Head of Control

Impactsearch


Datum: 3 weken geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Impactsearch

Bedrijfsprofiel

De combinatie van jarenlange kennis en ervaring en een innovatieve HR-Tech mindset maakt HeadFirst Group zo bijzonder. De organisatie gelooft erin dat de kracht van technologie ruimte creëert voor écht persoonlijk contact. Juist dit maakt hen de nummer 1 HR-Tech dienstverlener van Nederland. Vanuit deze positie kan het bedrijf impact maken op de onderwerpen die zij als organisatie belangrijk vinden, bijvoorbeeld diversiteit & inclusie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zorgt de D&I taskforce ervoor dat alle collega's zichzelf kunnen zijn, houdt het energieneutrale hoofdkantoor de carbon footprint laag én is de HeadFirst Foundation opgezet om sociale initiatieven te bundelen.

Samen met een team van energieke en commercieel gedreven professionals ga je dagelijks bijdragen aan het succes van één van de snelst groeiende spelers in de markt van personele dienstverlening. Als Head of Control bij de HeadFirst Group werk jij nauw samen met de CFO en stuur jij het team van controllers aan. Je signaleert verbeterpunten in het proces (Learn Everyday) en zoekt de samenwerking met collega's van andere afdelingen (Connecting People). Ook zet je de kwaliteit van de dienstverlening op de eerste plaats (Customer First). Jij streeft ernaar om iedere dag weer boven jezelf uit te stijgen. De afdeling is constant in ontwikkeling en jij groeit mee.

Functie omschrijving

Het control team bestaat op dit moment uit meerdere financial & business line controllers en jij bent als Head of Control straks verantwoordelijk voor dit team. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de groei van jouw collega's maar je hebt als Head of Control ook een verantwoording af te leggen aan de CFO. Het team zelf heeft een cruciale rol binnen de organisatie om bij te dragen aan de strategische doelstellingen. Samen met je team ga je zorgen dat controlling steevast op de agenda staat in de gehele organisatie. Je weet op een ondernemende en verantwoordelijke manier keuzes te onderbouwen en je collega's binnen de organisatie helpen om een goede koers te varen. Belangrijke aandachtsgebieden zijn:

 • Periodieke rapportages, budgettering, jaarcijfers en P&L (Profit&Loss) rapportages;
 • Analyse van de financiële resultaten en rapportages in de juiste juridische entiteit (IFRS, Dutch GAAP);
 • Financieel assisteren bij het uitwerken van projecten en business cases;
 • Voorbereiden en/of verzorgen van de jaarrekeningen;
 • Opstellen van kosten/baten rapportages & onderzoeken en oplossen van financieel-administratieve vraagstukken.

Als Head of Control ben jij specifiek verantwoordelijk voor:

 • De invulling van het team;
 • De ontwikkeling en groei van het team;
 • De eindverantwoording over de cijfers;
 • Rapportages richting CFO.

Functie eisen

HeadFirst Group is op zoek naar een collega die prestatiegericht werkt, het teamproces niet uit het oog verliest, heldere analyses maakt en in staat is om een stabiel team neer te zetten in een snelgroeiende organisatie. Je bent consciëntieus nieuwsgierig, zelfstandig, en kan werken met strakke timelines.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kan je verwachten?

Een goede werkplek met ontwikkelmogelijkheden en een gebalanceerd voorwaarden pakket. Je kunt de volgende zaken verwachten:

 • Een basis salaris inclusief vakantiegeld in range 105-120K afhankelijk van jouw ervaring;
 • 27 vakantiedagen én de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 • Een volledig premievrij pensioen bij BeFrank;
 • Bonus opportunity 1 maandsalaris;
 • Mobiliteitsbudget à 850 per maand;
 • Netto internetvergoeding;
 • Laptop en mobiel van de zaak;
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld via ons eigen opleidingsplatform HeadFirst Group Academy;
 • Hybride werken in het hypermoderne en energieneutrale hoofdkantoor in Hoofddorp. Borrelen in de bar, stoom afblazen in de sportruimte, verantwoord lunchen in de lounge en bedrijfsfeesten in ons inhouse theater!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Quality Analyst

SIRE Life Sciences, Hoofddorp, Noord-Holland
3 weken geleden
The Company Our client is a big biopharmaceutical company focused on making new cancer treatments. They use the body’s natural defenses to fight cancer cells and want to improve how patients feel. They’re trying new ideas to change cancer treatment and give hope to people everywhere. Role Description: We are seeking a Quality Analyst to guarantee the adherence of our...
SIRE Life Sciences

QA Associate

SIRE Life Sciences, Hoofddorp, Noord-Holland
3 weken geleden
The company As a pioneering bio-pharmaceutical company at the forefront of cancer immunotherapy, this company is dedicated to developing innovative and transformative treatments. Joining the team means becoming part of a cutting-edge organization committed to revolutionizing cancer care. Role Description In this role you will be part of the QA Operations Review & Disposition department. Where you will use your...
SIRE Life Sciences

Waarnemend tandarts

Rovidam Mondzorgbanen, Hoofddorp, Noord-Holland
€ 5.000 - € 10.000 per maand
3 weken geleden
Heb jij de komende 2 tot 3 maanden een gaatje over in jouw agenda? Voor een goed georganiseerde en zeer moderne tandartspraktijk, regio Hoofddorp is Rovidam op zoek naar een waarnemend tandarts. Rovidam, regelt ook waarnemingen voor je! Als je een tandarts bent, staan er praktijken vaak voor je in de rij. Je hebt dus alle reden om kieskeurig te...
Rovidam Mondzorgbanen