Junior Tax Data Analyst

Start People 's-Gravenhage


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.700 - € 3.100 per maand
Contract type: Voltijd
Start People 's-Gravenhage

Over de functie

Ben jij klaar voor een uitdagende start in de wereld van finance? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gedreven Junior Tax Data Analyst om ons team te versterken. Maar dit is niet zomaar een vacature, dit is een kans om deel uit te maken van een dynamisch bedrijf dat volop in beweging is naar duurzame mobiliteit.

Als Junior Tax Data Analyst krijg je de kans om belastinggerelateerde data te verzamelen en te analyseren voor ons bedrijf. Je helpt niet alleen om te voldoen aan wettelijke rapportagevereisten, maar je speelt ook een cruciale rol in het bevorderen van efficiëntie en transparantie binnen onze processen. Van het opstellen van btw-rapportages tot het analyseren van financiële data, je draagt bij aan waardevolle inzichten en innovatieve oplossingen.

Functie-eisen

  • Een passie voor data, innovatie en technologie.
  • Minimaal een HBO/Bachelordiploma in een relevant vakgebied.
  • Sterke affiniteit met technologie en financiën in een digitale omgeving.
  • Praktische ervaring met belastingrapportages en BI-tools, data-analyse en rapportage.
  • Praktijkervaring met SAP en Excel en met BI/analysetools (zoals Power BI, SPSS, R en/of Python) kan een pluspunt zijn.
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Over het bedrijf

Bij ons draait het niet alleen om traditionele financiële taken. We zijn een toonaangevend bedrijf in de Benelux, gericht op de toekomst van mobiliteit. Met onze merken zijn we constant bezig met innovatie en technologie, met een speciale focus op elektrische mobiliteit en andere toekomstgerichte oplossingen.

Bij ons kantoor in Rotterdam is de sfeer levendig en divers. We geloven in vrijheid, innovatie en teamwork, en creëren een informele omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Met onze flexibele Smart Work Policy kun je twee dagen per week op kantoor werken en drie dagen vanuit huis. Deze aanpak is volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren, zodat je een gezonde balans kunt vinden tussen werk en privé. Bij ons is het belangrijk dat iedereen voldoende tijd heeft om volledig te ontspannen en los te komen van het werk.

Wat we bieden

Bij ons krijg je niet alleen een baan, maar een kans om te groeien en te bloeien in een multiculturele en dynamische omgeving.

  • Een salaris van €2.700,00 - €3.100,00 euro bruto o.b.v. 40 uur;
  • Een fulltime functie voor 40 uur per week;
  • Een functie voor bepaalde tijd met kans op verlenging.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Juridisch Medewerker

Start People Almere, Den Haag, Zuid-Holland
€ 20,3 - € 28,47 per uur
1 dag geleden
Over de functie Ben je een pionier die niet bang is voor een uitdaging, niet schrikt van het bewandelen van ongebaande paden, graag op onderzoek gaat en initiatiefrijk is. Wil jij meehelpen met het opzetten van een compleet nieuwe afdeling en lijkt het jou leuk om dit te doen binnen de juridische dienstverlening voor de rijksoverheid? Lees dan verder! Voor...
Start People Almere

Hoofd Huisvesting & Facilitair

Hogeschool der Kunsten Den Haag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 4.234,28 - € 5.936,77 per maand
6 dagen geleden
Ben jij enthousiast om te werken in een creatieve omgeving met veel jonge mensen, en waar geen dag hetzelfde is?! De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) zoekt een nieuw Hoofd Huisvesting & Facilitair (0,8 - 1,0 fte) Vacaturenummer: 24-006 Als hoofd van de afdeling Huisvesting & Facilitair organiseer je alle service en dienstverlening voor medewerkers en studenten bij de...
Hogeschool der Kunsten Den Haag

Assistent manager YO! Den Haag

Lagardère Travel Retail, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Fulltime Voor YO! Sushi & Fresh Japanese Food op het Centraal Station in Den Haag zoeken wij een assistent winkelmanager (fulltime) die enthousiast het team aanstuurt en gasten verwelkomt. Wat ga je doen? Als assistent winkelmanager bij YO! streef jij met het team altijd naar het hoogst haalbare resultaat. Hierbij let je onder andere op kwaliteit, service en natuurlijk omzet....
Lagardère Travel Retail