junior jurist bezwaarschriftencommissie

Maandag


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 3.317 - € 4.752 per maand
Contract type: Voltijd
Maandag

Over de functie

Ondersteuning bieden aan de bezwaarschriftencommissie zowel praktisch als inhoudelijk doe je als junior secretaris bezwaarschriftencommissie.


Alle bezwaarzaken binnen een gemeente worden onafhankelijk beoordeel door de bezwaarschriftencommissie. Dat kan bijvoorbeeld zijn als een inwoner een schuur heeft gebouwd terwijl dat in strijd het met het bestemmingsplan. De gemeente legt de inwoner dat een dwangsom op en de bewoner kan daartegen bezwaar maken. Vervolgens mag jij als junior secretaris bezwaarschriftencommissie aan de slag.


In deze functie heb je veel te maken met inwoners. Je moet goed kijken naar de juridische kaders en de situatie en zit bij de hoorzitting om als commissie daarna een advies te geven. Je komt als junior secretaris bezwaarschriftencommissie van alles tegen en geen dag zal hetzelfde zijn.


Bij deze functie van junior secretaris bezwaarschriftencommissie hoort een salaris binnen schaal 9, dat is 3317 euro tot 4752 euro bruto op basis van 36 uur. Je start met een dienstverband van een jaar met uitzicht op vast. Als zowel jij als de gemeente tevreden zijn dan is dat zeker intentie. De gemeente gaat dan ook in jouw investeren door je goed op te leiden als junior secretaris bezwaarschriftencommissie.


Functie eisen

De gemeente zoekt een enthousiaste en leergierige starter in het juridische werkveld. Je neemt als junior secretaris bezwaarschriftencommissie het volgende mee:

  • Een afgeronde HBO of WO juridische opleiding
  • Communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met de gemeente
  • Een dienstbare opstelling

Over het bedrijf

De gemeente wil iemand opleiden voor deze functie die ook de intentie heeft langer bij de gemeente in dienst te blijven. Jij gaat dus de komende jaren als junior secretaris bezwaarschriftencommissie met hulp van de gemeente uitgroeien tot een professional in deze functie.


Deze gemeente investeert veel in jonge professionals. Je zult dus veel diversiteit zien in je collega s. Het is een kleine gemeente met meerdere dorpskernen. Het is veel ons-kent-ons en als je er langer werkt zul je zelf ook veel mensen gaan kennen en herkennen. Bij deze gemeenten wordt veel samen gewerkt en vinden ze waardering voor elkaars werk erg belangrijk.


De gemeente geeft collega s graag vrijheid, thuiswerken mag dus zeker. Bij teamoverleggen en hoorzittingen moet je wel fysiek aanwezig zijn.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de junior jurist bezwaarschriftencommissie die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


HBO,WO
0-1 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beeldredacteur

Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem, Gelderland
€ 2.963 - € 3.763 per maand
5 dagen geleden
Immaterieel erfgoed, het is bijna overal en iedereen is er wel op de een of andere manier bij betrokken. Tradities als zomercarnaval, carbidschieten, de woonwagencultuur en hennakunst zijn slechts enkele voorbeelden. Want je kunt ook denken aan de Surinaams-Javaanse gamelantraditie, vreugdevuren, bloemencorso’s, Keti Koti, papierscheppen of riviervissen en nog veel, heel véél meer. In de periode april-december 2024 is één...
Nederlands Openluchtmuseum

Policy advisor

TenneT, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Policy advisor at our location Arnhem (the Netherlands) who will contribute to this. That might be you? Your contribution to TenneT Your challenge is going to be to represent TenneT in National and international bodies...
TenneT

Trainee fysiek domein

EIFFEL, Arnhem, Gelderland
€ 2.800 per maand
1 week geleden
Word jij onze trainee fysiek domein van de toekomst en bouw je mee aan een duurzame omgeving bij EIFFEL? Werken bij EIFFEL Wij zijn een interim consultancybureau gespecialiseerd in legal, bedrijfsvoering, strategie en verbinden van de beste professionals met invloedrijke organisaties. Onze gemeenschap van experts en talenten werkt samen om de bedrijfsvoering te versterken en verbeteren. We streven ernaar om...
EIFFEL