Customer Support Medewerker

Goudwisselkantoor


Datum: 3 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Contract type: Voltijd
Goudwisselkantoor

Jij werkt in het bruisende hart van de goudhandel!

Goud, het is magisch. Voor de een vertegenwoordigt het emotionele waarde, voor de ander is het een betrouwbare belegging of een betaalmiddel. Goudwisselkantoor is de plek waar we met veel kennis en kunde taxateren, inkopen en verkopen. Want ja, het draait om goud. Maar vooral ook om mensen. En jij staat midden in deze boeiende wereld


Even voorstellen

Wij zijn Goudwisselkantoor. Wat ooit begon als een familiebedrijf, is in veertig jaar gegroeid tot een grote speler op de markt van de in-en verkoop van sieraden, goud, valuta en waardevolle objecten. Inmiddels telt onze familie meer dan vierhonderd collega’s in Nederland, Duitsland en België. We schrijven bewust ‘familie’, want we delen niet dezelfde achternaam, maar wel dezelfde passie, interesse in elkaar en onze klanten. Je voelt het meteen wanneer je ons klantencentrum binnenstapt in hartje Maastricht. Hier is het gezellig en gemoedelijk. Hier werken mensen graag en intensief samen en staan alle deuren gewoon open. Geen wonder dat velen al een lange staat van dienst hebben, terwijl nieuwe collega’s roepen dat ze in een warm bad terecht zijn gekomen. Ook jou, als onze nieuwe Customer Support Medewerker beloven we die fijne werkplek. Welkom!

Jouw uitdaging

Werken bij de klantenservice van Goudwisselkantoor is een totaal andere beleving dan bij de meeste klantcontactcentra. Geen keuzemenu’s voor de beller, geen vaste scripts voor de medewerker. Alles draait om de persoonlijke beleving. Als medewerker speel je een sleutelrol. Achter de klant kan een totaal andere hulpvraag schuilen dan aanvankelijk wordt geuit. Jij hebt het onderscheidingsvermogen, de mensenkennis en het geduld om deze naar boven te brengen en vervolgens te beoordelen of je de vraag zelf kunt beantwoorden of een collega erbij vraagt. Daarbij zet je ook je zakelijk inzicht aan het werk.

Je ontmoet iedere dag opnieuw andere mensen en doelgroepen. Gepensioneerden die hun opgespaarde geld veilig willen wegzetten met de aankoop van goud, jongeren die na de cryptohype overstappen op investeren in goud. Er zijn vermogende mensen die mooie sieraden willen kopen en anderen die iets verpanden om de rekeningen te betalen. Het allerbelangrijkste? Dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de transactie bij Goudwisselkantoor. Als customer support medewerker leg jij aan de telefoon vaak het eerste contact en dat maakt jou zo belangrijk in dat proces!

Dit ben jij
 • Je hebt een mbo-plus werk en denkniveau. De plus zit ‘m dan vooral in je ervaring binnen een klantcontactfunctie en commercieel inzicht (cross- en upselling).
 • We opereren Euregionaal en dat vraagt van jou dat je Nederlands en Engels uitstekend beheerst (in spraak en schrift) en liefst ook een beetje je weg vindt in Frans en Duits.
Wie ben je als persoon? Onze kernwaardes zijn professioneel, betrouwbaar, flexibel, toegankelijk en betrokken. Voor deze functie vertaalt zich dat specifiek in de volgende eigenschappen
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed luisteren, ook naar wat tussen de regels door wordt gezegd.
 • Empathisch, dat moet je zijn om deze functie echt goed te kunnen invullen.
 • Je gaat graag zelfstandig aan de slag en kunt tegelijk heel goed inschatten wanneer je de hulp van een collega inroept.
 • Gewoon een fijne collega, met een positieve way of life; dat ben jij.
Dit bieden wij
 • Je moet het echt zelf ondervinden: dit is een stimulerende plek om te werken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en alle kans om mee te groeien met een bedrijf dat in de lift zit.
 • Het salaris is aantrekkelijk, denk in de range van 2600 tot 3000 euro per jaar (bruto, 40 uur per week), met jaarlijks een inflatiecorrectie, een periodeverhoging afhankelijk van je prestaties en een bonusregeling.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard heel goed:
 • een mooie pensioenregeling, met een kleine eigen bijdrage van 2,6%;
 • reiskostenvergoeding van 23 cent p/km. OV vergoeden we 100%
 • 25 vakantiedagen om weer helemaal op te laden (bij fulltime dienstverband);
 • Je krijgt tot wel 25% korting op onze vintage en pre-owned sieraden collectie.
 • We beloven je een goed inwerktraject en prettige begeleiding. En er is volop mogelijkheid om door te groeien in deze branche, als dat je ambitie is.
Laten we kennismaken Enthousiast over wat je leest? Fijn! Heel graag willen we nu jou leren kennen. Solliciteer direct, dat is de snelste weg. Wil je liever eerst nog meer weten over de functie of twijfel je over bepaalde aspecten? Laten we het gesprek aangaan. Je mag altijd bellen met Roos Luis op 06 15 17 07 72. We zien uit naar je reactie!
Word ook specialist van waarde!

Functies binnen het Goudwisselkantoor zijn gebonden aan een specifiek risicoprofiel. Dit maakt het noodzakelijk dat bij de aanstelling van een nieuwe collega een profile screening wordt gedaan. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig met gegevens omgegaan (conform AVG-regels). Meer hierover kan je lezen in het privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie Customer Service & Sales Center Vakgebied Klantenservice Uren 24 uur - 40 uur

Heb je vragen over deze vacature?

Roos Luis

Recruiter

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Personal Assistant to MD/ Office Manager

ONTAPE, Maastricht, Limburg
€ 2.700 - € 3.900 per maand
6 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een veelzijdige Personal assistant to MD / Officemanager voor onze innovatieve opdrachtgever in de medische sector. De organisatie telt ongeveer 12 medewerkers, maar schakelt met circa 300 stakeholders in de sector (professors, ziekenhuizen, onderzoekers en meer). Heb je affiniteit met de medische sector en ben je klaar voor een boeiende uitdaging? Lees dan snel verder!...
ONTAPE

Groepslesinstructeur

Sportcity, Maastricht, Limburg
2 weken geleden
Wij zoeken in het bijzonder naar een Bodypump instructeur. 1 uur per week · SportCity Maastricht Wij zijn op zoek naar super energieke Groepslesinstructeurs! SportCity voert een uitgebreid programma groepslessen en -trainingen. We bieden onze leden veel lessen uit het wereldberoemde Les Mills-programma en spelen in op speciale interesses zoals dance, fight, spinning, yoga en meer. Kortom, we volgen sporttrends...
Sportcity

Administratief Medewerker Scanner

Openbaar Ministerie, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Ben jij sterk in het verwerken van gegevens en werk je accuraat? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! Wat ga je doen? Samen met je collega’s zorg je voor een juiste en tijdige administratieve verwerking van diverse soorten gegevens, zodat de dossiers te allen tijde compleet en beschikbaar zijn. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit scanwerkzaamheden, wat inhoudt...
Openbaar Ministerie