Administratief medewerker toeslagen, Belastingdienst

Tempo-Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 3.529,72 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Ha, administratieve topper! Ben jij op zoek naar een naar een administratieve baan waarin je iets kan betekenen voor de maatschappij? Lees dan snel verder want we zijn op zoek naar administratief medewerker toeslagen bij de Belastingdienst in Utrecht.

Wat bieden wij jou
 • Van € 2734 tot wel € 3529 bruto per maand
 • 36 uur per week
 • Tot 31 oktober 2024 met optie tot verlenging
 • Informele werksfeer en leuke collega's
 • Werken voor Rijksoverheid
 • Volledige vergoeding van OV kosten
Wie ben jij


Als administratief medewerker toeslagen bij de Belastingdienst heb jij al enig ervaring in de administratie. Zo ben jij al bekend met de MS-office programma's zoals Word en Excel. Verder ben jij klantgericht, zichtbaar voor collega's en werk je gestructureerd. Daarnaast kun jij je vinden in onderstaande punten:

 • Je bent 36 uur per week beschikbaar
 • Je spreekt- en schrijft perfect Nederlands
 • Je hebt minimaal een mbo niveau 3 diploma (voorkeur administratief)
Wat ga je doen


Als administratief medewerker ben jij samen met je collega's het eerste aanspreekpunt voor directies en managers. Je vindt het leuk om met je collega's samen te werken om een goed team te vormen. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor een werving & selectie adviseur. Als laatst ben je verantwoordelijk voor:

 • Het vastleggen van administratieve activiteiten omtrent werving & selectie
 • Het compleet maken van inhuurdossiers
 • Contacten leggen met klanten en collega's.
Waar ga je werken


Je komt te werken op het kantoor van Belastingdienst Utrecht wat gelegen is aan de Tiberdreef. Het kantoor ligt aan station Utrecht Overvecht. Je gaat deel uitmaken van het team Toeslagen, wat samenwerkt met het servicedesk inhuur team. Een team wat zich aan het ontwikkelen is en dat zorgt voor een leuke dynamiek!

Sollicitatie


Ben jij enthousiast over deze functie als administratief medewerker en wil jij met ons in gesprek komen? Reageer dan snel, want bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Secretaresse a.s.r. vermogensbeheer (m/v/x)

a.s.r., Utrecht, Utrecht
€ 2.500 - € 3.600 per maand
1 week geleden
Werk je liever 80% of 60%? Zeg het maar! a.s.r. vermogensbeheer zoekt voor het uitvoeren van secretariële werkzaamheden voor een gloednieuw team twee ervaren professionals. Interesse? Word secretaresse bij a.s.r.! Binnen a.s.r. vermogensbeheer is sterke behoefte aan secretariële ondersteuning, en wel van twee ervaren professionals. Samen stemmen jullie de werkzaamheden op elkaar af: bijeenkomsten organiseren, gasten uitnodigen en ontvangen, zorgen...
a.s.r.

Financial Controller

Go-Office, Utrecht, Utrecht
€ 4.000 per maand
1 week geleden
Introductie Wil jij bijdragen aan de financiële gezondheid van een snelgroeiend bedrijf door zorgvuldige administratie, rapportages en procesoptimalisatie? Ga dan aan de slag in deze functie als Financial Controller in Utrecht! Organisatie Claro Carwash is een snel groeiende groep van premium autowasstraten, en een toonaangevende speler in de Nederlandse markt. Met inmiddels 16 locaties hebben ze een stevige voetafdruk in...
Go-Office

Domeinarchitect Bedrijfsvoering

Universiteit Utrecht, Utrecht, Utrecht
€ 4.332 - € 5.929 per maand
1 week geleden
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren IT'er die ons helpt bij de ontwikkeling van ons ERP-landschap. Je neemt een analytische, adviserende en beoordelende rol op je, om er voor te zorgen dat de Universiteit Utrecht in de toekomst kwalitatief en hoogstaande ondersteuning voor de bedrijfsvoering kan blijven bieden. Wat ga je doen? Als Domeinarchitect binnen de...
Universiteit Utrecht