Klantadviseur

Tempo-Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 14,64 - € 16 per uur
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Welkom bij WML! Bij WML halen ze dagelijks het beste in het mooiste stukje van Nederland naar boven; Limburg! Dag in, dag uit zorgen ze voor het beste drinkwater ‘veur alle Limburgers’. En dat samen met 400 watermakers, die met enorme passie en vakmanschap elke dag opnieuw het beste naar boven halen, zowel uit de grond als in zichzelf! ;)
Dichtbij het centrum en toch gratis parkeergelegenheid, een leuk salaris en eventuele doorgroeimogelijkheden, dit bieden we allemaal bij WML.

Wat bieden wij jou
 • Tussen de € 14,64 - € 16,00 bruto per uur
 • Tijdelijk tot en met het einde van het jaar
 • 32 tot 40 uur per week
 • Afwisselende functie, frontoffice/backoffice
Wie ben jij


Als klantadviseur is klantcontact je middle name. Problemen los je graag op en je houdt ervan een babbeltje te maken met mensen! Zit trouwens ook een stukje backoffice bij. Als je even geen klant meer kan horen, dan ga je gewoon even wat administratief werk doen.

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, niveau 4.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Goede kennis van MS Office en bij voorkeur ook SAP.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Flexibel beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.
 • Multitasken, probleemoplossend en pro-actief.
Wat ga je doen


Als klantadviseur handel je alle telefonische, schriftelijke en digitale klantcontacten op juiste en klantgerichte wijze af. Je waarborgt de kwaliteit van het proces en je levert een bijdrage aan een optimale klanttevredenheid.

 • Het te woord staan van klanten met telefonische, schriftelijke en digitale vragen, zoals klachten en storingen, en deze oplossen.
 • Zorgen dat alle administratieve taken op het gebied van klantcontact bijgehouden worden.
 • Meterwisselingen inplannen voor particuliere klanten.
Waar ga je werken


Het hoofdkantoor van WML is gevestigd in het mooie Maastricht, dat mooie laten we trouwens helemaal aan jou over, daar zullen de meningen over verdeeld zijn. ;-) Wat we je wel kunnen garanderen is dat je bij het mooiste stukje van Maastricht werkt! Je komt er namelijk heel gemakkelijk (zowel met het ov als de auto), en nóg een plus: de baas betaalt de kilometers, of je nou met het ov of de auto gaat. Het kantoor ligt op loopafstand van het centrum, dus geloof ons maar, je bent er zo! Daar houdt het trouwens niet op: deze Limburgse topwerkgever heeft ook nog andere vestigingen. Zo ligt in Heel het waterproductiebedrijf, in Beegden het pompstation, in Echt het magazijn en in Linne nóg een kantoor!

Sollicitatie


Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer snel door te klikken op de knop hieronder, dan bellen wij je binnen 24 uur!
Graag ontvangen wij je CV én motivatiebrief.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kassamedewerker

PLUS, Maastricht, Limburg
5 dagen geleden
PLUS Caberg Plaats: Maastricht Type baan: Bijbaan Uren: 2 - 12 uur Beschikbaarheid: Zaterdag + Zondag + 's Avonds Werkervaring: geen specifieke werkervaring nodig Vereiste leeftijd: Minimum leeftijd 16 jaar Wat ga je doen? De kassa is veel meer dan de plek waar klanten afrekenen. Juist het persoonlijke contact bepaalt met welk gevoel ze de winkel uitgaan. Daarin speel jij...
PLUS

Objectdeskundige civiel

Rijkswaterstaat, Maastricht, Limburg
€ 3.165 - € 4.440 per maand
3 weken geleden
Wij staan voor grote uitdagingen met betrekking tot de renovatie en vervanging van grote assets, zoals de stuwen van de Maas. Hoe meer kennis we hebben over onze objecten, hoe ze er nu voor staan en hoe ze zijn opgebouwd, hoe beter we zijn voorbereid op deze enorme opgaven. Lees snel verder om te zien hoe een objectdeskundige civiel hierbij...
Rijkswaterstaat

(Junior) Sous-Chef L'Auberge

Oostwegel Collection, Maastricht, Limburg
€ 2.493,59 - € 3.100,47 per maand
3 weken geleden
(Junior) Sous-Chef L'Auberge Groene avonturier in de keuken Een verfijnde ontdekkingstocht: op Château Neercanne bieden we gasten niet minder dan dat. In ons meest lokale restaurant draag jij (Junior) Sous-Chef bij aan een ultieme beleving. In deze inspirerende omgeving ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de keuken van L’Auberge. Het restaurant is gevestigd in de voormalige stallen van...
Oostwegel Collection