Contentspecialist Platform Sociaal Domein

OnlyHuman


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
OnlyHuman

10627 • Vereniging van Nederlandse Gemeenten • Den Haag • Tijdelijk (ZZP / Deta) • 36 uur p/w

VNG zoekt een Contentspecialist! Jij bent de sleutel tot effectieve communicatie op praktisch, tactisch en operationeel niveau. Verantwoordelijk voor het verder uitwerken en uitvoeren van communicatieplannen en -strategieën voor de website. Jouw rol omvat het beheren en organiseren van content en redactie. Wil jij bijdragen aan een dynamische communicatieomgeving? Solliciteer nu!

Waar ga je werken

OnlyHuman werft voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Of het nou gaat om je verhuizing, bruiloft, of geboorte van je kind: het gebeurt in jouw gemeente. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten is de belangenorganisatie voor jouw gemeente en alle andere gemeenten van Nederland. Samen zorgen zij voor een sterke en toekomstbestendige lokale overheid.

Bij de VNG geef je sturing aan je eigen carrière. De VNG geeft wat je nodig hebt en stimuleert interne doorstroom. VNG geeft een grote mate van zelfstandigheid en de ruimte om zelf te bepalen hoe je je werkdag invult. Daar tegenover staat dat je ook verantwoordelijkheid neemt, dat je initiatief toont in het zoeken van verbinding en transparant bent over je aanpak en resultaten

Wat ga je doen

Voor het Platform Sociaal Domein wordt een online vindplaats ontwikkeld die de neutrale rol van het Platform binnen het sociaal domein laat zien. Het Platform Sociaal Domein is er voor ambtenaren, zorgprofessionals en alle samenwerkingspartners in de regio’s, om helder en overzichtelijk antwoord op vragen gegeven wordt en relevante content en kennis ontsloten wordt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het online platform een initiatief wordt dat breed gedragen wordt door de belangrijkste stakeholders in het sociaal domein (o.a. VNG, BZK, VWS, ZonMw, Divosa, NJI, Movisie etc.).

Als ervaren (medior) redacteur/contentspecialist houd je je bezig met alle online communicatie van het Platform Sociaal Domein, zowel de website als de sociale mediakanalen. Deze is gericht op enerzijds de interne communicatie binnen de VNG en projecten alsook de communicatie met andere externe organisaties buiten het Platform Sociaal Domein.

Werkzaamheden:
  • Uitwerken en uitvoeren van content/social kalender;
  • Contentcreatie;
  • Bewaken van de kwaliteit en professionaliteit van de online content;
  • Opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk;
  • Sparringpartner van de sr. adviseur communicatie van Platform Sociaal Domein en van andere relevante communicatiemedewerkers/adviseurs binnen en buiten de VNG voor de website.

Wie ben jij

  • Minimaal 3 jaar ervaring met contentcreatie binnen het sociaal domein is noodzakelijk. Ervaring met werken voor of binnen een gemeenten een pré.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het omzetten van complexe materie en taal naar heldere en toegankelijke SEO content voor websites en social media
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het analyseren van websitegegevens en deze door vertalen naar aantoonbare verbeteringen.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met werken met LinkedIn en kennis over het verhogen van bereik en engagement

Wat bieden we jou

Een tijdelijke opdracht voor 36 uur per week. Startdatum is 1 maart 2024 en de einddatum is 31 december 2025. Standplaats is Den Haag. Hybride werken is mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hodan of Perry. Hodan is te bereiken op 06- 57 94 98 52 en via [email protected]. Perry is te bereiken op 06- 83 48 77 39 en via [email protected].

. Reageer zo snel mogelijk.

Recruiter

Hodan Abdi

06 57 94 98 52

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan kassamedewerker

Hoogvliet, Den Haag, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Wil jij werken in een gezellig winkelteam? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou! Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe kassamedewerkers bij Hoogvliet. Hard werken? Zeker, maar dat vind jij niet erg. Jij houdt wel van een uitdaging! Samen met jouw team zorg je voor tevreden klanten. En daar ben je trots op. Zo draag je bij aan...
Hoogvliet

Medewerker contractbeheer voor onze zorgadministratie

iHUB Service Centrum, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.549,15 per maand
4 dagen geleden
Bij iHub worden jeugdhulp, speciaal onderwijs en ggz onder één dak vormgegeven. Met een combinatie van zorg en onderwijs biedt iHub een passend aanbod aan jongeren en hun ouders. Of het nu gaat om jeugdhulp, specialistische jeugdzorg, ggz, speciaal onderwijs of hulp bij opvoeden en ondersteuning voor jongvolwassenen in de maatschappij, voor alle jeugdigen en hun ouders biedt iHub een...
iHUB Service Centrum

Stagiaire met ervaringdeskundigheid MBO, regio Haaglanden

Parnassia Groep, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Dit ga je doen Als stagiaire met ervaringsdeskundigheid kun je binnen Parnassia Groep terecht op verschillende afdelingen. Afhankelijk van jouw ervaringen wordt er gekeken bij welke afdeling jij het beste past. Op deze afdelingen help jij de patiënten door het delen van jouw eigen ervaringen. Je helpt door te ondersteunen. Eigen input en ideeën worden altijd gewaardeerd. Samenwerken met andere...
Parnassia Groep