Administratief medewerker subsidies

Randstad Nederland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland

Bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland maak je deel uit van een dynamisch en divers team. Als administratief medewerker draag je bij aan het stimuleren van economische groei, vernieuwing en duurzaamheid. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij verschillende projecten. Daarbij worden je vaardigheden ontwikkelt in een professionele en ondersteunende werkomgeving.

We op zoek naar verschillende administratief medewerkers voor het verwerken van subsidieaanvragen. We bieden contracten aan voor 32 tot 36 uur tot eind augustus, met mogelijkheid tot verlenging. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • Contract van 6 maanden met kans op verlenging
 • 32 tot 36 uren per week
 • Startsalaris: € 17,50 bruto per uur
 • Samen bouwen aan een duurzaam Noorden
wie ben jij

Als administratief medewerker heb je veel interesse in de groei van de economie en de samenleving. Je wilt graag helpen om vernieuwing en duurzaamheid in Noord-Nederland te bevorderen. Als persoon ben je betrouwbaar, goed georganiseerd en kun je goed communiceren. Je bent ook goed in staat om nieuwe dingen te leren. Ook kun je goed overweg met verschillende computersystemen en je werkt nauwkeurig met cijfers.

Daarnaast beschik je over:

 • minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
 • ervaring en/of binding met administratie en telefonie;
 • affiniteit met verduurzamen.
wat ga je doen

Als administratief medewerker ga je aan de slag met het verwerken van aanvragen voor subsidies. Je zorgt ervoor dat de administratieve taken goed behandeld worden. Dit betekent onder andere het verwerken van documenten en gegevens, en het assisteren van verschillende afdelingen binnen de organisatie. Je nauwkeurigheid, oog voor detail en goede organisatorische vaardigheden zijn erg belangrijk in deze functie. Daarnaast beoordeel je verschillende dossiers en sta je mensen telefonisch en per e-mail te woord.

Kortom, samen met je enthousiaste collega's ben je verantwoordelijk voor:

 • analyseren, controleren en verwerken van aanvragen;
 • inkomende en uitgaande telefonie;
 • e-mails beantwoorden.
waar ga je werken

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland wordt afgekort als SNN. Het is een organisatie die zich richt op het stimuleren van economische groei, vernieuwing en duurzaamheid in Noord-Nederland. Het SNN is een samenwerkingsverband tussen de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Daarbij ondersteunen ze ook de vier grote steden in de regio: Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen. Het SNN speelt een belangrijke rol in de regionale ontwikkeling. Dit doen ze door het bevorderen van projecten en nieuwe ideeën die bijdragen aan de versterking van Noord-Nederland.

Op de werkvloer heerst een informele en aangename sfeer. Je kunt ervoor kiezen om 32 of 36 uur te werken. Dat is aan jou. Woensdag en vrijdag zijn vaste werkdagen. Daarbij is elke maandag teamoverleg op kantoor. Tot slot werk je nog 1 dag naar eigen invulling op kantoor, de rest is eigen keuze.

Ook is er:

 • een activiteitencommissie voor de leukste uitjes en evenementen;
 • een voetbaltafel en tafeltennistafel aanwezig op kantoor;
 • ruimte voor ontwikkeling in verschillende project.
sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als de eerste indruk goed is nodigen we je uit bij ons op het kantoor in Groningen. Als het dan van beide kanten klikt, ga je op gesprek bij de SNN!

Let op: de vacature sluit binnenkort, dus solliciteer snel.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Financial Control

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), Groningen, Groningen
1 week geleden
Functieomschrijving Finance Control houdt zich bezig met de beheersing van de apparaatskosten van DUO (circa € 500 miljoen aan kosten en omzet en € 60 miljoen aan investeringen). Daarnaast draait het onder meer om het opstellen van kostprijsmodellen, het financieel monitoren van life cycle managementen het inrichten van benefit tracking en tracing en er worden adviezen verstrekt omtrent liquiditeitsbewaking. Daarnaast...
Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Productiemedewerker

Adecco, Groningen, Groningen
€ 13,5 - € 15 per uur
1 week geleden
Ben jij graag bezig met secuur productiewerk en heb jij affiniteit met techniek? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever in Groningen zoeken we een productiemedewerker. Wat ga je doen? Als productiemedewerker ben jij bezig met het maken en monteren van analoge elektronica. Dit doe je aan de hand van een werkvoorschrift. Het is een nauwkeurig proces waar je...
Adecco

Assistent Manager

KwikFit, Groningen, Groningen
1 week geleden
Kom jij ons team versterken? Werken bij KwikFit is werken met plezier en uitdaging. Wij streven ernaar om de verwachting van de klant te overtreffen. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde Assistent Managers, wil jij met je team het beste uit de dag halen en zorgen dat de klant met een lach vertrekt? Denk jij in oplossingen en doe je...
KwikFit