locatiemanager - AC de Spil (Zoetermeer) en Sparring (Den Haag) - 32 tot 36 uur

Gemiva-SVG Groep


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 4.712 per maand
Contract type: Voltijd
Gemiva-SVG Groep
Intro van de functie

Als locatiemanager heb je meerdere dagactiviteitenlocaties onder je hoede: De Spil in Zoetermeer en Sparring in Den Haag. Beide locaties worden voornamelijk bezocht door deelnemers met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Je stuurt ongeveer 22 FTE aan. Beide locaties worden voor een groot deel, naast WLZ-cliënten, bezocht door WMO-cliënten. Dat betekent dat je veel te maken hebt met de wensen van gemeenten. In Zoetermeer zijn we ook een grote onderaannemer van InZet een samenwerkingsverband dat nagenoeg alle WMO-ondersteuning in de gemeente uitvoert. Voorgaande heeft als consequentie dat je vaak met verschillende belangen te maken hebt: deelnemers, medewerkers, verwanten, samenwerkingspartners, gemeenten.

Een belangrijke taak is om Gemiva op de kaart te houden bij verwijzers. Hiernaast geef je leiding aan de Buitenkans. Hier bieden we dagctiviteiten aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze locatie is in Hazerswoude-Dorp en biedt activiteiten aan 10 deelnemers.

Naast bovenstaande taken bestaan je werkzaamheden uit het begeleiden van medewerkers en teams in de uitvoering. Ook het beheer van de financiën is een belangrijk onderdeel van je functie. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de gebouwen.

Deze vacature is voor 32 - 36 uur. Naast De Spil in Zoetermeer en Sparring in Den Haag is er ook een mogelijkheid ingezet te worden bij het ego van de Buitenkans

Wat ga je doen?

Als locatiemanager ben jij de verbindende kracht van je locatie en weet je als geen ander medewerkers, cliënten en verwanten te verbinden. Je weet op een positieve manier de medewerkers in hun kracht te zetten, met als uitgangspunt de visie en waarden van Gemiva. Je bent formeel eindverantwoordelijk voor de zorgverlening op de locatie.

Je geeft uitvoering aan de visie, het stichting- c.q. regiobeleid binnen deze locatie(s) en creëert randvoorwaarden voor een optimale ondersteuning en begeleiding. Je bent verantwoordelijk voor de financiën van de locatie en je gaat voor kwalitatieve goede zorg en ondersteuning. Daarbij staat de dialoog met cliënt en cliëntvertegenwoordiger centraal. We noemen dit werken in de Driehoek.

Locatiemanagers in de regio werken nauw samen aan locatie-overstijgende vraagstukken. Een betrokken samenwerking met in-en externe partners behoort tot één van de kerntaken. Daarnaast ben je in staat richting te geven én een bijdrage te leveren aan de beleidsontwikkeling van de regio. Je legt verantwoording af aan de regiodirecteur. Medewerkers van de ondersteunende diensten ondersteunen je met hun expertise.

Je vindt het belangrijk dat medewerkers lekker in hun vel zitten en met plezier naar hun werk komen. Je communiceert op een prettige en transparante manier met het team en in het contact met ouders/verwanten, interne en externe stakeholders.

Ik ben een duizendpoot. Mijn werkdag verloopt nooit hetzelfde: het ene moment ben ik met een medewerker in gesprek, het volgende moment spreekt een cliënt mij aan. Dan weer zit ik een vergadering voor en niet lang daarna moet ik rekeningen accorderen. Ook coach ik medewerkers, met als doel om zoveel mogelijk de visie van Gemiva voor het voetlicht te brengen. De afwisseling, vrijheid en variëteit van de werkzaamheden maakt deze functie voor mij ideaal!
Wie ben jij en wat neem je mee?
Je hebt een HBO-denkniveau of een afgeronde HBO opleiding
Je vind het leuk om te analyseren en vervolgens actie te ondernemen

Je wil graag de dagactiviteiten verder ontwikkelen en toekomstbestendig maken: van pionieren wordt je enthousiast

Je bent sociaal ingesteld en weet het beste uit mensen naar boven te halen

Je hebt financieel inzicht en weet dat te vertalen naar de praktijk.
Wat bieden wij?
een warm welkom in een gezellig team;
Afwisseling, een uiteenlopende doelgroep om voor te werken: geen dag is hetzelfde;
Veel ruimte voor eigen inbreng, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen
Een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
en salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg, FG 55 met een maximum van € 4712,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
het kopen van extra verlof, een bruto-netto regelingen voor de aankoop van een fiets, tablet, sportabonnement etc.;
de mogelijkheid om een deel van de vakantietoeslag of de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra verlofuren;
de mogelijkheid om een (bruto) deel van de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding;
een goed pensioen via pensioenfonds PFZW.
Werken bij Gemiva

Werk je bij Gemiva, dan maak je het verschil voor en mét mensen met een beperking. Op basis van vertrouwen krijg je veel professionele vrijheid en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Gemiva-medewerkers zeggen: “Je doet er toe en krijgt volop de ruimte aan de slag te gaan met jouw goede ideeën om de zorg aan onze cliënten nog beter te maken.”

Bij Gemiva werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande? Wij zijn benieuwd naar jou en jouw cv en zien je motivatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt bellen of mailen naar....

M: [email protected]
T Mirjam: 06-15107463
T Vera: 06-15181316
T Priscilla: 06- 21957061

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teammanager CLM en Support

Hof Wonen, Den Haag, Zuid-Holland
€ 7.198 per maand
2 uur geleden
We bieden 24 vakantiedagen Een opleidingsbudget van je afdeling én een persoonlijk ontwikkelbudget €5.181 tot €7.198 p/m (schaal L) Een goed pensioen van 27% Een eindejaarsuitkering 2% van je bruto jaarsalaris We vragen 3 jaar werkervaring HBO werk- en denkniveau Waarom Hof Wonen? Je zet je in voor goed en betaalbaar wonen: dé basis in ieders leven Je ontwikkelt jezelf...
Hof Wonen

Adviseur externe betrekkingen Inspectie BTD

USG MarCom, Den Haag, Zuid-Holland
€ 4.200 - € 6.200 per maand
4 uur geleden
Over de functie Onze inspectie bestaat sinds 1 januari 2022. We zijn een kleine organisatie van zo'n 30 mensen en mogen in 2024 groeien naar 35. We maken gebruik van een flexibele schil om proefondervindelijk te bekijken wat we aan extra capaciteit nodig hebben. Op dit moment komen we op gebied van communicatie 0,5 fte tekort en op gebied van...
USG MarCom

Interne Jobcoach Binnenwerk regio Zuid-Nederland

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Als jobcoach bij Binnenwerk heb je een veelzijdige baan binnen een snelgroeiende organisatie. In deze functie draait het echt om contact met mensen. Je ziet ze groeien en daar draag jij samen met de leidinggevende aan bij. Je haalt hier veel voldoening uit en je bent er echt voor de medewerker. Je bent als jobcoach werkzaam binnen de regio...
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)