Receptiemedewerker

Hogeschool der Kunsten Den Haag


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.417,47 - € 3.309,49 per maand
Contract type: Voltijd
Hogeschool der Kunsten Den Haag

Voor de versterking van onze afdeling Public Services zijn wij op zoek naar een


Receptiemedewerker (0,6 fte)

Vacaturenummer: 24-003


Wat ga je doen?

Als receptiemedewerker bij het Koninklijk Conservatorium (KC) ben je een belangrijke spil in het hoogwaardige onderwijs dat de school levert. Je bent namelijk vaak de eerste persoon die studenten en bezoekers zien en/of spreken als ze contact leggen met het Conservatorium.

 • Je spreekt met leerlingen, studenten, ouders, docenten, niet onderwijzende collega’s en andere bezoekers en helpt hen op professionele en gastvriendelijke wijze op weg bij hun bezoek aan de school.
 • Je levert een actieve bijdrage aan het creëren van een veilige leeromgeving voor alle studenten en leerlingen.
 • Je zorgt voor een vriendelijke en correcte doorverbinding van binnenkomende telefoongesprekken en plant en noteert afspraken en/of reserveringen en verzorgt de bezoekersregistratie.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van administratie of hospitality (of een vergelijkbare opleiding) en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als receptiemedewerker in een dynamische omgeving.
 • Je bent in staat de rol van ambassadeur op je te nemen en hebt een representatieve, professionele en dienstverlenende houding in de contacten die je legt.
 • Je vindt het leuk om om te gaan met jonge mensen en bent communicatief vaardig. Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
 • Het is een pre als je beschikt over gedegen kennis van en aantoonbare ervaring met diverse (school) administratieprogramma’s of bent bereid daarin scholing te volgen.
 • Het is een pre als je belangstelling hebt voor de wereld van de kunsten en de rol van het Koninklijk Conservatorium daarin.
 • Je beschikt bij voorkeur over een BHV-certificaat of bent bereid om deze te behalen.
 • Je bent bereid tot werken in de weekenden en in de avonduren en hebt er geen bezwaar tegen om vakanties op te nemen gedurende de schoolvakanties. De uren kunnen worden verdeeld over diensten van 5 tot 6 uur per dag.
 • Jouw Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid is goed.
 • Je weet de juiste prioriteiten te stellen, kunt goed samenwerken en hebt doorzettingsvermogen.
 • Wij denken dat je goed bij ons past als je initiatiefrijk, organisatiesensitief, gastvrij, resultaatgericht en verbindend bent.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je ontvangt een salaris tot €3.309,49 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6 van de cao-hbo). De hoogte van je salaris hangt af van je opleiding en werkervaring.
 • Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract.
 • De cao-hbo kent een ruime verlofregeling, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering en een toeslag t.a.v. onregelmatige werktijden. Daarnaast is het mogelijk om arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uit te ruilen.
 • Ook kun je tegen gunstige voorwaarden deelnemen aan een ziektekostenverzekering.

Onze organisatie

Het Koninklijk Conservatorium (KC) en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) vormen samen de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De Hogeschool biedt een breed scala aan kunstopleidingen aan circa 1800 studenten. Daarnaast verzorgen we vooropleidingen aan jonge leerlingen in combinatie met primair en voortgezet onderwijs. In samenwerking met de Universiteit Leiden is de Academie der Kunsten opgericht, waar minorprogramma’s, masteropleidingen en doctoraatstrajecten worden gegeven. De Hogeschool is gevestigd op twee locaties in het centrum van Den Haag.

Studeren aan het Koninklijk Conservatorium betekent studeren aan het oudste conservatorium van Nederland, waar experiment en vernieuwing hand in hand gaan met traditie en ambacht. Een inspirerende leeromgeving waar internationale topmusici en topdansers lesgeven. Ons onderwijs en onderzoek gaat over scheppen, herscheppen en presenteren. Dat gebeurt in huis en daarbuiten, samen met andere organisaties, instellingen en vakgenoten in binnen- en buitenland. De leeromgeving en de professionele muziek- en danspraktijk lopen voortdurend in elkaar over. De opleidingen zijn gebaseerd op een sterke driepoot van onderwijs, onderzoek en productie. Deze elementen vormen het DNA van ons instituut. Begin 2022 is het Koninklijk Conservatorium verhuisd naar haar nieuwe prachtige ‘thuis’ genaamd Amare in het centrum van Den Haag. Daar delen we de faciliteiten met het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.

De afdeling Public Services is verantwoordelijk voor een professionele en gastvrije ontvangst van alle bezoekers van het Koninklijk Conservatorium (via onze hoofdbalie op de 4e etage) en de School van Jong Talent/Dansvakopleiding (via onze balie op de 6e etage). Wij zijn als eerste aanspreekpunt voor leerlingen, studenten, docenten, medewerkers en externe bezoekers hèt visitekaartje van onze school. Ons team bestaat uit 11 medewerkers en een Hoofd Public Services.


Informatie en sollicitatie

Meer informatie over het Koninklijk Conservatorium is te vinden op onze website www.koncon.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Antje Thijs, Hoofd Public Services ([email protected]). Sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae en motivatiebrief ontvangen we graag uiterlijk 25 februari 2024 via [email protected], onder vermelding van vacaturenummer 24-003.


Binnen de Hogeschool der Kunsten werken we aan een gemeenschap waarbij diversiteit en inclusie als uitgangspunt gelden. We willen dat binnen onze Hogeschool het unieke van elk individu wordt (h)erkend en verwelkomd. We nodigen je daarom van harte uit om te solliciteren en zijn benieuwd naar wie jij bent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Klantenservice Medewerker

Adecco, Den Haag, Zuid-Holland
€ 15 per uur
3 dagen geleden
Ben jij iemand die altijd de behoeften van de klant voorop stelt en voldoening haalt uit het bieden van service? Voel je je comfortabel bij het uitvoeren van administratieve taken? Dan nodigen we je uit om verder te lezen! Voor onze opdrachtgever in de regio van Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste klantenservicemedewerker om het team te...
Adecco

Projectmanager 16 uur per week

Yacht, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving De Gemeente Den Haag is op zoek naar een ervaren projectmanager voor de vervanging van Tripolis. In de eerste instantie is dit een business project en in deze fase van het project tot 1 mei 2024 ligt de nadruk op het bij alle diensten ophalen van de wensen en requirements voor een vervangende applicatie. In de tweede fase na...
Yacht

Special Assistant to the Prosecutor (P-2)

International Criminal Court (ICC) - Cour Pénale Internationale (CPI), Den Haag, Zuid-Holland
€ 71.960 per jaar
1 week geleden
Deadline for Applications: 19/03/2024 (midnight The Hague time) Organizational Unit: Immediate Office of the Prosecutor, Office of the Prosecutor Duty Station: The Hague - NL Type of Appointment: Fixed-Term Appointment Minimum Net Annual Salary : €71,960.00 Contract Duration: For initial appointments, the Court offers a two-year appointment with the possibility of extension (six month probationary period). A roster of suitable...
International Criminal Court (ICC) - Cour Pénale Internationale (CPI)