met jouw motivatie en CV!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Juridisch Medewerker

Start People Almere, Den Haag, Zuid-Holland
€ 20,3 - € 28,47 per uur
12 uur geleden
Over de functie Ben je een pionier die niet bang is voor een uitdaging, niet schrikt van het bewandelen van ongebaande paden, graag op onderzoek gaat en initiatiefrijk is. Wil jij meehelpen met het opzetten van een compleet nieuwe afdeling en lijkt het jou leuk om dit te doen binnen de juridische dienstverlening voor de rijksoverheid? Lees dan verder! Voor...
Start People Almere

Junior Inkoopadviseur Yacht | vaste baan in regio Den Haag | thuiswerken mogelijk

Yacht, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.200 per maand
3 dagen geleden
Bedrijfsomschrijving Yacht is al meer dan 20 jaar een toonaangevend detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals. De wereld verandert in rap tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen...
Yacht

Quality Manager

TRS Staffing Solutions, Den Haag, Zuid-Holland
€ 154.222 per jaar
5 dagen geleden
LOCATION Netherlands The Hague area JOB SKILLS QA/QC TYPE Contract JOB ID 154222 SALARY Negotiable For our client, active in the construction/installation of offshore windparks, we are looking to recruit a Quality Manager (secondment to staff) to support their project teams in Europe and the US. As the Quality Manager you will be responsible for the effective management of quality...
TRS Staffing Solutions