Adviseur Contractmanagement

Provincie Noord-Holland


Datum: 3 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Salaris: € 3.935 - € 5.564 per maand
Contract type: Voltijd
Provincie Noord-Holland

Adviseur Contractmanagement
32-36 uur | Haarlem

Van Communicatie tot Energie en van ICT tot onze verkeerscentrale: jij helpt de provincie Noord-Holland om het optimale uit de contracten te halen.

Een veelzijdige baan waarin je jouw kracht kunt inzetten als adviseur contractmanagement bij de provincie Noord-Holland. Je adviseert over diverse inkoopcontracten van jouw achterban, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, energie, juridische zaken, communicatie en verkeerscentrales. Daarnaast ben je de back-up en sparringpartner voor je collega-adviseur die zich richt op de strategische ICT-contracten. Als adviseur contractmanagement ben je onderdeel van de Inkoopafdeling. Ons team is continu in ontwikkeling en biedt kansen om jouw sterke kanten te laten werken en mee te bouwen aan de ontwikkeling van het team, de afdeling en jezelf.

Jouw baan
Als adviseur ondersteun je de organisatie en de contractmanagers van de verschillende afdelingen. Samen met hen en de inkoopadviseurs zorg je onder andere voor de totstandkoming van goede, werkbare inkoopcontracten in jouw aandachtsgebied. Jij adviseert vanaf de aanbesteding tot de beëindiging over uiteenlopende contractvraagstukken. Het kan gaan over mogelijke effecten van prijsstijgingen op de tarieven van bijvoorbeeld inhuurcontracten. Maar ook over het wel of niet verlengen van het contract met een leverancier, en het adviseren over afspraken die in de aanbesteding voor bijvoorbeeld een nieuw source-to-contract systeem helder verwoord moeten zijn. Hierbij kun je al je communicatieve en adviesvaardigheden inzetten.

Je helpt contracteigenaren en -managers op weg met indexeringsregelingen, overeengekomen kwaliteitsniveaus, rechtmatigheid versus doelmatigheid en (dreigende) geschillen. Je adviseert hen om zoveel mogelijk waarde te halen uit de contractafspraken en je kijkt naar de strategische en tactische mogelijkheden bij overkoepelende inkoopcontracten waarvan meerdere afdelingen gebruikmaken.

Wat jouw functie extra uitdagend maakt, is je rol in de aanbesteding en uitnutting van de energiecontracten. In dit gezamenlijk project met verschillende provincies werk je samen met inkoopcollega’s uit het hele land. Dit biedt mooie kansen om jouw eigen netwerk op te bouwen met collega's van de andere provincies.

Om het vakgebied contractmanagement binnen onze organisatie naar een nóg hoger niveau te brengen, focus je samen met collega-adviseurs op uniform contract- en leveranciersmanagement. Met vier collega adviseurs contractmanagement zit je in een zelf organiserend team. Het beleid implementeer jullie als team en samen met de organisatie, om met de contracten die we afsluiten effectief bij te dragen aan de organisatiedoelen en onze taak als provincie te vervullen.

Dit bieden wij

 • Een bruto jaarsalaris tussen € 57.791,04 en €81.712,22 (schaal 11) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuzebudget van ongeveer 22% van je brutomaandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen.
 • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
 • Een opleidingsbudget van € 5.000 per vijf jaar. Daarnaast zijn er andere opleidingsmogelijkheden, omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden.
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.
 • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar en wanneer je werkt. Dat kan deels thuis en deels op onze locatie in het centrum van Haarlem met allerlei verschillende werkplekken. Wij zorgen onder meer voor een bureau en beeldscherm, zodat je jouw thuiswerkplek goed kunt inrichten.

En dat is nog niet alles. Lees op www.noord-holland.nl/werkenbij waar je als collega bij Provincie Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga jij werken
Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor bijna 3 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Jij gaat aan de slag bij het team Inkoop binnen de sector Subsidies en Inkoop. Hier zetten we ons met ruim vijfentwintig enthousiaste collega’s in om doel- en rechtmatig in te kopen. We zoeken keer op keer naar de beste oplossingen voor onze interne opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Daarbij hebben we contact met leveranciers van diverse producten en diensten. Van onderdelen om een brug te bouwen tot broodjes in het bedrijfsrestaurant. En van software tot inhuur van adviesdiensten. Binnen het team werk je uiteindelijk met vier gedreven collega-adviseurs contractmanagement. Samen brengen jullie je vakgebied naar een hoger niveau. Werkplezier en collegialiteit staan daarbij voorop, want succes boeken is een teamprestatie.

Dit ben jij

 • Benaderbaar: mensen stappen makkelijk op je af met vragen.
 • In staat om in mogelijkheden en oplossingen te denken, maar ook kritisch te zijn.
 • Een stevige gesprekspartner en adviseur voor interne opdrachtgevers en contracteigenaren op verschillende niveaus.
 • Zelfstandig, maar óók goed in samenwerken en altijd gericht op een optimaal eindresultaat.
 • Ondernemend, initiatiefrijk, pro-actief en je hebt een sterk analytisch vermogen.
 • Communicatief sterk.

Verder heb je:

 • Hbo-niveau door je opleiding of werkervaring.
 • Minimaal drie jaar ervaring in het inkoop- en contractmanagement of in een vergelijkbare functie.
 • Bij voorkeur werkervaring bij een overheidsinstantie, bijvoorbeeld op het gebied van inkoop, contractmanagement of leveranciersmanagement.
 • Bij voorkeur ervaring met risicomanagement en kennis van (Europees) aanbesteden.

Word onze nieuwe collega
Reageer uiterlijk 25 februari 2024 je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Edith Brandt, manager sector Subsidies en Inkoop. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Mariëtte Sikkel, adviseur contractmanagement via 06 – 185 92 192. Vragen over de procedure? Stel ze aan onze collega’s van de Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.

Goed om te weten

 • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
 • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €3.935,00 - €5.564,00 per maand

Verwacht aantal uur: 32 – 36 per week

Rooster:

 • ma-vr

Werklocatie: Fysiek

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Buschauffeur bij Connexxion

Consolid, Haarlem, Noord-Holland
€ 16,31 per uur
1 week geleden
Haarlem Personenvervoer MBO 1/2MBO 3/4 16,31 per uur Buschauffeur bij Connexxion Reageer gelijk, want via Consolid start je snel bij Connexxion Haarlem en geef je jouw carrière een nieuwe boost! Wat bieden wij? Een bruto maandsalaris tussen de €2.642,26 en €3.545,98. (bij fulltime); Een bruto uurloon tussen €16,31 en €22,73. Verschillende onregelmatigheidstoeslagen van 15% tot 55%; Opbouw van 8,33% vakantiegeld...
Consolid

FRONT OFFICE MEDEWERKER / GASTVROUW

ML IN HAARLEM, Haarlem, Noord-Holland
2 weken geleden
OPEN SOLLICITATIES Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je open sollicitatie naar [email protected]. Voeg bij je open sollicitatie een brief en CV toe. Ons team bestaat uit een combinatie van toegewijde full- en parttimers. Wij kijken uit naar een gesprek met jou om erachter te komen hoe wij jouw talent kunnen inzetten en hoe wij jou de kans kunnen geven...
ML IN HAARLEM

Productiemedewerker

Pro industry, Haarlem, Noord-Holland
€ 2.050 - € 2.550 per maand
3 weken geleden
Ben je per direct beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging als productiemedewerker? Dit bedrijf binnen de metaalindustrie is op zoek naar een ervaren kracht voor in de dagdienst. Je bent voornamelijk technisch bezig en bent een schakel tussen de productie en logistiek. Indien je het goed doet en het naar je zin hebt, heb je hier een grote...
Pro industry